Written by Bella | September 12th, 2019

Ketika kes cerai kakaknya, Noor Nabila sedang hangat diperkatakan, selebriti popular Neelofa mencetuskan tanda tanya apabila memuat naik beberapa kenyataan berbaur sindiran.

neelofa perli sharnaaz ahmadRata-rata netizen menganggap status Neelofa itu seakan memerli dan ditujukan kepada Sharnaaz Ahmad, mengatakan abang iparnya itu seorang yang kuat berdrama.

Bagaimanapun, Sharnaaz ketika dihubungi pihak media berkata, dia tidak tahu mengenainya isu sindiran tersebut. Sharnaaz menyifatkan perkara itu tidak penting

neelofa perli siapaneelofa

Saya tak tahu dan tak penting.

Terdahulu, Sharnaaz enggan menceraikan isterinya meskipun Nabila telah mengemukakan beberapa alasan dia ingin berpisah. Antaranya, nafkah RM500 sebulan yang diberikan oleh aktor itu tidak cukup, tinggal berasingan sejak Februari 2018 selain tiada nafkah batin lebih setahun dan mereka juga sudah tidak ada persefahaman lagi.

Sumber Berita : Harian Metro

50 responses to Didakwa Diperli Neelofa, Sharnaaz Ahmad Malas Layan Isu Tidak Penting

  1. Anonymous says:

    Hajah Kardashian Budu… what do you expect?!

    • Anonymous says:

      So called social influencer fashionista head to toe branded international level kononnya.. manakala attitude/mentaliti bawang army sama dgn makcik2 bawah pokok. Hiks.

    • Senyum Kambeng says:

      Lain kali satu famili suruh bakal suami masing2 print bank statement dan segala saham dan savings bagai. Dah nk masuk ke 3 menjanda x kn smua salah ex ko kot?

    • Mat Sahdo says:

      skg baru aku paham knp lelaki2 tua kaya raya ghairah nk pasang cawangan lain. ye lah.. kerje teruk2 carik duit mesti mau happy2kan dan puaskan diri. bila duit x cukup.. bini meroyan, bila duit byk baru rasa sayang kat laki korang masing2. cari ygn muda bergetah. biarlah bini tua nk merajuk ke apa ke.. lari malam angkat bungkos rumah mak bapak ko skali pun…ader ku kesah? ko taknak keluar.. aku check-in hotel hahahaa

  2. Misi Hajah Lofake untuk mengekalkan title “J” untuk kakaknya itewww! says:

    hajah zouk and co mmg suka ber quote bagai perli org… lepas tu berdoa.

  3. Anonymous says:

    pelik lofa ni.. ko dah la adartu .. lepas tu org bertelingkah laki bini ko jd batu api pulak. semoleknya ko sebagai hajah tunjuk la sifat terpuji sukit. sifat mulia yg sesuai dgn title orang dah naik haji. istikomah mana? takwa mana? ni tak ko lagi memcurah tong minyak gas dlm rumahtangga kakak ko sendiri. there are many ways to show support. shame on you and this is what you called.. a social influencer. In your arse lah!

    • Anonymous says:

      baguslah kalu xpenting. abaikan si lofake tu. dia sendiri pon masih terumbang ambing di lautan asmara. setakat perli di socmed mmg mknan dia. padahal dia sendiri.. krik krik krik x laku-sepi!

    • Mimi says:

      Nak cover kesalahan2 kakak dia.. abg ipar diburuk-burukan! The hard fact is hakak ko bukan pertama kali nikah. C’mon la..just settle among you guys behind close door. WE ARE NOT THAT NAIVE gurllll!!

    • Anonymous says:

      Nak reply pasal dia perli2, tu cakap pasal perli jela. Xpayah nk touch andartu ke apa. Ak bukan back up neelofa. Tapi ak back up semua perempuan yg belum berkahwin lg. Tuhan tu adil, dia xkawin lg pn tp dia kaya. Ada benda yg boleh buat dia bahagia. Korang yang kawin tu, duit byk sgt ke? Cmtu la tuhan nak bg benda sama rata. Rezeki org lain2.

  4. faraj says:

    Salahkah si Lopak nk mperjuangkan nafkah batin? Dia malam2 main kucing jer.. dia tahu ler peritnyer. Wakaka..Salam malam jumaat.

  5. Watever says:

    Lopak dan perli berpisah tiada..sume org y tk berkenan dilerlinya..mcm diri tu bgs sgt..walhal org tu tm de kacau periuk nasi ko pun lopak oiiii.prangai prasan bgs smoai ke tua la ko tl berlaki..even kerabat or vvip pun tk ingin ngan ko kalo prangai mcm ni

  6. Anonymous says:

    Esok Jumaat lopak post la ayat2 suci al quran, kipas susah mati pun backup kaw2! munafik. sharnaz, yg ko pun patut bersyukur dpt kluar dari family haprak tu, jgnla dikejar lagi pompuan yg tak taat camtu

  7. Pemerhati says:

    Apa masalah org2 marah lopa sedangkan yg tak berguna tu si lelaki? Ko artist penuh gaya bla2.. tp nafkah Bini rm500 je ko mampu nak bg Bini? Takkanlah hidup nak menumpang senang dgn keluarga Bini. Takkanlah sbb Bini Tu berduit, itu je ko bagi dia sebulan? Dgn bini pun kedekut. Mau taknya hidup tak berkat.

    • Lopak & co . says:

      Nak menjilat Kardashian Kelantan tengok tengok la ….. Sales 49 million nak banding dgn Pelakun …. Kau tahu dia tu siapa sebelum nikah …lepas nikah napa nak ungkit ungkit …. Takan tak mampu kut nak ….kalau nak ikut nafkah suami takat dia mampu aje lah….sebelum kawin tak nak fikir …

      Anyway Kardahsian kelantan memngm susah nak satisfied punya ….

    • Senior Housewife says:

      Kawinlah krana redha Allah dan saling lengkap melengkapi bkn kawin demi wang bila ada kekurangan je engko menggelupor. Hari ni 500 sis mungkin tahun2 seterusnya akn tambah. Rezeki bkn hya wang tpi byk bentuk lain2 yg Allah salurkan itu berbeza utk setiap pasangan. Akhir sekali xkn krana 500 sume kebaikan suami atau pasangan kau secara automatis terhapus kot. Jgn pertikaikan rezeki hari ini kerana belum tentu Allah akan kurnia yg lebih baik akibat tamak dan kufur kita kepadaNya.

      • Junior says:

        Well said makcik.best comments ever

      • Kk says:

        Well said. Patot lofa cakap cmni dekat kakak dia, bukan lagi cucuk2 jarum bagi line panas. Haishhh apa guna tadah tangan menangis2 time hujan di waktu wukuf tapi balik msia masih dgn sikap n attitude yang sama or even worse. Dia sebagai adik sepatutnya tolong lg selamatkan keadaan bukan lg menerukkan sedangkan dia tau bukan ni 1st time nabila bercerai. Takkan kawen yg ketiga nnt x sesuai bercerai lagi?

      • unknown says:

        kann.. cannot brain laa pasai 500.. baru ja kahwin kot.. nanti2 jadi la 5k sebulan.. xkn b4 kahwin xtau financial partner kot.. haihhh x paham ak

        • Fatin says:

          Kann..tgk dato alif syukri.dlu ssh jgk tp bni support.skrg bkn tkt 500 tp beg 50k pn bole bli bg bni.tu sbb dorg ikhlas.kwen bkn sbb duit

  8. Perangai Pelik Hajah Furada Terserlah? says:

    Kerana 500 sanggup ludah ke muka ipar sendiri… choyyyyyyyy!!!!!!!

  9. anonymous says:

    ukur baju di badan sendiri,enggang sama enggang, pipit sama pipit…tu lah padah kalau

  10. Anonymous says:

    Aku ada baca mastika, sejarah seorang perempuan cantik. Waktu muda dia suka perli orang suka masuk campur rumahtangga orang. Bila mati dia jadi mak lampir

  11. Cinta & Kasih Hanya Ucapan says:

    Terbuka segala topeng terlihat akan mata duitan warna sebenar diri masing2.

  12. Anonymous says:

    kesian Jebat. tu je.. kesian kat Sharnaaz jugak. Nabila turunkan la ego tu….

  13. Cintra says:

    ia seperti melihat kembali situasi bila sharnaaz memerli fattah. Neelofa seakan- akan mengeluarkan apa yg terpendam lama di hatinya. semoga Allah mempermudahkan segala urusan mereka.

  14. Halia says:

    Dah x de dah kad kahwin rega puluh ribu sbb ada Swarovski. Aku ingt lagi dulu. Duk tayang kad kawen mahal.

  15. Anonymous says:

    Assalamualaikum..aku ni tak penah masuk komen langsung bab2 artis ni..tp bila psai sharnaaz ni aku rasa nk komen sbb aku tgk la ni dia dh kena la buku dgn ruas..duluuuu dia lantang bersora n perli2 ‘org tu’..padahal ‘org tu’ tk kacau dia pun..dh la niii merasa la..
    awat tkmau lantang bersora balas balik..

    sabaq byk2 na sharnaaz..

  16. Ros says:

    wow banyaknye yg bekap laki x gune. haha patutla domestic violence di kalangan malays melampau. sebab kome2 mmg layak to be treated macam doormat oleh jejantan. sedangkan pompuan bangsa lain jauh dah maju. lol jelah. sikit2 andartu tapi follow si lopa setiap saat mcm menggila sebab idup korang very the pathetic.

  17. mak bedah says:

    Aku baca biodata Nabila ni…dia suruh Neelofa rekemen kan Nabila kat Sharnaaz?
    sekarang kau xmau, kau buang mentah2 je…

    Alasan diberi sebab nak cerai, duit rm500 xckup, xstay sekali dari Feb 2018 n lastly, nafkah batin xbagi….WTF, hg ni memang sangapp kaaaa…dah tau ada laki, jaga laki elok2….

    Bole sapa mention, sapa nama laki 1st Nabila?

  18. Anonymous says:

    balasan Allah itu pasti.mana skrg mulut kau yg mcm longkang busuk bila bab mengata org lain..skrg dah mcm tikus kena ketuk dgn senduk pulak..adik ipar perli2 pandai pulak kau senyap…sabo aje la Encik Sotong..

  19. Anonymous says:

    Kwin janda tu r risiko nye

  20. Anonymous says:

    penang – kelantan just like fizo mawar. yang kelantan taknak duduk rumah berdua, nak juga duduk rumah semua satu family angkut. ingat orang negeri lain suka ke

    sharnaaz try lah mawar dan fizo try lah nabila. boleh keluarga fizo dan keluarga nabila duduk serumah ramai ramai

  21. Anonymous says:

    Apabila kehendak nasfu diutamakan dibantu hasutan iblis. Benarlah nabi mengatakan pengikut dajjal paling banyak adalah perempuan!!!!

  22. Anonymous says:

    maybe sharnaz dh ajak nabila balik di rumah mereka, tp nabila x nk.,…
    tu x dpt batin tu selama setahun..laki ajak balik x nak…tu nasib ko lah..
    rezeki rm500 tok ko..ada lah jugak…ko nak bape?rm20k…wei rm500 tu brg make up ko jher faundation..hish hish

Tinggalkan Komen Anda Di Sini