Fatin Afeefa Nafi Dakwaan Bomohkan Bekas Suami Adam Shahz

Hiburan

Fatin Afeefa Nafi Dakwaan Bomohkan Bekas Suami Adam Shahz

Baru-baru ini pelakon yang terkenal menerusi siri Juvana, Adam Shahz telah membuat pendedahan mengejutkan mendakwa bekas isterinya, Fatin Afeefa curang ketika masih bergelar isteri orang dan mengakui dirinya dibomoh oleh Fatin.

Advertisement

Sudah menjadi perbualan hangat di media sosial, Fatin menerusi portal mStar Online tampil menafikan dakwaan bekas suaminya itu. Menurut Fatin, beliau tidak akan pernah melakukan perbuatan syirik itu.

Bomoh tu apa? Saya tinggal di Subang (Selangor), tidak kenal bomoh-bomoh ni. Lagi pula saya sibuk dengan kerja sekarang. Saya tidak pasti siapa yang dia tujukan dan mungkin anda kena tanya dia dulu.

Adam ketika dihubungi memberitahu beliau tidak takut jika pihak Fatin ingin mengambil sebarang tindakan kerana beliau mempunyai bukti kukuh atas segala dakwaan berkaitan perbuatan bekas isterinya itu.

Saya tidak takut kalau dia ambil tindakan kerana saya ada semua bahan bukti apa yang dilakukan selama ini. Salah satunya dalam gambar yang saya muat naik itu adalah bahan sihir yang saya jumpa dalam kereta.

Dalam pada itu, Adam juga nafi dirinya sering mengganggu Fatin seperti yang dikatakan oleh aktres itu menerusi sebuah portal akhbar tempatan. Buat Adam, kenyataan Fatin itu sudah melampau dan kurang ajar kerana bukan sahaja mengaibkan diri Adam tetapi keluarganya juga.

Sumber Berita : mStar Online

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

47 Comments

  1. annone

    February 15, 2018 at 1:46 pm

    Haaa..ckp tinggal kat subang xtau bomoh. X relevan punya argument.hahahahah singkatnya akal. Klu tinggal new york pun, klu nk bomohkan tu, buat jugak. X kata la kau bomohkan tp jgn bg argument bodoh. X pasal2 tersingkap kebodohan itu

    • Anonymous

      February 15, 2018 at 1:52 pm

      ya btul, hantar dgn angin..

    • watever

      February 15, 2018 at 7:27 pm

      tk mustahil bnd bnd ni akn jd cos penag terjadi pada adik laki aku.. adik ipar aku ngan mak nye dh bomohkan die. pendek kata dh kene nasi kangkang!!skng dh cerai pun.. dh byk ustaz pegi berubat sume ckp bnd y sama.die buat adik aku ikut ckp die n bg sume duit gj ke die.. smpai ari nk becerai adik aku still lg tedesak mtk duit kat adik bradik lain sbb nk bg ke betina sundal tu. smpai mak bapak aku pun tekena sekali.. pegi berubat ustaz tu ckp die nk buat famili aku papa kedana. smpai ustaz tu ckp lepas kn ke la betina mcm tu. nk buat pe simpan lg.. skang alhamdulillah adik aku dh ok..eh tepanjang plak aku cite.. hahaha.. sekadar sharing..sbb tk mustahil sume bnd bnd ni masih lg ada..bkn perempuan zmn tok nenek kite je zmn skang pun still de y amalkan lagi..

  2. Papazola

    February 15, 2018 at 12:51 pm

    Ahli politik pun pakai khidmat bomoh…

  3. mak cute

    February 15, 2018 at 12:28 pm

    kulit perut pun berkerak nak tayang kat org…blakon watak tempel bajet2 glamer hot..ko ingat dgn baju lentik2 camtu ada la dato or VVIP yg nak sangkut kot….

  4. Anonymous

    February 15, 2018 at 12:24 pm

    Nak percaya tak nak percaya hak masing-masing. Tolongla jgn kata semua org Melayu cari bomoh. Ramai jer org Melayu yang tak jumpa bomoh dan ramai jer org Melayu tak tgk filem melayu.

  5. Jus shut up

    February 15, 2018 at 12:21 pm

    Da brcerai tu sdahla..x pyah la tding jari bgai.lgpun nara,bnda ni cmni pn kne post suma..pnting ke?lkonan x sbrapa tp isu rmhtangga yg lbih2

Loading...