Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Fasha Sandha Akui Rapat Dengan Aidil Aziz

Walaupun video beliau berpelukan dan mencium pipi serta tangan Aidil Aziz sudah tular dan mencetuskan tanda tanya, pelakon Fasha Sandha bagaimanapun enggan memberikan komen lanjut mengenainya.

Advertisement

Buat masa ini, Fasha hanya mengakui Aidil adalah lelaki yang paling rapat dengannya sekarang tetapi hubungan mereka tidak melibatkan soal hati dan perasaan. Namun, pada masa yang sama Fasha menyatakan dirinya masih solo tetapi sudah berpunya.

Saya tak nak komen mengenai video itu kerana jika diulas, ia akan berpanjangan pula. Saya tidak mahu meletakkan hubungan kami sebagai bercinta kerana lebih selesa dengan terma berkawan.

Saya belum bersedia untuk bercakap soal hati dengan lebih lanjut kerana kita tak tahu apa akan jadi pada masa akan datang. Tetapi apa yang boleh saya katakan, dia adalah lelaki yang rapat dengan saya. Ya, saya ‘single but not available’.

Kalau tiada apa-apa hubungan cinta mengapa pula ada kenyataan ‘single but not available’ tu? Mungkinkan mereka masih dalam fasa mengenali hati budi masing-masing?

Sumber Berita : BH ONLINE

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

23 Comments

  1. Anonymous

    June 27, 2018 at 11:52 am

    seriously fasha? u pilih mammat nie?? i really dont xpect this.

  2. melati

    June 27, 2018 at 11:00 am

    Ko buat apapun takper ..Jejai yg gila talak kt Fasha yg bekas anak UMNOGOK tu ..tak boleh buat apa2 pun… UMNO sekarang nk Pupus dh…wakakakakakaa

    • serene

      June 27, 2018 at 3:35 pm

      melayu yg hanyut tak sedar diri mcm ko lah yg buat negara tergadai. Jgn hanya sorang pemimpin yg tak bagus, ko nak rosakkan semuanya.Org2 melayu je yg suka mengutuk bangsa sendiri, bangsa2 lain mana ade…

    • melati

      June 28, 2018 at 12:35 pm

      Pungkoq hang….mesti mak hang makan duit haram UMNO jugak kan..!!! wakakakakaa ..serene June 27, 2018 at 3:35 pm

  3. Anonymous

    June 27, 2018 at 10:56 am

    Kat mata netizen malaysia ni janda2 tak boleh bercinta ke? Mesti terus menjanda sampai mereput?

    • janamjanamjanam

      June 27, 2018 at 11:11 am

      tak salah pon bercinta. tapi kalo spesis ni, elok la bior mereput. kbye

    • Anonymous

      June 27, 2018 at 11:50 am

      tak aih! tak salah pon mak2 janda nak bercinta. kahwin lg tak salah. yg salah bila ko pilih mat dadah jd laki & bakal bapak tiri kepada anak2 ko! si ziana zain tu pon tak sanggup dapat laki mat dadah..merana jiwa badan kena mental & abuse sbb asyik kering & kena pukul. ni ko nak serah diri ko & anak2 kat mat dadah ni ke?? akai ada ka???

  4. nok gebuzzz

    June 27, 2018 at 10:21 am

    terdesak sgt ke nak dgn jantan ni…sabar la sikit,Inn shaa allah dpt jodoh yg lbh baik dari ni…jgn la tergesa2 sgt kalau gatal sgt nak belaki pon!!

  5. chickn

    June 27, 2018 at 10:21 am

    hhmmm single but not available but hanya kawan…..how cliche
    and….kawan diffrent level la nie sampai boleh cium tangan?? mcm suami isteri….

    • Anonymous

      July 16, 2018 at 4:51 pm

      Maksudnya mereka cuma peralatkn diri masing2 je..cuma nak kepuasan je..hubungan simbiosis la kata kan..lau tak mana dua nak cakap kawan je..tak bercinta tapi peluk2 cium2 :-)

Loading...
To Top