Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Elly Mazlein Kongsi Respon ‘Blur’ Suami Bila Dapat Tahu Hamil, Beri Hint Bakal Bersara?

Setelah lebih setahun berkahwin, penyanyi dan pengacara popular, Elly Mazlein baru-baru ini mengesahkan dirinya kini berbadan dua. Peminat sebelum ini berteka teki sama ada Elly Mazlein atau lebih mesra disapa Kak Lina hamil gara-gara ‘baby bump’ yang jelas kelihatan.

Advertisement

Bercerita secara ekslusif di Geng Pagi Hot, Kak Lina mendedahkan saat pertama kali melakukan ujian kehamilan (UPT) selepas lima hari lewat datang bulan.

Walaupun berdebar-debar, Kak Lina akur dengan permintaan suami yang mahunya melakukan ujian kerana bimbang keadaannya yang lasak di lokasi penggambaran.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hot FM ?? (@hotfm976)

Advertisement

Masa mula-mula nak check urine test tu kan, sebenarnya Kak Lina sangat takut tau. Masa tu dah lewat period dah lima hari macam tu. Kak Lina tak nak check tapi suami kata, ‘takpela mama, check je. Kalau tidak mama susah’. Masa tu shooting, tengah lasak.

Siap genggam benda tu, ‘papa dah ready ke?’ Bila buka, sekali suami tak ada reaction sebab dia tak tahu. Kak Lina tengok muka suami, ‘papa macam dua line, mama mengandung ke?’

Kata Kak Lina lagi, selepas kit ujian menunjukkan dua garis, mereka berpelukan dan menangis tanda kegembiraan. Pasangan ini sangat bersyukur kerana akhirnya dikurniakan rezeki yang sangat dinanti-nantikan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hot FM ?? (@hotfm976)

Sementara itu, Kak Lina turut menyatakan hasrat untuk berbakti sepenuhnya kepada keluarga. Bergelar seorang isteri, Kak Lina memasang impian untuk menjadi suri rumah menyediakan sarapan dan sebagainya untuk keluarga.

Dalam masa yang sama, sebagai anak seni yang sudah 20 tahun berkecimpung dalam bidang hiburan, Kak Lina berasa sayang untuk meninggalkan peminat yang sentiasa ada sewaktu jatuh dan bangunnya.

SUMBER : Hot FM
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

2 Comments

  1. zzzz

    April 7, 2021 at 10:45 pm

    Hanya pasangan yang menanti zuriat saja paham betapa sebaknya kalau dpt double line.
    Doakan saya dan pasangan jgk supaya dpt zuriat secept mungkin :)

    • Anonymous

      April 8, 2021 at 12:25 am

      Amennnnnn

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top