Dikatakan Sudah Hamil, Elfira Loy Minta Doakan Yang Baik-Baik

Hiburan

Dikatakan Sudah Hamil, Elfira Loy Minta Doakan Yang Baik-Baik

Sejak bulan lalu, timbul khabar angin mengatakan pelakon Elfira Loy sudah berbadan dua. Tidak mengiyakan mahupun menafikannya, Elfira meminta agar orang ramai mendoakan yang baik-baik sahaja.

Advertisement

Kata Elfira, tentunya setiap pasangan yang mendirikan rumah tangga pasti mempunyai impian untuk menimang cahaya mata.

Lumrah pasangan yang sudah berkahwin, mesti mereka mahukan cahaya mata sebagai penyeri keluarga. Alhamdulillah, semenjak hari pertama saya bernikah, saya telah menerima doa dan kata-kata yang baik dari peminat.

Mereka berharap serta mahu melihat saya dan suami menimang anak secepat mungkin. Jadi, bagi menjawab desas-desus terbabit, saya mohon semua pihak mendoakan yang baik-baik untuk saya dan suami, Insya-Allah.

Terdahulu, ada peminat membuat andaian bahawa Elfira mungkin sudah hamil (bunting pelamin) menerusi beberapa foto ketika majlis persandingan di pihak lelaki. Kataya ‘baby bump’ Elfira seakan sudah kelihatan dan bajunya pula direka seperti hendak menyembunyikan bentuk perutnya.

Sumber Berita : Astro Gempak

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

12 Comments

  1. snow

    April 2, 2019 at 1:57 pm

    kann..muka die mcm blur blur kan…jenis payah nk senyum kot..

    • Anonymous

      April 2, 2019 at 2:40 pm

      Nampak blur pun ye nampak unhappy pun ye even masa majlis kawin.

  2. Anonymous

    April 2, 2019 at 1:14 pm

    Mkn kong tu apa, weyh? By the way nape ek aku tgk muka laki elfira ni mcm tak happy je selalu? Ke muka dia mmg pesen camtu?

  3. Doula Jadian Hyatt

    April 2, 2019 at 1:14 pm

    Siapa sarimah

    • Anonymous

      April 2, 2019 at 1:57 pm

      sarimah tu bini kassim selamat

    • wekkkkkkk

      April 2, 2019 at 2:00 pm

      sarimah!!!!!, sarimah ni mgkn dlm artis ada 2, ..yg primadona di zmn p.ramlee tu 1, , yg sorang lagi skrg umur dh 40an.., dia x mahu letak bte apa…sbb kalau kasi full name..bahaya..
      siapa yg tahu…senyum jelah…mcm wekk..

  4. Anonymous

    April 2, 2019 at 1:11 pm

    makan lah ubat subur… check dgn doktor agar tau tahap kesihatan diri

    jgn jadi sarimah tu… mentang2 dia pregnant natural di nasihat kan org lain takyah beriya berusaha cara hospital bagai… smpi yg plan buat ivf pun sarimah kata jgn better give time for natural… org lain berusaha nk dpt anak tp sarimah ni jd berlagak pulak bole pregnant natural.. hampas btol

  5. Anonymous

    April 2, 2019 at 12:53 pm

    mkn kong..mkn kong..mkn kong..mestilh gmok..

Loading...