March 5th, 2019

Beberapa detik indah persandingan kelima pasangan Elfira Loy dan Faris Khairol Anuar yang diadakan di Melaka dimuat naik ke Instagram.

Dianjurkan atas permintaan nenek Faris, majlis bertemakan ala kampung itu memang cukup meriah sekali. Berseri betul pasangan pengantin dalam busana serba biru.

Namun, ada peminat membuat andaian bahawa Elfira mungkin sudah hamil. Kataya ‘baby bump’ Elfira seakan sudah kelihatan dan bajunya pula direka seperti hendak menyembunyikan bentuk perutnya.

Ruangan komen di Instagram Elfira dibanjiri dengan ucapan tahniah dan doa daripada peminat yang cukup teruja untuk menantikan cahaya mata pasangan ini.

Bagaimanapun, setakat ini tiada sebarang penjelasan lanjut daripada Elfaris. Mungkin juga masih terlalu awal untuk mereka berkongsi berita gembira tersebut dengan peminat?

Kredit Foto : FIP STUDIO


23 responses to “Peminat Kata Sudah Nampak Baby Bump, Elfira Loy Kini Hamil?”

 1. Entahlah says:

  Kalau dia mengandung apa salahnya.Baguslah tu, cepat dapat baby.
  Ada orang tak suka kerana hari tu dia kata Elfira mandul.Nampak gaya dia memang sudah mengandung.Tak mahu umumkan sekarang mungkin takut terlalu awal.Biarlah dia bahagia bersama suami dan keluarga dia.

 2. Ms. Sue says:

  baby bump amendenye…dah kena jolok, alignment dah lari…netizen ni tak abih2 ngan bangang diaorg

 3. Rin says:

  Tengok sajelah, kalau memang mengandung, berape bulan lagi baby tu keluar, baru terang semuanya

 4. Thahahaha says:

  Boncit la tu. Makan lauk kenduri sedap sgt

 5. Yakyot says:

  Bunting pelamin?Tahniah Faris dan Elfira.Anaknya nanti mesti comel.

Loading...