January 27th, 2010

we hate memey suhaiza

Pas satu satu. Semalam baru kami keluarkan cerita pasal group facebook I Hate Fasha Sandha, hari nie kami dapat tau dah ada group Facebook We Hate Memey Suhaiza plak. Gambar group tue memang ganas. Sekeping gambar Memey Suhaiza tengah terbakar tue beb. Memang marah betul orang yang create group nie. Mesti kisah hidup dia ada kaitan dengan kisah hidup Memey, Norman dan Abby. Tue yang panas sangat tue.

Tapi setakat nie tak sampai seribu pun lagi yang jadi fans group nie. Adakah bermakna Memey sebenarnya disayangi ramai? Atau kami kira rakyat Malaysia dah matang dan malas nak layan group-group macam nie? Kita tunggu seminggu dua lagi sebab group Facebook We Hate Memey Suhaiza baru dibuat semalam rasanya.

Memey pun dah tau pasal kewujudan FB nie. Dia  tak kisah dan tak pernah bukak pun FB nie. Takut terguris hati dan perasaan. Nasihat kami, seeloknya memang jangan bukak. Baca description FB nie pun dah leh wat air mate meleleh. Kang ada yang menangis baca komen-komen yang agak panas kat situ.


Comments are closed.

Loading...