March 8th, 2010

filem v3 samseng jalanan

Perghhhh ~~ Cuba korang tengok betul-betul poster filem V3 Samseng Jalanan nie. Nampak tak muka awek kesayangan Abang Nara si Lisa Surihani tue? Ganas betul renungan mata dia tue. Tajam menikam ke kalbu. Walaupun ganas, tapi tetap mencairkan jiwa raga Abang Nara. Hehehe.

Walaupun awal-awal dulu Farid Kamil ada buat kenyataan kontroversi kononnya filem Adnan Sempit tiru filem V3 Samseng Jalanan dia nie, kami rasa dari poster yang mantap nie pun kami tau dah cerita dia tak ada kaitan ngan Adnan Sempit langsung. Berdasarkan preview, rasanya V3 Samseng Jalanan nie macam cerita Fast and Furious. Tapi nie version kat Malaysia punya la.

Abang Nara tak kisah pun jalan cerita dia macam mana. Yang penting kekasih hati si Lisa tue ada dalam tue. Kompem first day opening nanti akan kami pacakkan diri untuk menonton filem nie. Demi buah hati yang tercinta. Korang pun wajib tengok jugak. Nanti kita leh komen beramai-ramai pasal Lisa Surihani.

P.S: Apa pendapat korang pasal mutu poster filem V3 Samseng Jalanan nie? Ok ke Ko?


Comments are closed.

Loading...