Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Didi Astillah Terkilan ‘Kawan Baik’ Berubah Kerana Wang, Jaja Cerita Buruk

Didi Astillah

Pelakon Didi Astillah berkongsi cerita dia benar-benar terkilan dengan sikap seorang individu yang sudah dikenali lebih daripada 10 tahun yang tiba-tiba berubah angkara wang.

Advertisement

Lebih memburukkan keadaan, individu yang pernah menjadi seorang sahabat baiknya itu bukan sahaja tidak mahu membayar hutang bahkan mereka-reka cerita dan menyebarkan cerita buruk tentang dirinya.

Paling saya sedih dan terkilan dia cakap dan jaja cerita buruk pula tentang saya pada orang lain.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DA (@didiastillah)

Tambah pelakon drama Malaysian Ghost Stories itu, dia sebenarnya sudah lama memendam rasa dan bersabar dengan apa yang dilakukan rakan baiknya itu terhadap dirinya.

Advertisement

Semalam, menerusi hantaran status di Instagram Stories Didi atau nama sebenarnya Dayang Nazilah Awang Astillah, beliau meluahkan apa yang terbuku di hatinya agar menjadi tauladan buat pengikutnya.

IG Story Didi Astillah

Pada hantaran sama, adik kepada pelakon Bella Astillah itu turut menasihatkan pengikutnya agar tidak mudah mempercayai orang lain walaupun kawan baik sendiri.

Jadikan ia sebagai pengajaran hidup dan semoga Didi bertabah.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

3 Comments

  1. Anonymous

    October 7, 2021 at 8:07 pm

    Ne lah kawan yg tak tahu malu.. masa nak pinjam menanggis, merayi bagai.. tapi bila nak bayar buat2 lupa. Macam duit dia pinjam tu tak banyak RM1. Kita yg bagi hutang ne pulak rasa takut2 nak tagih.. aku dah serik..

  2. tecit

    October 6, 2021 at 4:52 pm

    ini bukan kawan ini pumakilaaaaa

  3. cnl

    October 6, 2021 at 3:56 pm

    org yg aniaya org lain ni, termasuk laa scammer duit org semua tu, hidup anda mmg bahagia ke?

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top