Dikerjakan Geng Basikal Sampai Lunyai, Pukul Warga Emas Dan Tinggal Tepi Jalan

Berita

Dikerjakan Geng Basikal Sampai Lunyai, Pukul Warga Emas Dan Tinggal Tepi Jalan

Hanya kerana menegur tentang tatacara menunggang basikal yang betul di jalan raya, seorang warga emas lelaki dilaporkan telah dipukul oleh geng basikal berlagak samseng dipercayai berlaku di Subang, Selangor.

rogol bawah umur
1 bulan lalu

Umur 12 Tahun Datang Hospital Nak Terberanak, Doktor Ini Kongsi Pengalaman Hadapi Kes Rogol Statuari

Advertisement

Perkara tersebut kemudiannya menjadi tular selepas seorang individu bernama Aizal Wariner memuat naik sebuah hantaran berbaur kekesalan dengan sikap geng basikal tersebut yang tergamak memukul seorang tua.

 
Difahamkan juga, warga emas itu merupakan bapa kepada Aizal.

Kau pukul bapak aku sampai macam ni, sampai lunyai orang tua korang tinggal dia je eh. Kau bawa basikal macam setan, silap jalan, pastu jeris maki suruh bapa aku ke tepi, bapa aku tegur cara bawak, lu orang tak menyabar takde borak apa-apa, terus kasi bapa aku lunyai eh.

Jelas Aizal, berlaku pertengkaran kecil sebelum bapanya itu dipukul dan ditinggalkan di tepi jalan.

Korang salah orang pukul orang tua ni, memang ada berlaku pertengkaran, tapi nak bertengkar sampai keluar anak tekak aku tak kisah. Tapi tu bukan lesen untuk kau nak tolak rembat bapak aku, tu orang rua, dah terbaring merangkak bapa aku tepi jalan tinggal macam tu je, ingat dia binatang ke?

Dia dalam pada itu turut meminta jasa baik orang awam yang melihat kejadian supaya tampil menghubunginya untuk tindakan selanjutnya.

Advertisement

Dalam hantaran itu, Aizal memberitahu kejadian tersebut berlaku di kawasan Kampung Melayu Subang, di hadapan selepas lampu isyarat simpang masuk Seri Cahaya.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

4 Comments

  1. Stupid

    October 20, 2021 at 10:47 am

    Bodoh jangan nak brainwash orang atau influence orang dengan busukkan hal orang menunggang basikal stupid dark influence political marketing when we all know politics try to throw mahathir ways . I don’t like mahathir but no need lah make we orang marhaen stupid like u

  2. Apahal

    October 19, 2021 at 8:38 am

    Ya Allah kesiannye, besar sangat ke kesalahan wargamas tu sbb menegur je.
    Allah Maha Kaya, tunggulah bila Allah Bayar CASH

  3. anonymous

    October 18, 2021 at 8:46 pm

    sekarang musim menunggang dah tiba,mco pon dah tamat,haa lepas ni banyak la penunggang mampos kena lenyek dengan lori pasir,lori treler biar mampos beramai ramai sebab bodoh sendiri cari mampos

    • Anon

      October 19, 2021 at 11:18 am

      Tu la orang kata” NAK BERANAK JANGAN PULUN BERREKOR -EKOR. CUKUP SORANG DUA JE. KALAU RAMAI KESETANAN BUAT MENYEMAK BUMI JE.” KONDOM PLEASE!

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...