Written by Bella | December 28th, 2017

Artis yang tidak lekang dengan kontroversi pada tahun ini, Fathia Latiff memuat naik foto bersama dua orang lelaki berkemeja hitam di akaun Instagramnya. Fathia juga mengucapkan terima kasih atas perkhidmatan dan kebaikan yang diberikan oleh dua orang individu terbabit.

Kalau anda lihat, pakaian seragam tersebut selalunya dipakai oleh pengawal peribadi.  Peminat Fathia beranggapan Fathia mungkin sudah mempunyai pengawal peribadinya sendiri selepas insiden beliau trauma diserang oleh seorang lelaki yang mengugut mahu mencederakan dirinya sekiranya Fathia terus membicarakan soal politik di Twitter.


Jika benar Fathia sudah ada pengawal peribadi ia memang satu keputusan yang baik buat dirinya. Maklumlah, nama Fathia sekarang memang hangat diperkatakan sehingga sampai tahap ada orang hendak cederakan dirinya. Lebih baik untuk mengambil langkah berjaga-jaga demi keselamatan diri.

38 responses to Fathia Latiff Pasang Bodyguard?

  1. Myesal pulak says:

    Dia sndri yg brani brsuara,knp nk psang bduguard?takut keee??sllu nya la org brsuara lntang ni mmg brani.kira mcm pe nk jd jd la.

    3

    9
    • Anonymous says:

      Kalau dah kena ugut macam tu, siapa yang tak takut. Tulis komen macam tak pakai otak.

      11

      1
      • Mak Becok says:

        sudahlah fathia. duduk senyap2..pergi holiday menyepi seketika. nama ko pun dah busok la sis. besok ko jdi mcm tasha shila ..azwana ali baru ko taw. satu job pun xmasuk. lepas tu berpaling tadah sokong umno balik. sebelum buat sesuatu pikir kesan jangka panjang…

        29

        0
      • Anonymous says:

        this things simple je. kalu perangai dan mulut ko elok, orgramai pun pakat2 sayang.

        k bye.

        7

        0
      • pak becok says:

        mak becok lain la dikkk. dia becok xde sape kenal. ko ni dah le retis..paham x ko retis? mulut jgn lazer sgt….org2 kenal ko.

        4

        0
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      maseh bertudung dia ni huh ! padan muka lu fathia huh !! kalau pasang bodyguard free ke tk pyah pakai duit hehehe mana ada free dlm donia yg fana ni…tu la jangan nak eksen pandai sangat..hehe …!

      9

      0
      • senah gemenceh says:

        Kerana Twitter badan bisa binasa. Beringatlah dimana kita berpijak. X perlu over sangt lempar kenyataan. Kritik boleh jgn keterlaluan. Relaks2 sudah. Kalau betul2 nk ubah Malaysia join politik xyah gigih jdi retis!

        14

        0
      • Bosan! says:

        Kak Ya ni gigih benar mcm Abby Abadi satu ketika dulu. Berbunyi terlampau.
        Tak perlulah kot sis. Buat jadi bahan hina caci maki masyarakat je. Skrg ko peganglah piala pusingan retis yg paling kuat… meroyan!!!

        15

        0
    • Spy Retis says:

      Pasal kes hentam Umngok ke? Atau Ikut jejak si Nedim dan Nora Danish ke sis? Poyo je…xde org hinggin nk serbu korang pun berjalan kt public. Feeling Hollywood. Nyampah sangat..

      20

      0
      • Anonymous says:

        tu laki bini lagi merepek. bodyguard 4-5 org padahal mmm x le top mana pun. christiano ronaldo pun relak je pergi minum kopi kt luar sorang2.

        7

        0
      • Anonymous says:

        bgi aku senang je, kalu perangai elok x perlu psng bodyguard. lain la ko artis hollywood. mesti ko dah buat salah…ada msuh.

        8

        0
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      hensem ustaz kazim kt TV1 ni rasa minah jambu macm nak pelok je hehe..lov u ustaz kazimmmmmmm ememuah..!

      0

      1
  2. Anonymous says:

    Gaji bodyguard bukan murah tau……paling sikit RM4000 seorang. Ni siap pasang dua, memang loaded.

    0

    4
    • Anonymous says:

      kerana mulut celupar.. nanti mereng la mcm azwan ali.

      3

      0
    • syah says:

      ppl like fathia.. they don’t understand being a celebrity.
      in this showbiz business, it is all about people loving you.
      if you cant understand this..then you are a.. fool!!!

      14

      0
  3. khan says:

    yang peliknya…gigih nak pertahankan rakyat palestin…konon sesama saudara..israel kejam ngan wanita n kanak2 …wahal kat negara sendiri pun tak mampu nak berbaik. hanya kerana sokong parti yg berbeza. takde masa aku nak pening. baik aku makan mcd. berbaloi2…

    5

    1
  4. mardiah says:

    I don’t think so. Rasanya gambar biasa je macam guard macam tuu

    1

    0
  5. tipah says:

    ni bukan pasang bodyguard, ni guard kt parking teman ko gi keta jer kan.. acah2 jer ko ni …

    5

    1
  6. Anonymous says:

    Baru perasan tweet dia pasal simpan parang dalam kereta. Jangan buat okay. Malaysia tak sampai tahap you can keep those items for safety purpose. Sesilap kang masuk lokap kau.

    3

    3
    • Anonymous says:

      Ada org dislike komen kau.
      Ye ada law on bawa senjata tajam tak dibenarkan dan polis boleh tahan. Lain kali bawa je tapi jgn tayang. Benda ni pun takkan netizen kena ajar. Eh lupa netizen yg dislike pun budak2, tau tau law gamaknya.

      1

      0
      • Anonymous says:

        Hahaha biasa la. Suka buat undang undang kepala sendiri. Im talking in terms of legality. Orang dah bagi nasihat percuma,suka hati la nak ikut ke tak. Jangan nanti dapat problem,kau kena bayar lagi memacam pulak.

        0

        0
  7. lily musalma says:

    kalau dah bald, tak payah sebut head. its redundant, where else would you be bald ? hehe . I rather not go there, anyway. so yeah, Bald alone is enough. and what did she mean by I was being numbed? I understand numbed but to use it in that context perplexes me. anyway…bukan kecam…aku nak betulkan aja. sama2 belajaq. take care fathia.

    2

    0
  8. pinky says:

    salah ko jugak. ko nk jdi retis ke, politikus atau ahli kemasyarakatan? pilih saluran yg betul. dap ada..pas ada..pkr ada… byk lagi dik.

    9

    0
  9. benci fatiyak says:

    kalau ko mati pun alhamdulilah, fatiyak bukan ada guna pun org cam ko ni hidup harap² ada org yg nak tikam – tetak – tembak – gilis – bakar, betine ni

    0

    5
  10. Anonymous says:

    dah termalu pasal kes lambung tetek depan live cam tu la kan. sejak drp tu terus pelik dia ni….

    8

    0
  11. Anonymous says:

    omg..
    sampai bila sis…kalu attitude ko elok…org pun x tergamak nk serang kau.

    5

    0
  12. Palapala says:

    Haih….xde sape nak siasat pasal ‘hadiah’ kereta mercedes baru si fathia ke???seronok hidop bila pandai jilat politician ni…da sama level ngan jamal tongkol..sama2 mewah sbb kene sponsor politician

    2

    0
  13. Sai don says:

    Kot kot Tun tolong sediakn…mungkin dia akan rasa selamat jjka betul pasang budigad…n boleh lah nak menyalak lagi dengan lantang…

    0

    1
  14. Mat Sodom says:

    bila lagi nak tayang breast..empok giler!!!

    2

    0
  15. Aku la says:

    Tetiba she woke up and think ? I need to pertahankan my nenen, simple as that

    1

    0
  16. Anonymous says:

    Tetek cantik perangai pulak ting tonggg

    2

    0
  17. melati says:

    Aduiiiiiii , tu bukan Bodyguard lah..!!! saya tgk mcm Mat Rempit nk Pau Sport Rim Kapcai jer kt Fathia latiff jer…wakakakakakakakakaaa baik ko pasang Rani Kulop lagi steady Fathi oiiii…….

    1

    0