Written by Bella | January 3rd, 2018

Sejak dihimpit kontroversi lari dari membayar hutang berjumlah puluhan ribu ringgit, penyanyi Shahir sehingga hari ini masih lagi “hilang” tanpa sebarang khabar mahupun penjelasan. Malah, Erra Fazira pula yang sering diajukan soalan berkaitan lelaki tersebut yang dikaitkan bercinta dengan beliau.

Jelas Erra,  beliau tidak pernah mencampuri urusan peribadi Shahir termasuk isu hutang yang hangat diperkatakan meskipun mereka masih berkawan.

Kalau inginkan penjelasan mengenai isu hutang Shahir, tolong tanya sendiri dengannya. Hal ini bukan masalah saya, seharusnya pihak media tidak bertanya mengenainya kepada saya. Tanyalah sendiri dengan Shahir.

Kesian pula Erra yang kena jawab pelbagai persoalan tentang kontroversi Shahir. Kalau kami boleh jadi bosan juga kerana terheret dalam isu terbabit. Sampai bila Shahir ingin bersembunyi?

Sumber Berita : Harian Metro

22 responses to Erra Fazira Tidak Mahu Masuk Campur Isu Hutang Shahir

  1. Anonymous says:

    Betul

    4

    0
    • minah jambu suka sahara yaakop says:

      harap hensem aje tapi kerata tknak bayar huh ! tkan erra nak bayar kan klakar ke pe..! sndiri cari penyakit sendiri tngung la…helo erra u jangan jadi pompan bodoh nak tangung hutang shahir n u jangan jadi bongok..kalau dengan muka shahir ni emmm tak payah lah !

      13

      0
      • Miss Unibes says:

        Tengok! Shahir kan… Ada masalah sikit, lari. Acah2 merajuk. Edry pun sampai sound dulu dia nak tarik diri dari AFMS pasal kes dgn siapa perempuan tu nama Mona ke apa aku lupa. Konon org nak jatuhkan dia. Konon org nak dia buruk. Padahal takde kaitan. Kantoi dgn hutang takde kaitan dgn nyanyian. Lainlah kalau sesama peserta AFMS korang saling tikam. Bongok. Tu gigi kau sampai bila mcmtu? Buka je lah.

        13

        0
  2. Sepaun says:

    Btl.la apa yg erra ckpkan tu.. Apa hal lak org cari dia tanya psl hutang si shahir tu.. Pegi la cari shahir sendiri, tah pun cari family terdekat dia.. Apa pun aku rasa shahir dah cukup matang setel hal ni.. Kita org luar tah yahla nak masuk campur

    12

    0
  3. Shhh says:

    Mujur Erra ni matang masa memula Shahir ckp nk kawin dgn dia.. Erra sndiri minta ditanyakan perihal kahwin tu gn Shahir sendiri…tup2 pakcik tu bgtahu nk kawin hujung tahun 17…Tpi bukan hal kawin…hal hutang yg timbul..Ni semua dugaan utk Erra..Allah nk tunjuk kt Erra skrg…

    16

    0
  4. Sai don says:

    Mamat ne jenis tak bertanggungjawab…issue yg timbul tak resolve di mata public…itulah yg menyebabkn jadi tanda tanya & spekulasi…
    Jangan takut & malu hadapi realiti jika semua issue timbul itu betul…mungkin ada hikmah di sebaliknya….sayang sangat pasal job mmg ada tuk awak sara rasa..awak ada pakej…
    Bangun…move on…kerja kuat tuk selesaikn masalah kewangan awak…
    Kesian kat EF..maseh tunggu pinangan awak…

    9

    0
  5. benci sahir babun says:

    bgus erra biar si babun tu bayar utang sendiri! pinjam pandai, langsai tak mau menyusahkan org lain pulak

    tinggalkan je kaki utang cam si sahir babun ni dh la kaki betine mungkin nak pau duit perempuan le tew mcm mona si babun ni tau stewardess gaji lumayan, suh bayar hutang keliling pinggang dia puii!!!! lepas kantoi tak mau ngaku nasib baik tak sempat pau mona skrang ko nak pau erra pula ke? kimk pnye jantan!

    5

    0
  6. miss rara says:

    tak expect la shahir lagu tuuu. muke punyelah baik hahahaha. dont judge book by its coverrr gituwww

    2

    1
  7. Jojo says:

    Masaalah ramai artis2 suam2 kuku yang nak bertanding status dengan artis2 yang dah establish. ‘Biar papa asal bergaya’ punya pasal.

    2

    0
  8. Kirana says:

    Jgn jaga tepi kain orang…diri dah cukup kaya dan tak pernah berhutang kerrrrrr…

    2

    4
    • Anonymous says:

      Tak pernah berhutang. Sebab malu nak berhutang dengan mak bapa, famili dan kawan. Malu kau tahu malu? Pakai apa ada. Ukur baju di badan.

      Itulah bezanya aku dan ramai lagi orang, tak pernah berhutang melain loan bank untuk rumah dan kereta yg dibayar on time, CCRIS report pun cantik ma.

      5

      2
  9. lolipop says:

    nara ajet2 kesian….
    tapi team hg la dok korek dari org yang x dak kena mngena pun….
    tu pun kdg hg copy paste ja dari sumber lain….

    2

    0
  10. Anonymous says:

    Erra this is open eyed to you. Pikir dulu ye Erra. Memang duit boleh cari tapi cari lah suami yg bukan saja boleh membahagiakan boleh terima kita seadanya tapi at least mampu sara hidul keluarga tanpa perlu u yang keluar duit. Maknanya at least dia boleh sediakan u rumah (ada rumah sendiri or mampu byr sewa) dan pendapatan bulanan dia tetap sikit takpe tapi asal memang sentiasa ada. Cinta saja tak cukup. Pkir baik2 ye Erra. Lain mcm zain n che ta. Zain pun pandai business sendiri x mengharapkan che ta sgt. Ni shahir biarlah dia selesaikan hutang tu. Dah free hutang tgk hala tuju dia mana. Kalau sekejap ada sekejap lari. Sekejap ada kerja sekejap takda. Susah juga tu

    8

    0
  11. anon says:

    to erra …kalau ingin cari jodoh cari lah yg menyenangkan hati dan jiwa ..
    tak kisah lah dia muda dari kita ke ..
    ini jenis suka ” lari dari masaalah ” mmg tak leh pakai ..
    semoga erra di temukan jodoh yang baik.

    5

    0
    • Anonymous says:

      Yes. Macam Dato K ke… Beza umur yg jauh dgn Dato CT tapi penyayang dan boleh jaga Dato CT dengan baik. Awal2 kawin mmg teruk org kecam macam2 dgn CT. Now, org lupa. Everyone deserves a 2nd chance or in her case 3rd chance.

      5

      0
  12. Anonymous says:

    cantiknya Erra ni kan? lebih cantik drp masa dia menang miss malaysia dulu…

    8

    0
  13. Sambal belacan says:

    Aku rasa erra pun makin tawar hati nk kawin dgn shahir. Cari org lainlah, erra. Belum kawin lg dah problem. Nasib baik tahu sebelum kahwin.

    1

    0
    • Minah Nogori says:

      EF ni dia mcm jenis perempuan yg lg org nasihat jgn lg dia nak buat…tak bole nak kata apa dah…org tgh asyik melayan perasaan dgn ayat bunga2 mamat tu..biar kat dia lah

      0

      0
  14. aku says:

    erra bole buka minda skg ..tulh dulu time ngan yusri npa wat hal..pastu ngn engku emran pun sama …now…lets see..sapa yg rugi.? pompuan ni kalau time cantik ada org sayang hargailah sbb kecantikan perempuan terletak pada bahagianya dia bersama family bukan struggle hidup sendiri

    0

    3
    • apa la says:

      amboi..tau je pe masalah erra bercerai kenapa…tak ada sape pun yg tau nape dia berpisah… lebih-lebih dgn emran..dan dia tak nak rujuk terus kan…hanya erra dan family shj yg tahu..jgn nak menghakimi sangat salah siapa… Jodoh kalau samapai situ, tak kan bersambung walau cuba pertahankan.. kita pun tak kenal emran secara dekat..begitu juga dgn erra..

      5

      0
  15. espresso kopi says:

    nara pon ayat bengap jugak bila masa shahir sembunyi?? ko pegi la marah wartawan yg beriye tanya erra..apsal marah shahir lak..wartawan dah xde isu lain ke duk kejar erra tanya soklan bodoh..kalau aku jadi erra..dah bagi jawapan bodo jugak kat wartawan yg tanya tu!

    1

    0
  16. Noone says:

    Erra,
    Please move on from this guy. It’s been too long, and too much. I pray that you will find the best man that will love and protect you unconditionally.

    1

    0

Leave a Comment

Optional