Gambar Haq Disebar Kerana Gagal Dapat Wang Ugutan – Norish Karman

Hiburan

Gambar Haq Disebar Kerana Gagal Dapat Wang Ugutan – Norish Karman

Rupa-rupanya ada kisah di sebalik penyebaran gambar anak keempat Norish Karman, Haq Lutfie Alexander baru-baru ini. Berkata kepada Berita Harian, rupa-rupanya gambar tersebut disebarkan selepas si penyebar gagal mendapat wang ugutan daripada Norish Karman. Tak sangka pulak ada orang yang sanggup berbuat sedemikian. Kejam!!!

haq norish karman

Advertisement

Yang pasti, Abang Nara respek kepada peminat Norish Karman yang terus memberikan kata-kata perangsang dan semangat kepadanya ketika menghadapi situasi ini. Ini barulah peminat sejati. Kata Norish:-

Alhamdulillah peminat memberikan banyak kata perangsang kepada saya. Mereka memberitahu, akan terus menyayangi dan setia menyokong kerjaya seni saya. Saya membuat pendedahan itu pun bukan untuk membuka mahupun menutup sebarang cerita. Awalnya, selepas kelahiran Haq, saya memang terfikir bagaimana mahu memperkenalkan Haq kepada khalayak. Cara terbaik adalah dengan mengadakan sambutan ulang tahun pertamanya. Tetapi ada pihak yang terlebih dulu mendahului saya apabila menyebarkan gambar kami, kerana gagal mendapat wang ugutan.

Rupa-rupanya kat Malaysia ini sudah sampai tahap Hollywood jugak bab-bab buat ugutan ini. Kepada artis-artis lain, silalah berhati-hati di masa hadapan. Kang tak pasal-pasal turut jadi mangsa ugutan seperti Norish Karman. Apa pun semoga Norish terus tabah dan semakin bertambah kuat selepas dugaan ini.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

117 Comments

  1. Wanitaini

    September 4, 2012 at 9:34 am

    Media please do not help NK to get the exposure about the unknown baby. kemon la, its look like uowlss support the zina (sorry to say). Nk pun tak perlulah nak belagak cakap pasal hal diri dia bagai.. awak tu hak Maha Pencipta tau. Think!!! Jangan jadi kufurr!!

  2. makcik gersang

    September 4, 2012 at 1:28 am

    tapi mmg betul la, ayat dia berlagak giler..kat melodi cakap ” kalau saya nak beranak pun itu rahim saya, saya nk tanam bunga pun itu pokok saya, bla bla bla…kalau saya nak menyundal pun itu smelly pussycat doll saya, saya punya pasal la! hehehe….

  3. makjemah

    September 4, 2012 at 12:17 am

    mak jemah kesian dgn baby comel tu,.. Nk, bertaubatlah… :-(

  4. pian

    September 3, 2012 at 9:06 am

    bagi saya artis diatas adalah seorang yang bertanggungjawab dan kita sebagai peminat atau orang awam perlu menghormati pendirian beliau..tidak perlulah mempersoalkan status bayi tersebut dan siapa bapanya

  5. MAK JEMAH

    September 2, 2012 at 11:14 pm

    tak sudah2 eh dia ni nak menegakkan benang yg dah loyot? kalau NK betul2 di pihak yg benar, buat apa trying so hard nak explain kan keadaan? dah la kau explain tu tak menjawab siapa bapa anak yg baru lahir tu. setahu aku dia dah lama cerai kan. kalau dh kawin, bagi tau je lah drpd org dok fitnah kau. nampak sangat taraf anak tu diragui. ayat come back kau nak bongkak je, memang tak tau takut langsung perempuan ni. makin tua, makin tak laku yer kak, i suggest you back off dan tak payah keluar tv dah. nak jadi motivator katanya? motivator utk apa eh? how NOT to abort and thought it’s the savest and hollier thing ke mcm mana?
    sikit2 nak cakap org framed dia. takde siapa nak frame kau lah MAKCIK, memang Tuhan nak tunjuk belang kau tu kat org ramai dgn bayar cash kat muka bumi ni. tolong malu sikit nak sebut2 nama Allah, nak salah kan takdir, terima qada dan qadar etc. nafsu binatang sendiri tak boleh kawal, bukan nak salah kan diri sendiri, nak jugak tu pointing fingers. eh sudah please.

    kalau dok sibuk jugak nak jawab soalan media sana sini, jawab soalan root ni: siapa bapak Haq tu. that’s all yg org ramai nak tau. tak payah lah nak konon2 bagi ayat kau lah perempuan yg selalu ditindas segala. meluat lah. org fikir logik je bila kau tak mampu provide jawapan. perempuan mcm kau tak layak di huznuzon kan, ayat kau semua bongkak.

    apasal si zed zaidi tu tak bising soal artis kertu ni? wahh masa bebudak neelopa dgn anzalna tu gaduh2, kau bukan main nak kluar segala statement, masa aaron ajis menang itu award kau pun bising soal artis singapore. sekarang ni artis singapore si NK ni kita dah ragu2 dgn sahsiah dia, why not kau gam kan je. buat lah sikit kerja kau zed zaidi kalau mula2 dulu kau bukan main excited bising kat aaron, why not to NK now? adekah kerja2 persatuan seniman tu tak merangkumi isu kelakuan artis yg dah season ni? aku meluat gila dgn perangai org malu tak sedar diri.

Loading...