Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Datuk Seri Vida Bakal Saman Netizen Komen Melampau

Dikala ramai yang menyangka nama Datuk Seri Vida akan reda buat seketika selepas kemelut berlian palsu yang sudah berakhir, kini  nama jutawan kosmetik itu kembali hangat diperkatakan .

Advertisement

DSV memberi amaran akan mengambil tindakan undang-undang terhadap netizen yang meninggalkan komen melampau di akaun Instagramnya.

Amaran itu dimuat naik menerusi Insta Stories, memaparkan beberapa komen netizen yang bakal menerima notis saman daripada pihaknya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

26 Comments

  1. Nadia

    August 1, 2019 at 2:20 pm

    Dah nak masuk 2020 dah, semuanya dihujung jari je.

    nak honeymoon atau bercuti ke korea boleh roger ye

  2. ok ke ko?

    July 23, 2019 at 11:17 am

    buat syarat klu nk jadi public figure wajib kena ‘tahan kena kritikan’..cth mcm vida ni, dia buat video, dia tipu aisyah, dia letak diamond dalam jajan, dia up sana sini, dia buat itu ini..bila netizen kritik terus melompat lepastu main nak saman pula..x adil bagi netizen…klu xnak dikritik tutup ruangan komen kt iG pastu jgn buat benda merepek2. klu buat benda2 elok, jari netizen pun kurang gatal nk menaip..

Loading...
To Top