Emosi Terkenangkan Anak-Anak, Fazley Mohon Maaf Persembahan Tidak Memuaskan Hati Peminat

Hiburan

Emosi Terkenangkan Anak-Anak, Fazley Mohon Maaf Persembahan Tidak Memuaskan Hati Peminat

Datuk Fazley Yaakob memohon maaf berikutan persembahan kurang memuaskan yang dipersembahkan ketika malam minggu pertama konsert Gegar Vaganza musim ke-8, Ahad lalu.

Jelas Fazley, dia berasa gemuruh kerana sudah lama tidak membuat persembahan nyanyian secara langsung sekaligus menjadi faktor kekurangannya pada malam itu.

Advertisement

Tambahnya lagi, dia sedikit emosi pada malam itu kerana terkenang anak-anak di rumah.

Memang nervous habis, sekian lama tidak menyanyi atas pentas besar hampir 10 tahun, hanya menyanyi sambil memasak di dapur. Sedikit emosi terkenang anak-anak.

Sehubungan dengan itu, Fazley yang juga merupakan seorang cef selebriti berjanji akan cuba menebus kekecewaan tersebut di konsert minggu kedua nanti.

Advertisement

Dia juga sempat mengucapkan terima kasih kepada mereka yang memahami dan sudi memberikan semangat.

“Insya-Allah, saya akan cuba lebih baik minggu hadapan dengan lagu abang Hasnol, Laguku Untukmu.” ujarnya lagi.

Terdahulu, konsert pertama program realiti TV nyanyian popular itu telah menyaksikan Fazley memperoleh mata paling tercorot iaitu hanya 53% manakala Aliff Aziz pula muncul sebagai bintang dengan mata paling tertinggi iaitu 74.6%.

Fazley Yaakob
2 minggu lalu

"Sambung Jadi Cef Sajalah.." Dikritik Sumbang, Fazley Yaakob Terima Kritikan Gara-Gara Persembahan Di GV8

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

1 Comment

  1. Anonymous

    November 23, 2021 at 10:44 am

    anak jugak jadikkan alasan. ko tu asal2 pun memang menyanyi ke laut. lagu ko dari asal kejadian pun mmg hauk macam lagu si iqbal tu jugak. sebab tu aku heran ko nak masuk jugak ggv ni sebab ko masuk ggv ni ibarat iqbal masuk ggv tahun 2030 nanti. macam itu lah level ko

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...