Written by Bella | March 5th, 2019

Beberapa detik indah persandingan kelima pasangan Elfira Loy dan Faris Khairol Anuar yang diadakan di Melaka dimuat naik ke Instagram.

Dianjurkan atas permintaan nenek Faris, majlis bertemakan ala kampung itu memang cukup meriah sekali. Berseri betul pasangan pengantin dalam busana serba biru.

Namun, ada peminat membuat andaian bahawa Elfira mungkin sudah hamil. Kataya ‘baby bump’ Elfira seakan sudah kelihatan dan bajunya pula direka seperti hendak menyembunyikan bentuk perutnya.

Ruangan komen di Instagram Elfira dibanjiri dengan ucapan tahniah dan doa daripada peminat yang cukup teruja untuk menantikan cahaya mata pasangan ini.

Bagaimanapun, setakat ini tiada sebarang penjelasan lanjut daripada Elfaris. Mungkin juga masih terlalu awal untuk mereka berkongsi berita gembira tersebut dengan peminat?

Kredit Foto : FIP STUDIO

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

23 responses to Peminat Kata Sudah Nampak Baby Bump, Elfira Loy Kini Hamil?

  1. gg says:

    beria jela korang ni.. die kawin bln 1 skrg bln 3 kalo die ngndung pon mana nmpk bby bump lg… aduiyaii…

    • Anonymous says:

      kalau adapun mgkn baru 1 bulan, 1 bulan mana boleh nmpk, gemok buncit tu sbb “mkn” byk sgt, lgi2 suka kt atas…perut akan boroi..

      • Anonymous says:

        tu lah pasal..yg wat spekulasi pasal baby bump ni mesti bebudak yg xtau pape ni.hahahaha..kalau btol pon el ni preggy,embrio baru besa biji labu dik oii..celah mane plak perut bleh besa. baju yg die pakai tu berbutang..ngam2 kt perut plak tu butang nye.so bile duduk mmg la baju jadi rupe tu.adoiyai…

    • Anonymous says:

      macam Sajat cakap, biasa lar perut buncit sikit bila period :D

    • minah jambu say NO to drugs says:

      pasal el kan badan dia kecik so Nampak la perot dia yg agak memboncit tu baghallllllll …!

    • minah jambu say NO to drugs says:

      asek nak cover perot aje..

  2. Opsss says:

    Baru kawen bulan 1, rasanya kalo mengandung pun xkan nampak baby bump terus kot? Usually 3bln paling cepat nampak baby bump nye..lg2 badan kurus cam elfira ni..

    • wekkkkkkk says:

      yg nmpk tu tak pernah rasa hamil …

    • Anonymous says:

      Ape mnde la korang ni.. baru kawen bulan 1.. ni dh bulan 3.. awal sgt nk nmpk perut.. nak nak si pirah ni bdn kecik.. aku pun bdn kecik 5 bulan bru nmpk perut.. tu perut buncit sbb tgh bahagia.. laki bg makan sedap2.. plak tu bank negara kt sebelah je.. apa apa pun klu btul prgnant, tahniah..

  3. su fi an says:

    bby bump ke sb mkn sedp ari2 .. atm bgerak sntiasa ada.. pompuan ke laki klu x control mkn mmg akn naik ber bump bump spt di pump pump hahaha

  4. Anonymous says:

    peminat ke, pengutuk adalah…

  5. Anonymous says:

    Kembar 6 mungkin…. tak kan baru dah nampak ….

  6. dadadadada says:

    Jap ja da gemok elfira ni..haha…adoi..elfira.. bulan 1 kawen..bulan 3 ni da gemok? pipi da tembam..tangan da sado..perut da buncit. best sgt ke sampai lari alligment? g jogging elfira!

  7. Anonymous says:

    bukan 3 or 4 bulan ke bru nampak baby bump? kalau tu gemuk buncit sure elpira kelam kabut gi slimming centre nanti ekekekeke. mane x nye gemuk bersanding je 5x.

  8. malas layanzzz.. says:

    Tak habis2 lagi ko..kalu makan pasti akan kenyang kan. haihhhh

  9. Anonymous says:

    Ni perut buncit gemok byk mentederah, asal boleh masuk mulut kunyah telan dh mcm si kmkpajurah ingat baby bump upernya taik.

  10. hewhew says:

    jangan la korang. kang elpira depressed sbb korang kata dia gemuk pulak. haha

  11. Yakyot says:

    Bunting pelamin?Tahniah Faris dan Elfira.Anaknya nanti mesti comel.

  12. Thahahaha says:

    Boncit la tu. Makan lauk kenduri sedap sgt

  13. Rin says:

    Tengok sajelah, kalau memang mengandung, berape bulan lagi baby tu keluar, baru terang semuanya

  14. Ms. Sue says:

    baby bump amendenye…dah kena jolok, alignment dah lari…netizen ni tak abih2 ngan bangang diaorg

  15. Entahlah says:

    Kalau dia mengandung apa salahnya.Baguslah tu, cepat dapat baby.
    Ada orang tak suka kerana hari tu dia kata Elfira mandul.Nampak gaya dia memang sudah mengandung.Tak mahu umumkan sekarang mungkin takut terlalu awal.Biarlah dia bahagia bersama suami dan keluarga dia.