Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Fattah Amin Dan Fazura Bersanding 25 Februari Ini

Selepas tiga bulan mendirikan rumah tangga, akhirnya pasangan sensasi Fattah Amin dan Fazura bakal mengadakan majlis resepsi perkahwinan mereka.

Advertisement

Menerusi portal BH ONLINE, majlis tersebut akan diadakan pada 25 Februari ini di sebuah hotel terkemuka di ibu negara.

Bibit percintaan antara Fattah dan Fazura mula timbul apabila kedua-duanya bergandingan bersama dalam drama popular Hero Seorang Cinderella.

Bercinta dalam diam, pasangan ini menjawab segala persoalan tentang gosip percintaan dengan mengumumkan mereka sudah pun mengikat tali pertunangan pada 13 November 2017 beberapa hari sebelum mereka mengerjakan ibadah umrah bersama.

Advertisement

Tidak lama selepas itu, Fattah dan Fazura diijabkabulkan dalam satu majlis tertutup yang hanya dihadiri oleh ahli keluarga dan rakan rapat padfa 27 November 2017.

Pastinya ramai yang sudah tidak sabar menantikan pasangan sama cantik sama padan ini bersanding di atas pelamin.Memang satu berita yang paling dinantikan bukan? Semoga segala perancangan mereka berjalan dengan lancar.

Sumber Berita : BH ONLINE

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

40 Comments

  1. Anonymous

    February 9, 2018 at 10:23 pm

    loving couple.. fazura berseri makin cantik lepas kawin.. fattah pon nmpk chubby.. semoga bahagia hingga ke jannah..

  2. Anonymous

    February 9, 2018 at 8:39 pm

    Dulu nikah sembunyi jangan lah sanding2… nanti orang tahu…. macam kimk cakap dulu ada saya kesah…nak popular lagi supaya byk ambil jadi ikon konon

    • Anonymous

      February 9, 2018 at 9:40 pm

      bodoh kau ni… ramai jer artis lain kahwin secara privacy… busuk sgt hati ko ni.. jaga jodoh ko tu si bangla tgh angkut sampah..
      org lain yg kawin ko yg panas…

    • Anonymous

      February 10, 2018 at 6:25 am

      Peminat tegar kimkkah ckp org bodoh awak tak bodohlah….. memang betul dia ada ckp begitu dln.media dan memalukan org fasal kimk tapi c minta maaf pun sebaliknya menuslahkan orang tu doa salah… bukan mcm awak ke tu sdh ego bodoh pula….. peminat dan idol sama saja

    • ntah

      February 10, 2018 at 11:00 am

      sudah2 la dok cerita benda dh lepas. move on.. nobody perfect as long dia cuba jd yg lebih baik sekarang. kita pon kna berubah xpyh dok buka aib org

    • Anonymous

      February 22, 2018 at 3:38 pm

      waduh bisanya kata2.

    • Anonymous

      February 10, 2018 at 6:37 am

      Kesian nanti awak terkawin penagih dadah biar pun dia orang melayu handsome tapi tiada kerja walau pemungut sampah kalau berusaha berkat juga hidup…. he he he

  3. Bukk

    February 9, 2018 at 7:38 pm

    PENGANTIN BASI

  4. anem

    February 9, 2018 at 6:34 pm

    Alhamdulillah..akhirnya dpt berita yang ditunggu2.
    Serius xsabar… Semoga ikatan ini diberkati Yang Maha Esa… Bahagia dunia akhirat…Aamiin.

  5. Alanice

    February 9, 2018 at 5:33 pm

    Mst mse wedding tu nnt srg host tu tibe2 ade fashion show kt paris r, shooting kt italy r, xpn promote supplement kt oversea. Die pn tnye gak ade x org invite, klau ade wt Plan A klau xde wt Plan B. Ni smue expected!

    • Hashtag er

      February 9, 2018 at 6:09 pm

      #promosisupplementuntukbabybelumlahir

    • Anonymous

      February 9, 2018 at 9:44 pm

      supplement CnG dasat ooo bukan jerbuat baby putih.. adik beradik lopak rupa keling jd putih jepun.. bodoh nyer promo

Loading...
To Top