Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(GAMBAR)Ika AF6 Tindik Lidah, Tak Sakit Ke?

ika af6 tindik lidah

Memang hebat si Ika dari Akademi Fantasia 6 nie. Hebat dapat menahan sakit menindik lidah. Tengok gambar Ika AF6 tindik lidah kat atas tue siap boleh tersenyum riang pulak. Ke memang benda tindik menindik nie tak sakit? Dah la kat lidah pulak tue. Seram dan geli pulak dibuatnya.

Advertisement

Nak tanya kot-kot ada pembaca BeautifulNara yang pernah menindik bahagian tubuh anda. Sakit ke tak sakit? Dan kalau tindik kat lidah tak rasa geli ke time makan nasik nanti? Kot-kot tertelan ke benda tue. Tak pasal-pasal tercekik plak.

Apa-apa pun kepada Ika AF6, nasihat kami kalau boleh janganlah tindik lidah tue. Buruk pulak kami nampak. Macam ada jerawat batu plak kat dalam lidah. Tak cun lah.

Gambar kredit kepada Berita Harian.

P.S: Kepada mereka-mereka yang ada hantar email untuk mendapatkan tiket percuma ke konsert Wali Band, sila check email anda. Ada sedikit penukaran dengan cara penghantaran tiket.

P.P.S: Soalan untuk tiket percuma untuk Wali Band hari ini ialah “Nyatakan 2 lagu dari kumpulan Wali”. Hantarkan jawapan anda ke borakartis @ gmail.com dan tunggu reply dari kami. Untuk klue boleh rujuk artikel ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top