Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Digelar ‘Bimbo’, Suami Lana Nodin Arah Peguam Hantar Surat Tuntutan Pada Michael Ang

Lana Nodin dan suaminya

Suami kepada pelakon Lana Nodin iaitu David Mackienzie telah mengarahkan peguamnya untuk menghantar surat tuntutan kepada pengarah terkenal, Michael Ang kerana didakwa mengeluarkan pernyataan salah terhadap isterinya.

Advertisement

Menurut David, surat tuntutan yang bakal diterima oleh Michael tersebut adalah jalan yang terbaik untuk menyelesaikan ‘perbalahan’ yang berlaku sekarang ini.

Kita tengok berapa duit yang dia ada. Ini adalah satu pengajaran untuk tidak bercakap buruk mengenai orang lain.

Tambahnya lagi ketika ditemubual oleh Harian Metro, dia berasa kesal apabila pengarah tersebut bertindak untuk melabel isterinya seseorang yang tidak menyokong para petugas barisan hadapan dan ‘bimbo’.

Advertisement

Lana Nodin dan keluarganya

Sedia maklum, terdahulu Lana Nodin telah menempelak Michael Ang menerusi perkongsian di Instagram apabila pengarah drama Marry Me Senorita itu masuk campur di atas kenyataan yang dibuat olehnya mengkritik Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagramTelegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

13 Comments

  1. Anonymous

    August 2, 2021 at 4:44 pm

    saman jer MA…bini dia body shaming org tak plak kira, pastu perkataan yg digunakan pny laa teruk…..pggl BIMBO bkn hina apa2…..ooo lupa kan husben mat salleh, kira hebat hmmm takat mat salleh tp klu tak keje tak guna jgk …….anyway saman jer dia MA saman kaw kaw…kita tgk DIA ADA DUIT KE TAK? kuikuikui……pakat dgn DG saman dia ……dpt duit saman dr dia…sedekah…..

  2. Anonymous

    August 2, 2021 at 3:53 pm

    Aku dah agak dah…ada yg start menyaman ni…Saman dia balik Michael Ang..sbb dia panggil ko bapok gemuk..

  3. Anonymous

    August 2, 2021 at 3:19 pm

    Konpem la die akan menggelupur tetek. Kerja x ade. Lakonan ke laut. X de die dlm industri lg maju industri ni. Jap pernah ke die jd heroin dlm cite ape2. Rasebye x de kan ? Watak jahat je yg die bawa. Ha elok sngtlah, sesuai sngt ngan watak die yg sebenar pon

  4. Anonymousjugak

    August 2, 2021 at 1:24 pm

    Abih bini kau panggil org bapok tua??? Jgn korang yg kena saman nanti, baik ingat MA tu kaya korang tu masih lagi nak meniaga, kau entah kerja apa, bini kau dari dulu cuma perlakon tambahan…kdg2 jual di expo utuk sara hidup dgn anak2 kecil lagi…si Apek tu manyak duit ohhh. Just be careful, senyap sudah…musim2 covid semua org pun sikit2 marah, focus benda lain jah…

  5. Azie

    August 2, 2021 at 12:41 pm

    Elok DG pon kasi surat lawyer kat pompuam ni pastu tgk dia menggelupur ke takkkkk. Nasib lah DG byk kerja nak buat dari hadap kata2 netizen mangkuk yg tak kasi pekdah kat dia hahahah

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top