“‘Excited’ Sampai Lupa Privasi” – Teruk Dikecam, Adik Wanita Rakam Tokti & Aafiyah Mohon Maaf

Hiburan

“‘Excited’ Sampai Lupa Privasi” – Teruk Dikecam, Adik Wanita Rakam Tokti & Aafiyah Mohon Maaf

Baru-baru ini, tindakan seorang wanita membuat video TikTok bertemu dengan penyanyi kesayangan Malaysia iaitu Datuk Siti Nurhaliza dan anaknya, Siti Aafiyah telah menarik perhatian netizen dan rata-ratanya kurang senang dengan perbuatannya.

Dapat dilihat dalam video terbabit, wanita itu bertemu dengan Siti atau mesra dikenali sebagai Tokti semasa penyanyi itu sedang mengeluarkan wang di sebuah mesin pengeluaran wang (ATM).

Advertisement

Pihak mStar ada menemu bual adik kepada wanita berkenaan untuk menanyakan maklumat lanjut dan beliau berkata kakaknya tiada niat untuk menganggu privasi ibu dan anak itu.

Katanya lagi, pada mulanya kakaknya sama sekali tidak perasan itu adalah penyanyi tersohor itu, namun selepas melihat Aafiyah, baru dirinya sedar dan mengambil video tanpa sebarang niat lain.

Tambahannya lagi, niat kakaknya mengambil video Tokti bersama anak perempuannya itu hanyalah sekadar kenangan dan memuat naik ke platform TikTok kerana ingin berkongsikan momen berjumpa dengan wanita hebat itu.

Dalam pada masa yang sama, adik kepada wanita itu turut memohon maaf seandainya tindakan kakak beliau merakam serta memuat naik video itu membuat ramai netizen berasa kurang senang.

8 bulan lalu

"Dah Macam Nak Culik Pun Ada" - Netizen Kecam Wanita Ganggu Privasi TokTi, Siap Nampak Skrin ATM

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : mStar

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

2 Comments

  1. Anonymous

    April 13, 2022 at 8:20 am

    bagi aku x salah la sb tiba2 terjumpe so nk amek gmb n ape masalhnye d situ? korang ni kalu kene kt tmpt korang pn aku jamin 200% korang pn buat bende yg sm… xkn la nk amek gmb ms cntuik je.. ms pakai telekong xleh ke .. tokti rilek je korang lak over. kalu la tokti xnk ..dr awal die dh ckp maaf ye sy xnk bergambar skang.. so ???

    • Anonymous

      April 13, 2022 at 9:22 am

      x salah kalau kau excited lepas tu mintak ambik gambar. bukan excited sampai rakam org tu punya duit, screen atm bagai. p&c kot. tokti rilek, x semestinya kau sesuka hati boleh buat, kang dia sound kau terkejut pulak. and lagi satu, statement kau ‘ambik gambar ms cantik je’ tak relevan dlm isu ni ye. sila hadam betul2 sbelum nk backup/raise isu. and tak payah nk menjamin semua org kt dunia ni akan jd mcm kau terkinja2 bila jumpa artis. we all minat, but we have class u know?!

Loading...