July 22nd, 2019

Dikala ramai yang menyangka nama Datuk Seri Vida akan reda buat seketika selepas kemelut berlian palsu yang sudah berakhir, kini  nama jutawan kosmetik itu kembali hangat diperkatakan .

DSV memberi amaran akan mengambil tindakan undang-undang terhadap netizen yang meninggalkan komen melampau di akaun Instagramnya.

Amaran itu dimuat naik menerusi Insta Stories, memaparkan beberapa komen netizen yang bakal menerima notis saman daripada pihaknya.

Terdahulu, DSV dikecam teruk atas tindakannya yang dikatakan memperlekehkan penyanyi Aishah apabila mempamerkan dan meletakkan dua berlian bernilai RM27,100 dan RM12,920 di dalam balang makanan ringan sebelum diserahkan kepada penyanyi itu. 

Sumber Berita : Kosmo Online


26 responses to “Datuk Seri Vida Bakal Saman Netizen Komen Melampau”

  1. Nadia says:

    Dah nak masuk 2020 dah, semuanya dihujung jari je.

    nak honeymoon atau bercuti ke korea boleh roger ye

  2. ok ke ko? says:

    buat syarat klu nk jadi public figure wajib kena ‘tahan kena kritikan’..cth mcm vida ni, dia buat video, dia tipu aisyah, dia letak diamond dalam jajan, dia up sana sini, dia buat itu ini..bila netizen kritik terus melompat lepastu main nak saman pula..x adil bagi netizen…klu xnak dikritik tutup ruangan komen kt iG pastu jgn buat benda merepek2. klu buat benda2 elok, jari netizen pun kurang gatal nk menaip..

Loading...