April 2nd, 2019

Sejak bulan lalu, timbul khabar angin mengatakan pelakon Elfira Loy sudah berbadan dua. Tidak mengiyakan mahupun menafikannya, Elfira meminta agar orang ramai mendoakan yang baik-baik sahaja.

Kata Elfira, tentunya setiap pasangan yang mendirikan rumah tangga pasti mempunyai impian untuk menimang cahaya mata.

Lumrah pasangan yang sudah berkahwin, mesti mereka mahukan cahaya mata sebagai penyeri keluarga. Alhamdulillah, semenjak hari pertama saya bernikah, saya telah menerima doa dan kata-kata yang baik dari peminat.

Mereka berharap serta mahu melihat saya dan suami menimang anak secepat mungkin. Jadi, bagi menjawab desas-desus terbabit, saya mohon semua pihak mendoakan yang baik-baik untuk saya dan suami, Insya-Allah.

Terdahulu, ada peminat membuat andaian bahawa Elfira mungkin sudah hamil (bunting pelamin) menerusi beberapa foto ketika majlis persandingan di pihak lelaki. Kataya ‘baby bump’ Elfira seakan sudah kelihatan dan bajunya pula direka seperti hendak menyembunyikan bentuk perutnya.

Sumber Berita : Astro Gempak


12 responses to “Dikatakan Sudah Hamil, Elfira Loy Minta Doakan Yang Baik-Baik”

 1. NasiLemakSeringgit says:

  Memang dah hamil lah nok. Ko tgk dia asyik cover perut dia. Ko tunggulah 4 bln baru dia announce

 2. Lulu says:

  So kesimpulan dia ya ke tak pregnant? Adoii dr zaman baby pian sampai dah kahwin pun bodoh x reti jawab soalan. Kau kata menjawab desas desus tapi yg hadoooo… ko pregnant or not x penting sbb x membantu pun ekonomi negara weyyy.. cuma jgn banggang bila kasi statement. Rubish!

 3. Anon says:

  Lakinya sedih skill hisap bini dia tayang… kan dah ada org luar hapload ke internet…1 dunia tau skill hisap bini dia…

 4. kesahhh says:

  muka laki dia nyesal gamaknya salah pilih isteri high maintenance..hahaa
  .

Loading...