Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Demam Panas Dan ‘Panic Attack’ Lepas Terima Vaksin, Caprice Masuk Hospital

caprice

Penyanyi rap yang kini masih berada di Mesir, Caprice dilaporkan telah dimasukkan ke sebuah pusat perubatan di sana kerana mengalami demam dan serangan panik melampau (panic attack) selepas menerima suntikan dos kedua vaksin.

Advertisement

Berita tersebut dikongsikan sendiri Caprice apabila dia menunjukkan video yang memaparkan dirinya sedang mendapatkan bantuan oksigen di sebuah hospital.

View this post on Instagram

A post shared by Caprice (@capriceofficial)

Suntikan dos kedua lain macam. Insya-Allah selepas sehari saya akan bangkit.

Jelasnya lagi, dia diserang ‘panic attack’ ketika berada di hospital sehingga memakan masa lebih kurang 45 minit untuk dirinya betul-betul bertenang sebelum darahnya diambil oleh petugas kesihatan.

View this post on Instagram

A post shared by Caprice (@capriceofficial)

Advertisement

Ujar pemilik nama Ariz Ramli ini, dia perlu sembuh secepat mungkin kerana mempunyai misi penting untuk diselesaikan selepas ini.

Terdahulu, Caprice memaklumkan dia mempunyai perasaan fobia terhadap jarum dan mengakui akan mengambil masa yang sangat lama untuk dirinya bertenang sebelum mengambil sebarang suntikan.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

3 Comments

  1. Anonymous

    August 30, 2021 at 2:10 pm

    diam la korang…suka eh kumpul dosa.
    biar la dia…tak usik korang pun

  2. Ampun

    August 30, 2021 at 7:38 am

    Lembiknya jarum pun takut mcm mana nak pg berjihad ke Palestina senjata di mana2…silap2 dengar bunyi bom , tengok darah dia yg tumbang dulu x kena lagi

    Kata sanggup mati bro…

  3. Anonymous

    August 29, 2021 at 9:56 pm

    dia lagi…. next

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top