December 27th, 2011

Bunga Citra Lestari sememangnya nama yang penuh kontroversi. Isteri kepada Ashraff Sinclair ini dulu pernah mengejutkan Malaysia apabila gambar berbulan madunya yang agak kurang sesuai untuk tatapan orang ramai tersebar. Dan hari ini, sekali lagi gambar Bunga Citra Lestari kelihatan memegang sebuah minuman (kemungkinan besar minuman keras) dan merokok tersebar.

bcl baru

Nampak seperti penyebar gambar ini adalah seorang yang rapat dengan dunia hiburan kerana pengarah Indonesia bernama Rizal Mantovani juga turut kelihatan di dalam gambar-gambar tersebut. Mungkinkah gambar ini sengaja disebarkan untuk memberi sedikit kontroversi seterusnya menghangatkan kembali nama BCL?

Lagi 3 keping gambar Bunga Citra Lestari bersosial dengan membaca entri ini sepenuhnya.

bcl baru

bcl baru

bcl baru


95 responses to “(GAMBAR)Bunga Citra Lestari Bersosial Tersebar Kembali”

  1. Bulls*** says:

    Ala.relax la.Air tu air coke..Rokok tu aq xtau nk ckp ape.N org sekeliling tu,mnela tau relative asyraff ke..Kalau gbr artis cmni,trus nak ckp,sosial la,ape la.Korang tu bgus sgt??Dah konfim sgt ke korang lbih bgus??huh!!

  2. Señorita says:

    Tu coke la.. Kalau selalu bercampur, bergaul dgn ramai org, mendpt exposure dgn tmpt sebegini mesti kita x post dlm blog berunsur fitnah mcm ni. tmpt mcm ni glass coke or carbonated drink akan dihidangkan begini. Astafar byk2.. Pikir yg baik…

Loading...