Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Edit Bagi Nampak Ramping Sikit, Bukan Nak Kurus Macam Tiang Dinding Pun – Uqasha Senrose

Dikecam kerana menyunting foto untuk kelihatan lebih kurus sehingga latar belakang menjadi senget, pelakon Uqasha Senrose menjelaskan beliau berbuat demikian kerana dipengaruhi kutukan netizen yang beliau sudah semakin gemuk.

Advertisement

Kita kan ada yang panggil gemuk jadi saya edit sikit je pun untuk bagi nampak ramping. Kalau nak diikutkan, gambar sebelum dan selepas tidaklah banyak beza mana. Bukan nak kurus macam tiang dinding pun.

Yang buat befora dan after tu pun gigih, macam tiada kerja lain. Apa pun, saya okay sahaja sebab haters gonna hate always. Ada saja kesalahan yang akan dicari.

Kurus pun salah, gemuk pun salah, pendek kata memang susah nak puaskan hati semua orang. Tidak kisahlah bentuk badan macam mana sekali pun, apa yang penting diri sendiri yang bahagia betul tak? Sejujurnya, Uqasha masih lagi kelihatan cantik dan mempunyai aura tersendiri.

Sumber Berita : Media Hiburan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top