Written by Bella | November 21st, 2017

Dikecam kerana menyunting foto untuk kelihatan lebih kurus sehingga latar belakang menjadi senget, pelakon Uqasha Senrose menjelaskan beliau berbuat demikian kerana dipengaruhi kutukan netizen yang beliau sudah semakin gemuk.

Kita kan ada yang panggil gemuk jadi saya edit sikit je pun untuk bagi nampak ramping. Kalau nak diikutkan, gambar sebelum dan selepas tidaklah banyak beza mana. Bukan nak kurus macam tiang dinding pun.

Yang buat befora dan after tu pun gigih, macam tiada kerja lain. Apa pun, saya okay sahaja sebab haters gonna hate always. Ada saja kesalahan yang akan dicari.

Kurus pun salah, gemuk pun salah, pendek kata memang susah nak puaskan hati semua orang. Tidak kisahlah bentuk badan macam mana sekali pun, apa yang penting diri sendiri yang bahagia betul tak? Sejujurnya, Uqasha masih lagi kelihatan cantik dan mempunyai aura tersendiri.

Sumber Berita : Media Hiburan

32 responses to Edit Bagi Nampak Ramping Sikit, Bukan Nak Kurus Macam Tiang Dinding Pun – Uqasha Senrose

  1. Mat Sahdo says:

    muka dah mcm geng si sajat. apa sudah jadi? salah doktor ke sis?

    26

    0
  2. Anonymous says:

    tumpang tanya, pesal pompuan2 kalau bergambar tak boleh berdiri tegak eh???

    11

    0
  3. for your info says:

    aura sundal…
    k bye.

    5

    2
  4. Anonymous says:

    fathia latiff ..ni gang ko. hahahaha

    11

    0
  5. wanda says:

    macam nyah…kenapa camtu???

    6

    0
  6. Bob Barli says:

    Hahaha.. apa pun statement dia memang win.. jujur.. pasni leh guna apps lain plak yg lagi canggih. Edit badan saje, takde la skali gn background pon senget..

    6

    0
  7. prihatin says:

    edit x salah…tp jgn la sampai kaut dinding skrg kak oi… dada makin besar skrg…

    1

    0
  8. Anonymous says:

    BIMBO

    3

    0
  9. Anonymous says:

    Bosan ah dia ni. Xde kepentingan dlm industri!

    4

    0
  10. aih says:

    ok.. that breast…. hmmm.. nice to see and nice to hold too..

    0

    3
  11. Mee Hoonnn says:

    gemok ke kurus ke boleh la kau edit uqasah..satu je tak bole nk edit2, iaitu kebangangan kau

    3

    0
  12. cilimanis says:

    Uqasha cantik…memang lawa orangnye…

    2

    1
  13. bakar says:

    peliknya xkan tiba2 gemuk
    last time aku jumpa dia dgn tengku bakar tu, mmg kurus gilaaa. rambut je besar
    xkan ttibe naik chubby. hmm

    2

    0
  14. Anonymous says:

    Masuk angin dah kot..

    0

    0
  15. lilwonder says:

    kata tak kisah ko dah gemuk ke apa. takyah la susah2 nak edit bagi kurus

    3

    0
  16. Anonymous says:

    Walaupun xsuka dia..xpyhla nak hina dia. Yg menghina dia ni sempurna sangat ker??mcm u all xada kekurangn xpernah buat dosa. Mulut dah mcm puaka pn perasan diri lebih baik dari dia. Biarla dia edit gambar dia…tak ada pn dia kata dia dah kurus ke dah makin lawa ke..dia cuma buat yg terbaik jer. Yg korang sebok sgt knp ye???asyik jaga tepi kain org jer kain sendiri terselak korang xnampak plk.

    2

    1
    • johnny bravo says:

      Nobody is perfect !! So samalah dgn minah gedik ni. Ko kata dia cume buat yg terbaik???? Oh hello, dgn cara menipu??? Buat ape nak edit gambar pulak, tu kan menipu namanya. Kalau tau gemok, kuruskan lah.
      Ni tak, edit dgn kecikkan hidung, putehkan kulit sampai jadi flawless takde jerawat sebijik pun, , rampingkan pinggang & kuruskan tubuh dll. Manusia2 skrg ni suka menunjuk2 & suka dipuji.
      Anon…..kalau ko tu baik sngt, takde pulak ko menyibukkan diri membaca blog gosip ni. Kan lbh baik ko gih baca quran je..

      2

      0
  17. rara says:

    Kesian. Merendahkan level diri sendiri dengan terpaksa edit gambar sendiri to look better. Means you dun look good enough. I never feel like this or have to edit my photo. Lucky me!

    2

    0
  18. anon says:

    Takyah nak edit edit, kuruskan je tubuh tu. Takkanlah takleh nak kawal nafsu mkn. Aku yg tak selebriti pun kawal mkn & jaga bodi. Bila edit tu mcm menipulah. Aku mmg tak faham dgn manusia2 akhir zaman ni, even dlm FB pun duk edit gambar2 dia org, bila jumpe kat luar nampak lain. Tu ade lelaki yg berkawan dgn perempuan online bila jumpe kat luar terus lari sb muka dah lain.

    2

    0
  19. omg says:

    sikit?? sebahagian pintu tu mcm ditarik graviti yang kuat ke arah kau! secara horizontal.

    semua salah gambar haritu. dah tau tak sesuai pakai camtu dan kau pose pun punya awkward mcm tak selesa cover2 perut, jgn di post.

    3

    0
  20. insan biasa says:

    yakin pada diri sendri itu sudah memadai

    2

    0
  21. Ole says:

    Tetek dia besar ?

    0

    0

Leave a Comment

Optional