Written by Bella | December 5th, 2017

Sering mendapat perhatian kerana rancak membicarakan isu politik semasa dan mendapat pujian daripada Tun M kerana berani menyuarakan pendapatnya di Twitter, kini pelakon Fathia Latiff teringin dan pada masa yang sama meminta peluang untuk menemu bual Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak.

Fathia menyatakan hasratnya itu menerusi akaun Twitternya dimana beliau turut memuat naik foto ketika beliau bertemu empat mata dan menemu bual Tun M tidak lama dahulu.

Sejak dipuji, nampaknya Fathia Latiff semakin yakin untuk terus membicarakan hal politik dan berani untuk bersua muka dengan PM pula. Agak-agaknya hasrat Fathia itu akan tercapai tak? Mana tahu ia akan menarik perhatian PM kita.

39 responses to Fathia Latiff Mahu Temu Bual PM Datuk Seri Najib Tun Razak, Janji Tidak Akan Nakal

  1. Anonymous says:

    attention seeker

    30

    0
    • Anonymous says:

      biar lah dia nk sokong siapa pun….
      najib nk bantu ekonomi usa..tak pulak korang meroyan.

      16

      0
      • Anonymous says:

        Janganlah Fathia. Kang tersembur Najib nak jawab soalan2 ‘cepuemas’ fathia,fathia ni mana boleh caye kang dia bagi soalan biol kacukan cetek tetiber,jadi sesi badut pula nanti,orang tengok nanti memalukan malaysia.haha. Kita kalau nak tanya soalan,kena tahu dan pahamkan apa yg kita nak tanya itu. Kang dia tengah lalok dan biol pastu tanya soalan org tak sekolah. Main twitter je la fathia,tak payah lebih sangat.Takpun pergi baca buku2 yg berkaitan dulu.

        18

        -1
      • linda says:

        org yg selalu update status fb atau social media selalunya ada masaalah perhatian, dalaman dan juga kemurungan. samaada kesunyiaan atau kurang kasih sayang. kurang kasih sayang bermakna kureng perhatian diluar tapi diterjemahkan ke media social dgn mencari medium komunikasi alternatif. media sosial adalah superficial memberi gambaran seolah2 kita mempunyai sahabat tapi sebenarnya bukan. memberi gambaran life is awesome, mengharap penghargaan manusia tapi sebenarnya…kosong jiwa dan minda. memberi gambaran seolah-olah kita berkomunikasi tapi sebenarnya…tiada siapa yg peduli. at the end of the day yg penting orang tersayang, rakan terdekat dan keluarga tercinta.

        15

        0
    • Anonymous says:

      Aku x suka sangat dengan fathia latif ni. Yela dia punya statement sometimes bodoh. Tapi satu je boleh puji. Dia guna suara dia sebagai artist untuk critic government. Yang tu ak salute. Berbanding dengan artist lain yang tak kisah pun pasal masalah rakyat dan kaki jilat najib. Contoh Rosyam dan mat over

      26

      1
    • Anonymous says:

      jangan kak ya. nanti mama marah

      3

      1
  2. FATHIAHUHUHU says:

    go for it gurl..wlpon aku kadang xsuke kau,mslah sosial kau dulu..tp bab pemimpin yg terlalu banyak menindas rakyat,,salah gune kuasa,kroni2…bab ni aku sokong kau…tanya pm aper kejer dorang matawang kiter dah makin terok hari demi hari …

    8

    1
  3. Akurakyatmalaysia says:

    Wahh.. perempuan ni totally nak alihkan netizen punya hateful eyes kat dia dengan medium politik. “I’ll be good” ??? Ko buat orang yg menyampah kat kau rasa nak pijak2 otak kau ni. Annoying sangat. Beautifulnara please jangan up lagi cerita pasal perempuan ni. Netizen, please boycott. Nampak sangat xde job dan nak attention lebih

    23

    2
  4. Anonymous says:

    Ko nk sembang kedai kopi ke atau interview? .PM bukan calang calang orang. Nk interview politicians bukan baca jer soalan yg disediakan. You have to know facts & figures as well as being very knowledgble. Otherwise just forget it. Dont embarass yourself.

    23

    1
  5. biarbetik says:

    Kesian Fathia…dulu org suka baik2 dah buat tak senonoh…sekarang cam gini pulak…kan lebih baik sorok dulu senyap2 tunggu setahun dua perbaiki diri…bising2 nanti kena lagi baru tau…mmm

    14

    0
  6. Anonymous says:

    Who are you? You are just Fathia. Sibuk nak request2.

    17

    2
  7. mamamaria says:

    alahai……………………..nak tunjuk pandai pulak…………..hmm pi toilet cermin diri dule tetekya…….seeking cheap publisty…..

    8

    2
  8. Anonymous says:

    Memang ko tak boleh nakal waktu interbiu PN. Ko ni cantik. Being a very loving couple Kak mah akan ikut PM Ke studio. Klu tak join interbiu, kak Mah duduk sebelah cameraman watching you!

    7

    0
  9. Bob Barli says:

    Satu je soalan aku, sebelum video bigo tu dia dah mmg suka cakap politik or baru sekarang sebab nak cover malu dia? Any detective conan or a great stalker here?

    14

    0
    • Anonymous says:

      Baru je dia konon2 cakna suasana politik. Sebenarnya dia desperate perhatian. Hope stesyen tv dan producer ban dia ni sebab pengaruh negatif. Sedangkan dulu2 rambut artis laki panjang sikit pun hangpa ban. Pasaipa budak ni tak kena.

      3

      0
  10. mak cute says:

    jaga2…kak mah usha je ko fathia…kompem kak mah ikut sama sesi temuramah tu…silap2 dia yg akan jwb soklan2 ko…jibby kepit x berani jawab…

    6

    0
  11. Anonymous says:

    Kang makan penampor Mat Over….

    5

    0
  12. Anonymous says:

    kou di tanduk dek panda nanti,baru kou tau.

    1

    0
  13. nok gebuzzz says:

    x leh blah….”janji xkan nakal”
    kira main bigo live tu bdk nakal la….atau x berakal!!uupppss!

    4

    0
  14. Anonymous says:

    Attention seeker bila dah tak laku budak ni. Standbylah kena simen & C4

    1

    0
  15. Sambal belacan says:

    Hmm.. Mula aku kesian sbb dia ni makin lama makin hancus tp skrg makin nyampah pulak. Nmpk sangat dia nak alihkan perhatian org dari kontrobasi video tayang aset dia tu dgn kononnya berani menyuarakan pendapat dia. Mentang2 ramai org tak suka najib n goverment so dgn cara ni, dia ingat dia akan raih sokongan dan attention netizen kat dia. Ketara sgt la teknik pancing attention kau fathia.

    9

    0
    • nenek tua says:

      yes…stupid non matured gurl who is slowing down in her career trying’ hard to be known as ????? MANGKUK AYUN?
      what r u trying to prove?
      ramai xsuka kerajaan n najib because of cost of living is increasing drastically…but i do see there is still many people are having LUXURY life..
      Dont feel content? Blajar bsyukur?
      If org lain rule, what do you expect there will be a changes?
      In your dreams la!
      Mai la tgok penang macam mana…takat ampa dok KL, xtau apa jadi kat luar..tau nk complaint jaa…mai tgok penang way of living!
      Dont be shocked!
      Im not playing any races card here…just pressing out the ACTUAL fact happening here…
      i wish BN still rule here, i really wish that…
      Even private sector are fully under their control, at least we has gov sector..but now?
      sekarang sume melayu kat penang berhijrah…not because there is no job opportunities…but because there is no job stabilities…
      Very difficult to get promotion and good increment as for their “…. senang2 jer la…….
      SORRY! Melalut pnjang… :)

      9

      1
      • Anonymous says:

        ntah ape ko melalut merepek nenek oiiii…..dh nyanyuk tu buat cara nyanyuk..kwn aku org n9 skrg ni dok keje kat penang..dr start kawen smpai anak dh 3…ok je aku tgk…siap dh naik pangkat lg..kwn aku tu snggp xnk tukar duk n9 kate nye best dok sne..bonus x yah ckp laa awl thn,akhir thn,raya klu ko keje kat n9 ni pun dpt bonus raya je rm500…..y melayu rmai kuaq dr penang tu sbb nk urban sgt dok kat KL….poyo je lbh…aku g penang tu bersepah je anak2 melayu keje kat dlm sektor pelancongan..pokok pangkal pd diri…x kisah laa sape y pemerintah klu mmg jns malas nk keje,nk demand je…nk keje dok dlm air cond sain cek tp gaji nk puluh2 ribu eh baik ko berambus dr malaysia….hahahaha….klu dh mls tu mls laa lps tu nk slhkan nape diorg tu lebih kan org tu,kaum tu…dh ko melayu keturunan mmg pemalas….kah kah kah…aku org melayu tp keturunan aku rajin bkn cam ko…

        1

        2
  16. Mat Ronggeng says:

    Nak interview PM kat Bigo live ke?
    Buat ko “ting-tong” masa tu,
    t-shirt ko terangkat…..Terangkat kening Kak Mah, nahas ko Kak Yah….!!
    Kak Yah don’t play play with Kak Mah…

    2

    0
  17. melati says:

    wakakaakakakaaa

    0

    0
  18. Anonymous says:

    dia ni dah tak laku ke… mungkin dgn up status politik dia ingat dpt job berlakon bertimbun2… atau terdesak nk tawaran jd wakil belia mcm faizal tahir dulu…

    4

    0
  19. Sempalit says:

    Walau tak jadik lawyer, saki baki perangai ko tetap ada. Suka fight sampai dpt kebenaran. Org mcm ni kdg tipu belit pun kita perasan sbb konfident level bagus. By the way good! Boleh ganti datuk shrizad ke, azalina. Mulut hebat berapi2 tu je modal nk masuk politik.

    0

    2
  20. Anonymous says:

    Fathia jangan buat. Last interview dengan Tun Mahathir pun nampak sangat tak sesuai, sangat tak berbakat sebagai Pengacara Santai.

    Kau nak cakap dengan PM, kau last time main Twitter President dengan PM pun tak tahu beza kan?

    Banyak lagi cara kalau betul hang nak improve self image. Contohnya, Malaysia guna terma apa? Presiden ke Perdana Menteri. Baca balik text book Malaysian Legal System di Matrik Uitm dulu. Kuang kuang kuang

    Twu

    5

    0
  21. Anonymous says:

    Baik jgn. Nanti tertunjuk tetek kat pm karang. Ops.. Mana tau kalau2 dia nak try nasib jd madu kak mah

    2

    0
  22. fifi says:

    Makin lama mcm makin bimbo plak dia ni. Ada amik apa2 benda terlarang ke Fathia oi?

    5

    0
  23. Anonymous says:

    DIA SIAPA NK TEMUBUAL PM, BOLEH CARI YG SEMENGGAH SIKIT TAK. YG BOLEH MEWAKILI RAKYAT DLM BERSUARA. MCM YUSUF AZMI KE. OBJEKTIF TU ADA.

    4

    0
  24. Anonymous says:

    X payah la fatiya ko banyak merapu je nanti. Suruh je org lain yg Bukan side bn or opposition. Yang penting bkn engko

    4

    0
  25. Anonymous says:

    tak lama lagi kawin la fatiya ngan mana2 datuk BN..kikiki

    0

    0
  26. Anonymous says:

    klu nakal nanti kepala ko kna sekeh dan telinga ko terpele’ot kna pial dg kak Mah.

    1

    0
  27. dulu kini & slamanya says:

    kalau saya jadi anda..saya malu nak buat permintaan begitu memandangkan org yg anda nk temubual itu adalah seorang pemimpin negara yg sngt dihormati. adalah lebih baik anda memperbaiki diri dan menimba ilmu agar kehidupan anda lebih baik di masa hadapan.
    satu yang anda perlu ingat, setiap manusia tidak kira setinggi @ rendah mana darjatnya..tetap sama disisi tuhan yang tidak lepas dari melakukan kesalahan.

    3

    0
  28. Budaksekolahseksyen9 says:

    Before ko jumpa PM aku antar la preview tetek ko Fathia…Mak Pak tak ajar kot apa2 Najib is still our PM..

    4

    0
  29. mami tanjung says:

    awat garit sgt dia ni gedik over nak interview pm la pulak peh tu,dok buat statemennt tak mau nakai… pasepa …ada hati nak try abg jib ka,hg nak mampuih ngan kak ros,over confident betui btina garritt ni!!

    1

    0

Leave a Comment

Optional