Written by Bella | July 22nd, 2019

Dikala ramai yang menyangka nama Datuk Seri Vida akan reda buat seketika selepas kemelut berlian palsu yang sudah berakhir, kini  nama jutawan kosmetik itu kembali hangat diperkatakan .

DSV memberi amaran akan mengambil tindakan undang-undang terhadap netizen yang meninggalkan komen melampau di akaun Instagramnya.

Amaran itu dimuat naik menerusi Insta Stories, memaparkan beberapa komen netizen yang bakal menerima notis saman daripada pihaknya.

Terdahulu, DSV dikecam teruk atas tindakannya yang dikatakan memperlekehkan penyanyi Aishah apabila mempamerkan dan meletakkan dua berlian bernilai RM27,100 dan RM12,920 di dalam balang makanan ringan sebelum diserahkan kepada penyanyi itu. 

Sumber Berita : Kosmo Online

26 responses to Datuk Seri Vida Bakal Saman Netizen Komen Melampau

  1. Anonymous says:

    saman netizen untuk ambil duit, bayar berlian orang seberang tu. wkwkwk

  2. Anonymous says:

    jom nyanyi oh bangau– oh bangau…

  3. Anonymous says:

    artis saman retis. retis saman netizen. huhuhu

  4. Anonymous says:

    aku geng aisyah dan firman. sorry tok…

  5. jdt says:

    zuhud nya… inilah islam yg kita kehendaki.

  6. Anonymous says:

    beginilah yg contoh muslimah sejati :(

  7. Jom Bawang Army!!!!! says:

    Repot IG dia….wakakaka

  8. Anonymous says:

    B O I K O T !

  9. faraj says:

    DSV ni dh meroyan…..kikikiki

  10. Anonymous says:

    Termalu kot.. tunggu Firman pulak tuntut janji.

  11. Anonymous says:

    kesah… jom kita kasi lingkup bisnes nenak kebayan ni…

  12. Anonymous says:

    ayoh kita buktikan The Power Of Netizen..

  13. hanalulu says:

    dah koyak ke

  14. Elliza Razak says:

    SEDARLAH SIKIT DSV OI

  15. Nona says:

    Korang unfollow je la.. Golongan perasan selebriti ni makin lama makin mengada ngada.. Ari tu cik epal n husband nak saman.. Ni dsv pulak.. Bosan..

  16. Anonymous says:

    x payah komen, x payah follow. habis citerrrr…perasan.

  17. Anonymous says:

    Anak kelahiran serambi mekah almukarromah …

    Oh indahnya isele.. hikhiks

  18. Anonymous says:

    Dah tak de duit sgt ke tuuu.. Sampai koyak dengan netizen.. Shame on u lah DSV..

  19. Anonymous says:

    Tak tahan dgn maki netizen… jgn asyik nak jadi artis. Artis kena telinga tebal dgn kutukan netizen. Hadap sgt nak glamer tapi hati tisu… bingai..

  20. faraj says:

    wakakaakakakakaakakaaa

  21. ok ke ko? says:

    buat syarat klu nk jadi public figure wajib kena ‘tahan kena kritikan’..cth mcm vida ni, dia buat video, dia tipu aisyah, dia letak diamond dalam jajan, dia up sana sini, dia buat itu ini..bila netizen kritik terus melompat lepastu main nak saman pula..x adil bagi netizen…klu xnak dikritik tutup ruangan komen kt iG pastu jgn buat benda merepek2. klu buat benda2 elok, jari netizen pun kurang gatal nk menaip..

  22. Nadia says:

    Dah nak masuk 2020 dah, semuanya dihujung jari je.

    nak honeymoon atau bercuti ke korea boleh roger ye

Tinggalkan Komen Anda Di Sini