March 28th, 2010

ika af6 tindik lidah

Memang hebat si Ika dari Akademi Fantasia 6 nie. Hebat dapat menahan sakit menindik lidah. Tengok gambar Ika AF6 tindik lidah kat atas tue siap boleh tersenyum riang pulak. Ke memang benda tindik menindik nie tak sakit? Dah la kat lidah pulak tue. Seram dan geli pulak dibuatnya.

Nak tanya kot-kot ada pembaca BeautifulNara yang pernah menindik bahagian tubuh anda. Sakit ke tak sakit? Dan kalau tindik kat lidah tak rasa geli ke time makan nasik nanti? Kot-kot tertelan ke benda tue. Tak pasal-pasal tercekik plak.

Apa-apa pun kepada Ika AF6, nasihat kami kalau boleh janganlah tindik lidah tue. Buruk pulak kami nampak. Macam ada jerawat batu plak kat dalam lidah. Tak cun lah.

Gambar kredit kepada Berita Harian.

P.S: Kepada mereka-mereka yang ada hantar email untuk mendapatkan tiket percuma ke konsert Wali Band, sila check email anda. Ada sedikit penukaran dengan cara penghantaran tiket.

P.P.S: Soalan untuk tiket percuma untuk Wali Band hari ini ialah “Nyatakan 2 lagu dari kumpulan Wali”. Hantarkan jawapan anda ke borakartis @ gmail.com dan tunggu reply dari kami. Untuk klue boleh rujuk artikel ini.


Comments are closed.

Loading...