June 26th, 2018

Kebelakangan ini, Fasha Sandha dan pelakon Aidil Aziz sering dilihat bersama, kemesraan mereka berdua hangat diperkatakan dan menimbulkan spekulasi mereka sedang bercinta. Namun, Aidil pernah menafikan perkara itu dan menjelaskan mereka sekadar berkawan baik.

Terbaru, video Fasha dan Aidil berpelukan mesra dan manja tersebar di media sosial. Kalau lihat gaya mereka, memang seakan pasangan kekasih. Malah, Fasha siap cium pipi dan tangan Aidil lagi.

Fasha sebelum ini akui beliau kini sangat bahagia tetapi masih belum mahu mendedahkan identiti jejaka yang dikatakan sedang rapat dengannya itu kerana takut bahagia yang dirasa nanti hilang. Mungkinkah lelaki yang dimaksudkan itu sebenarnya Aidil?

Apa agaknya status hubungan antara Fasha dan Aidil? Kalau sekadar teman biasa, mana mungkin boleh sangat manja dan peluk cium sebegitu seakan melepaskan rindu serta cinta yang membara dalam hati.  Kalau benar-benar sudah suka dan bercinta, apa salahnya untuk beritahu kepada umum agar tidak timbul sebarang gosip liar ataupun fitnah.


27 responses to “(VIDEO) Fasha Sandha Dan Aidil Aziz Mesra Berpelukan, Ada Hubungan Istimewa?”

 1. 123456789 says:

  sedapnye mulut korang bercakap. rata2 komen dlm ni semua x betul. xpe la, Allah Maha Mengetahui. Merangkak lah korang kat padang mahsyar nanti :(

 2. SyoSyantik says:

  Dah kawin kot, siap salam tu.. husnuzon

 3. anonymous says:

  ooohhh mamat ni yg isap syabu tu ehh org isp syabu ni ghairah memanjang batang kerass mmmmm sedap lah pasah janda kena

 4. Anonymous says:

  lain mcm peluk… tgh sedap katanye…

Loading...