“Dia Akan Selalu Ingatkan Solat..” – Iqbal Akhirnya Jumpa Pengganti?

Hiburan

“Dia Akan Selalu Ingatkan Solat..” – Iqbal Akhirnya Jumpa Pengganti?

Baru-baru ini usahawan kontroversi, Ahmad Iqbal Zulkefli memuat naik hantaran foto dan video bersama seorang gadis di laman Instagram miliknya.

Hantaran tersebut telah mengundang tanda tanya ramai netizen yang mahukan kepastian adakah dia telah bertemu jodoh di Indonesia.

Advertisement

Tampil menjawab persoalan tersebut, Iqbal menjelaskan dia kini sedang mengenali seorang wanita yang merupakan penyanyi di negara seberang bernama Indah Nevertari.

Banyak perkara mengenai Indah yang membuatkan saya suka, antaranya dia sangat menjaga solat. Dia akan ingatkan dan kami solat bersama-sama.

Namun, menurut Iqbal buat masa ini dia masih belum bersedia dan lebih selesa berkawan rapat dahulu. Dia juga turut memaklumkan perkara tersebut kepada Indah agar tidak memberi harapan.

Baru-baru ini saya nak belikan dia barangan berjenama mewah jenama Louis Vuitton dan Dior tapi semuanya dia tolak. Dia berkeras tak mahu.

Dalam pada itu, Iqbal meluahkan rasa syukur dengan pertemuannya bersama Indah yang disifatkan seorang yang sangat baik, rendah diri, dan memahami perjuangannya.

10 bulan lalu

"Saya Berani Sumpah Junjung Al-Quran" - Iqbal Tepis Dakwaan 'Dibela' & Ditanggung Seseorang

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Mstar

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

5 Comments

  1. Azza

    January 27, 2022 at 9:27 am

    Kenapa nak kena citer pasal mamat ni? Apa yg cuba di ketengah kan pasal dia ni?

  2. Anonymous

    January 27, 2022 at 7:44 am

    adoi la ko ni mmg x insaf2 btl. heyyy ko ingt ko hebat ke nk cite pen mahal2 bagai.. alamakkk sakai btl la. sume nk viral spesis sm jgk ngn geng2 die ni. xnk kalah sume nk nunjuk, tp sebnanye nunjukkn kebodohan

  3. Anonymous

    January 26, 2022 at 9:18 pm

    hebat ke wife harith iskandar…

    • Anonymous

      January 26, 2022 at 10:16 pm

      Ada phd tu bleh tahan laa wife harith.. jauh laa beza nk banding dgn dsv atau rossa

  4. Anonymous

    January 26, 2022 at 2:48 pm

    ko ni mcm nk prove sgt kt DSV yg ko bleh dpt better. hahaha… kalau ko dpt wife mcm harith iskandar tu, ye laa semua org kagum. kalau setakat suam2 mcm wife haqiem rusli tu, 5 minit lps org baca berita terus org move on dah. xde apa yg special

Loading...