Written by Bella | March 14th, 2016

Sebelum ini, ramai yang mengetahui Datuk Eizlan Yusof sudah tiga kali meluahkan hasratnya untuk rujuk semula bersama Vie Shantie Khan, namun tiada jawapan yang diberikan oleh bekas isterinya.

Sedikit hampa rasanya lebih-lebih lagi dengan gosip percintaan Vie dan Zizan Razak, Eizlan memberitahu pintu hatinya belum terbuka untuk menerima mana-mana wanita dalam hidupnya meskipun ada yang cuba mendekati dirinya.

Walaubagaimanapun, menurut satu laporan oleh Diva menerusi akhbar Kosmo, ada sumber terdekat Eizlan mengesahkan aktor itu sudah bertemu dengan seorang wanita yang berjaya mencuri hatinya.

Jelas sumber itu lagi, wanita itu bukan seorang artis tetapi usianya lebih kurang dengan Vie.

Kalau berita ini benar, kami harap Datuk Eizlan Yusof dan wanita itu ada jodoh bersama. Lupakan kisah luka lalu.

Sumber Berita : Kosmo!

5 responses to Datuk Eizlan Yusof Sudah Temui Pengganti?

 1. juzme says:

  yeah lifes short moveon ^_^

  0

  0
 2. Anonymous says:

  kau sendiri yang lafazkan cerai……… lepas tu buat cerita sedih……pura-pura tidak pernah lafazkan………. sekali bekas isteri rujuk ke mahkamah rupa2 nya jatuh takak….. ini bererti eizlan bukan lelaki yang patut di contohi…….. tak padan dengan umurnya dan sebagai suami ketua keluarga….. itulah retis…..

  0

  0
 3. bibah si joyah says:

  Dia guna pengaruh keluarga vie sebenarnya untuk buat business dan selamber jer mengikis harta bininya. bila dah bercerai dok canang satu malaya kekonon business problem. memanglah problem dah ko ceraikan ahli keluarga mereka takkan diorg nak support ko lagi. bodoh bin bangang. vie tu bukan sebarang org familynya. bila dah senang x ingat langit tu tinggi ke rendah.

  0

  0
 4. annoyma says:

  Talak di tangan suami….tak perlu jaja citer sedih konon dah tiga kali cuba nk rujuk sambil ngorat pompuan lain……nah!!…tetiba dah ada pengganti…si vie agaknye dah bosan dgn drama dia…malas nak layan…baik hidup sendiri.

  0

  0
 5. Qis says:

  Bior ler dia dah temui pengganti. Vie tu pon dah ada jejaka lain (walaupon nan hado). At least, bahagia ler memasing. So xyah ler kome nak bising sangat.

  0

  0