Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tak Jadi Balik, Caprice Koyak Tiket Penerbangan Ke Malaysia

Caprice

“Semuanya semakin pelik..” begitulah kata Caprice berkenaan situasi yang terpaksa dihadapinya kini apabila dia didakwa enggan memberi kerjasama sehingga diburu oleh Interpol berkenaan kes melibatkan pendakwah terkenal, Ebit Lew.

Advertisement

Menurut Caprice, dia berasa sungguh kusut dengan keadaan dan situasi yang berlaku pada ketika ini seperti mana yang diluahkan penyanyi rap itu menerusi hantaran Instagram Live, malam semalam.

View this post on Instagram

A post shared by Caprice (@capriceofficial)

Tambahnya lagi, berikutan dengan apa yang terjadi pada kala ini, dia terpaksa membatalkan hasrat untuk pulang ke Malaysia.

Saya sudah beli tiket nak balik Malaysia, tapi apabila baca berita kata polis minta tolong Interpol cari, saya terus koyak tiket. Apabila polis dengan Interpol cari macam ni, memang tidaklah saya nak balik Malaysia.

Terdahulu, selain Caprice, Ketua Pegawai Eksekutif CInta Gaza Malaysia, Muhammad Nadir Al-Nuri Kamaruzaman juga menjadi tumpuan apabila polis Malaysia khabarnya telah meminta bantuan Interpol untuk menghubungi mereka setelah didakwa gagal memberi kerjasama.

View this post on Instagram

A post shared by Caprice (@capriceofficial)

Advertisement

Pada awal bulan lalu, Ebit Lew dilaporkan telah membuat laporan susulan di Ibu Pejabat Polis Daerah Dang Wangi berhubung tuduhan fitnah tyang dilemparkan terhadapnya menerusi laman sosial baru-baru ini.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

7 Comments

  1. Anonymous

    August 23, 2021 at 5:38 pm

    kau kenal dia ker?aku kenal dia dari zaman belajar.

    he is being himself…tade nak buat hebat mana..

    tu lagi bagus dari pakai kopiah tapi buat perangai tak elok belakang

  2. Anonymous

    August 23, 2021 at 5:37 pm

    dia buat kerja….dapat pahala..kau buat taik..tade faedah…diam lg bagus bangang

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top