Written by Bella | March 15th, 2017

Anda semua tentu tahu pelakon jelita Fasha Sandha baru-baru ini ada mendedahkan beberapa bukti beliau diganggu oleh individu yang pernah hadir didalam hidupnya. Tidak dinafikan, sejak saat itu kami boleh nampak semangat Fasha lebih kuat untuk menegakkan kebenaran disebalik keperitan yang beliau tanggung sebelum ini.

Terbaru, Fasha sekali lagi menarik perhatian ramai apabila memuat naik status penuh semangat ataupun “women empowerment” yang tidak akan mengalah jika ada yang mahu “merampas” kebahagiaan Fasha iaitu anak-anaknya daripada tangan beliau.

Berikut luahan penuh Fasha :-

Rata-rata pengikutnya yang membaca luahan Fasha berharap beliau akan kekal tabah dan mendoakan kesejahteraannya.

Ketika membaca luahan Fasha, kami dapat rasakan beliau kini tidak mahu lagi terus menjadi lemah selepas ditindas oleh pihak tertentu. Itulah kata orang, seorang ibu sanggup melakukan apa sahaja untuk mempertahankan anak-anaknya.
im4uP.S: Pergh!!! Altimet, Syamel, Awi Rafael, Harris Baba, MASDO, Oh Chentaku, Ernie Zakri dan PITAHATI semuanya akan berkumpul di Politeknik Merlimau, Melaka bersempena iM4U Reach Out Convention & Celebration yang ke 5 pada 18hb MAC ini dari jam 1.30ptg hingga 6.30 petang. Confirm seronok dan meriah sangat-sangat nie. Lepas itu ada perkongsian hebat serta penuh inspirasi daripada Tengku Dato’ Sri Zafrul Tengku Abdul Aziz, Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan CIMB Group Holdings Berhad. Memang rugi kalau terlepas. Sambil berhibur, sambil boleh belajar banyak perkara baru.

Golongan belia dari umur 18 hingga 40 tahun memang sangat-sangat digalakkan untuk menyertai program iM4U ini kerana ia mengalakkan semangat sukarelawan yang akan membuat perbezaan, membina negara dan memberi manfaat kepada masyarakat. Jadi jom kita beramai-ramai meriahkan iM4U Reach Out Convention & Celebration ini. Maklumat lanjut layari http://more.im4u.my/reach-out-convention-celebration-2017 dan LIKE Facebook 1Malaysia For Youth serta ikuti Instagram @1m4youth. Jumpa di sana!!!

101 responses to Cuba Pisahkan Ibu Dengan Anaknya, Langkah Mayat Aku Dulu – Fasha Sandha

  1. orgtua says:

    Hope you walk the talk. Jgn jadi mcm setengah pompuan, mula-mula strong woman, bila dpt kekasih baru, strong woman jadi cair. Dari berdikari, jadi bergantung dgn kekasih. Tak kira lah sama ada bergantung duit atau perasaan.

    56

    0
    • Anonymous says:

      jgn gedik dgn laki org mcm rita member ko tu..

      23

      0
      • Mat Ronggeng says:

        Baru episode ke2….Ayo lama la aku nak kena hadap drama #1000episode ni. Uols roger-roger iols bila adengan wrestling Fasha dgn Mak mertua ke or ex-adik ipar ke or dengan “orang lama” Nora Danish ye.. I nak buat popcorn ni.

        Lepas ni mesti Kak Elly Marzelin Pom Pom pun interframe drama yang dia pun teranaiya uols… dah boleh agak drama melayu ni

        Kisah janda janda teranaiya katanya.

        26

        1
  2. Anonymous says:

    meroyan tak tentu pasal.. tak move on lagi

    47

    3
    • Roman says:

      Better gi jumpa doktor la fasha..u are sick

      44

      1
    • jejai botak says:

      pompuan poyo ni lagik…
      dia yang gila talak pastu tuduh laki dia plak…
      dah engko asyik clubbing tinggal anak kat family mertua…
      sudah2 la berlakon watak ibu mithali…

      28

      5
      • Honey says:

        Aku sudah kompiuss…sape yg gila..jejai ke fasha..

        37

        0
        • Palapala says:

          Kemon….rasanya fasha yg meroyan…dan2 tunjuk miss call dr jejai lepas tau hubungan jejai dgn neldyia senrose…statement besarkan anak pakai duit sndiri tu x ble blah..walhal jejai dah bg umah rm2juta beserta kete mewah tu si fasha x kecoh plak..blom lg bab duit blanja anak dr jejai..bersyukorlah sket ex hubby tu x kedekot walopon da cerai

          45

          1
        • Anonymous says:

          palapala…seriously jejai dgn nely???omg….ape ke gile si nely tu nk kat jejai….bersepah lelaki bujang kat luar tu duda jgk y si nely ni nak….materialistik jgk si nely ni…ke mmg taste org tua??kahkah..klu ye pun cari laa jantan y segak skit dr jejai..

          3

          0
        • ikan says:

          buatpe la susah2 guna duit sendiri. anak2 tanggungan bapak kot. claim je semua habis2. klu tak bapak2 ni banyak yang taktau tanggungjawab. reti buat je. yang kaya pun banyak kedekut dgn anak yg janda jagakan, padahal anak sendiri. nnt budak tu dah besar baru la nak ngaku anak. puii.

          5

          0
      • Hafis says:

        Bagus teruskan fitnah anda, kalau tak kenal Fasha diam, nanti susah sbb dosa fitnah lg besar dari membunuh..

        0

        9
        • milah says:

          fitnah ke, nora dulu kene cerai pasal dia ni masa tgh peknen, lg kesian ngandong xde laki. takde lak ko pikir apa org tu rasa.

          18

          0
    • Anonymous says:

      Meroyan dengan menegakan keadilan berbeza sila faham tq

      5

      5
    • Hafis says:

      Fasha dah lama move on, dan tolong bezakan menegak kebenaran dgn meroyan. Jadi bijak bukan bodoh.

      4

      15
      • Sohfilena says:

        Nak tegak keadilan pegi polis..repot..bawa kes gi court…ni tidak melalak meroyan yg d kesudah…sudah..tak ke mental…pegi polis..pegi lah polis n lawyer…baru betul tegak keadilan..puihh

        11

        1
      • Noname says:

        Jadi bijak…????? Jadi bijak??? bijak ke melalak x habis habis…pegi saluran betul la baru bijak..nk sokong pun sokong la cara cerdik bukan cara bodoh..merosakkan imej artis pujaan ko jerr…buat nampak bodo ade lahhh…

        8

        0
      • sweetcherryberyy says:

        aah macai nora bdo sgt kesian sgt kt nora ..

        1

        2
    • sfhie says:

      yang kau pulak apa kes hari2 meroyan kat blog beautful nara x tentu pasal jugak tu x pulak kau trfikir kan hari2 jd sampah x ada satu pun komen dr kau yg positif smua negatif , dasar sampah

      2

      0
  3. MISSING IN ACTION says:

    Proud of you fasha. Jadi lah ibu yang baik. Tapi kenapa ND takde issue rampas anak ni ea??

    17

    6
    • amoi membaca says:

      sebab dia kasi mak mertua dia jaga sambil dia berjalan dgn bf baru :P

      28

      7
      • Cool says:

        Fasha tak bole terima hakikat jejai ade awek baru…sebab tu dia meroyan sana sini.tujuan utama buruk kan jejai n famili so sape x mau dekat jejai…come on fsha…hati biar tenang ..move on.

        30

        0
        • ffffffff says:

          eh ye ke..sape wei gf bru jejai?

          11

          0
        • datuks says:

          Nko ingat ni zaman aper….bole senang senang je pisahkan anak n ibu..kata study law..ko ni ok ke tak fasha??????…agak agak lee nk wat propa pun..dah jadi cam mental je aku nampak nko ni..

          14

          1
  4. Anonymous says:

    Aduh mcm wayang tamil memang kuat bawa gaduh. Cari publisiti nak raih simpati.

    33

    2
    • Mat Ronggeng says:

      Kecoh lah lu Fasha. Apa lah kalut sangat ni. Paling kuat pun mahkamah akan putus kan join custody….Takde nya anak ko nak terpisah dgn emak nya….
      Kan utk kebaikan semua. Nanti anak ko berhak dapat harta sebelah jejai…Itu hakikat. Lagi ramai yg sayang anak ko..
      Ko ingat ni zaman bawang putih bawang merah? Ibu tiri & mak mertua kejam. Ceh…

      Korang judge game Fasha Sanda….
      1. Awal awal kat media dia dah hebahkan dia dah bersedia untuk bercinta balik
      2. Then cerita pasal dia mengena hati budi sesorang.
      3. Lepas keluar evidence ex suami dia kacau dia
      4. Now…Cerita pasal jangan amik anak aku…

      Rasanya dia gelabah Jejai nak naik pelamin lagi kot and fight for his join custody….

      Move on je lah… Anak-anak ko juga yg akan dapat banyak kasih sayang… Banyak dapat harta nanti dari atuk, nenek and jejai…

      35

      1
      • zzkon says:

        Punca pasah gadoh ngan jejai ni pon sbb xpuas hati pembahagian harta byk kat anak nowa keeennn….

        4

        4
      • Hafis says:

        Sedap nya buat teori sampah. Fasha is a very strong woman and if you don’t know the true story please keep ur mouth & stupid thought shut.. Mmg hobi fitnah orang eh. Fasha has gone through macam2 & now time utk bangit and tunjuk kebenaran. Yg xtau apa2 diam kalau xde benda baik nak ckp.

        0

        7
        • Kapal selam says:

          Kalau ko tahu…Cer cerita sini sikit…Ceh ko pun dengar cerita sebelah pihak….Banyaklah “teranaiya” Fasha Sanda tu… Propa je lebih…. Gi tubuhkan kelab janda janda meroyan… Fasha, Rita Spender, Elly Marzelin…. Ko jadi pengerusi.

          9

          0
        • prtttt says:

          ko x habis2 n ko ye strong woman..ak psan kalau follower fasha tu bab ngutuk mcm celake masing2 klo dpt kutok..

          1

          0
      • Rohinya says:

        Kau igt fasha tu mcm pendatang mnyamar je yg gilakan harta.. Sudalah macai oi.. Ko tu dengki sgt kat fasha sbb skrg fasha meletop kan.. G jd macai smpi mampos!!!

        0

        2
  5. Anonymous says:

    Tak ada org yg nak langka mayat paling2 tolong kibur je

    34

    0
  6. cikikaka says:

    aku suke part fasha ckp “hati hitam”. teringat dialog dalam Lara Aishah.. Cik Puan Marina “hati hitam” hahaha.

    11

    3
  7. Anonymous says:

    nowa tu pun mengandung kena cerai.. ko peduli apa anak dlm perut dia tu

    ko sorang je la yg baik

    65

    0
  8. jiran cik melati says:

    mane ade orang langkah mayat..tolong kuburkan aje adelah…

    25

    0
  9. Anonymous says:

    rupa2 anak2 ni tak pernah makan duit jejai semua fasha yang belanja. tentu fasha penat bagi duit dengan jejai itulah fasha minta cerai….

    17

    1
  10. Qabil says:

    Apa yg tak habis habis memekakkkk….kejap ex laki gila…kejap org nk ambil anak ko….ko pehal fasha…ko meroyan ja x habis…betul la ko buat drama 1000 episod…aku lupaaa hahahahhahahaah

    41

    1
    • Hafis says:

      Macam2 dugaan yang Fasha tempuhi tapi dia tetap kuat. Die kena tunjuk yang orang xboleh pijak dia sesuka hati, sekarang masa utk tunjuk kebenaran yg sebenar, bnyk pihak yang busuk hati dengan Fasha termasuk haters. But I know Fasha is a very strong woman.

      -1

      13
      • Gunaotak says:

        Nak tegak kebenaran wat cara cerdik la..pegi polis n wat repot…pegi lawyer..naik court..mender laa..otak mau cerdik beb..

        8

        0
  11. Jtm says:

    Tader sape nk curi anak anak u, bole tak biarkan Jejai move on dgn new gf dia dgn aman….jgn kecoh bolee

    34

    0
  12. Anonymous says:

    duda ko tu masa kahwin dgn ko tak dpt restu mak dia, ko peduli apa kan..

    duda ko tu ada mak juga.. ko peduli apa rstu mak dia kan..

    ko sorang je la mak yg baik yg mngandong yg membela yg membesar anak

    60

    -2
  13. sally says:

    move on la pasa nampak mcm sakit jiwa pun ada pity her

    27

    0
  14. LIPAH says:

    Takleh terima hakikat ex dah ada pengganti ke? Ingat Tuhan. Pergi kerjakan umrah. Dapatkan ketenangan di Tanah Haram. Tak elok meroyan-royan begini.

    27

    0
  15. bukan sesiapa says:

    sudah2 la pasha…dulu masa nora kena lagi teruk dr ko hadap la ni…ha now hadap je la…………

    25

    0
  16. Ondaway says:

    OMG aku mmg tak follow fb ke iG c fasha ne coz aku tak minat dio dari dulu mcm hipo sgt so mmg dia yg over ke skg ne? Alamak tmbahh kesian lah pulak..tp aku pegi mana mana,kwn sapa sapa aku tetap ingt pesan mak aku tau,tak bole sakitkan hti org coz 1 hari kita bole kena balik..tu lah sebaiknya mengalah,kalah skg tak brmksd kalah terus tp pahala tu yg penting.. Sapa gf jejai?hehe

    12

    0
    • xfest says:

      Neldyia senrose kawww…cantek muda bergetah tu yg pasah meroyan…kalo ko baca komen2 mak pasah ni kt ig,siap dia mention haters pasah dr kerabat kelantanese n myanmar..we all know that nowa mix myanmar n now senrose plak kelantan….

      10

      1
      • zz says:

        Nelydia senrose??adik uqasha???

        5

        1
      • anon says:

        mak dgn anak sama2 psycho. Mak dia yg dah tua nyanyuk tu dari dulu sampai skrg duk mencela mencerca nora, pd hal anak dia yg runtuhkan rumahtangga org, dia tak salahkan pulak. Org tua takyah masuk campur lah hal anak2. Wat malu je. Nampak sngt hati perut busuk. Org tua tak sedar diri…
        So pasha meroyan sb jejai dpt pengganti yg jauh lbh cantek dari dia lah…..dah lah anak dara. Padan muka.

        32

        1
        • Hafis says:

          Biadap betul mulut. Kalau xtau story sebenar tutup mulut, ni cam taik ckp mcm. Fasha very strong woman dan sekarang time utk bangkit & tegakan kebenaran.

          0

          13
  17. Anonymous says:

    move on plzzzzzz…

    11

    0
  18. Meluat says:

    Dia ne mmg sakit kut? Melalak tk tntu pasal, ade jer..tk hbs2..tngk ler nnt spa yg makan diri..gd luck sycho!

    17

    0
  19. Geli2mat says:

    Dh mcm kak lina pom pom.

    6

    0
  20. farah natasya says:

    Sudah2 lah fasha tak habis2 nak buka aib orang macam lah kau tu yang terbaik. Awek baru jejai ialah artis muda yang cun. Memang cantik doakan mereka berjodoh

    17

    0
  21. jjay says:

    Gila punya olang ..

    7

    0
  22. Anti artis meroyan says:

    Ini balasan runtuhkan mahligai org.siapa dulu yg sponsor kau dulu fasha.bukankah kau yang mabuk gila di nite club semasa bercinta dgn jajai.bukan kah kau dulu sombong kalau artis lain dtg lambat.diam saja sudahlah.ada orang lain yg tahu latar belaksng keluarga kau.Jagalah tinglah laku adik kau agar tidak gila glamour n ikut perangai kau yg tak bermoral tu.bosan dgn cara kau cari simpati.kalau kau ada otok kau patut repot pada mahkama atau polis.bukan meroyan dimedia sosial. Kau dgn nora danish satu kapal.kau meroyan pada bekas suami manakal nora danish tak sudah sudah cakap pasal nak kahwin.apalah nasib puan sri morasyikin dapat menantu yang UNEDUCATED
    .

    18

    0
  23. Sembangsampaisentap says:

    Mamasandha serang ig besan ape hal?

    14

    0
  24. johnny bravo says:

    Kesah janda meroyan ni lagi ke???? Dia ni psycho lah. Kalau ade masalah pun, kenapa kene hebahkan?? Semua org atas dunia ade masalah, tapi takde mcm dia ni. ATTENTION SEEKER betol janda ni. GET LOST, naik meluat….. Asek2 org je yg salah, dia je yg betol….puuui

    10

    1
  25. anon says:

    Eh dia sorang je ke yang ada masalah, orang lain pun ada jugak tau. Minah ni takleh duk diam diam ke..

    11

    1
  26. KT Pari says:

    Sekarang baru tau, selama ni dia lah punca segala2nya. Dulu wat jahat kat org (dgn pertolongan mak dia), sampai runtuh rumah tangga orang, rampas kebahagiaan orang. Pahtu bila terjadi kat dia, nak menyalahkan orang pulak. Dia ni mmg bermasalah, sb tu kena cerai. Asek asek isu mertua or nora, tak pernah rasa diri dia yang tak betol… Nora ok je dgn ex mertua or ipar duai dia, janda meroyan ni je yg ada masalah dgn semua orang…Mental dia ni, kena gih duk kat tanjung rambutan,…& bawak sekali mak dia….dua2 tak betol.

    22

    0
  27. Alahai says:

    Da ikut perangai dio bila rambut pendek hehe tnggu rmbut tu pjng balik atau try pakai rmbut palsu nti ok lah balik takde nye meroyan da haha

    5

    0
  28. Nobody says:

    1 yg I suke Fasha.. Naluri keibuan tinggi.. Hey pep, mungkin dulu dia jahat and dia dah dpt pun apa yg korg panggil as ‘karma’. Dia dah berubah sejak ada anak.. Yg tak beranak lg tu takyah duk komen mcm suci sgt la.. I salute u pertahankan anak2.. Hopefully BF u tu bukan laki org lg yer.. To haters, #silaterjunlaut. U guys and her ex yg ptt move on! Yg meroyan balik bkn dia tp lelaki tu. Haha..

    0

    24
  29. Anonymous says:

    read her postings…so obvious hati dia hitam n delusional.
    udah2 lah tu fasha…malu wei…u just confirmed that inilah balasan atas apa yg u buat kat nora dulu. nora disayangi oleh org keliling dia….n u?….x habis2 meroyan menyalahkan orang lain….muhasabah diri lah wei….

    27

    0
  30. Imbody says:

    For ‘nobody’..yes mmg awk salute dia,pgorbnan dia jga anak2 dia mempertahankan anak2 dn maruah dia ok,tp awk kena tau lepas dia kehilangan 1 persatu pekara dlm hdup kemusnahan mahligainya nak lg ke dia hilang anak2?sebab tu lah dia sehabis hbisnya menegakkan maruahnya demi anak2..tapi sy yakin dlm diri tu memang tkde ketenangan,sy bkn kwn kena mcm ne nsib sy tidak so jgn ktawa sdgkn ada org menangis..

    4

    0
    • Terbody says:

      So awak nak lg ke tgok anak dia nangis hilang mak? Dia rasa tenang ke tidak tu hya dia yg tahu.. Kan dia kata dia tenang lepas cerai dgn ex hub tu? Mcm Tuhan pl awak nak mghakimi..

      0

      6
    • Anonymous says:

      masa dia buat nora kena cerai masa mengandung tu dia ada fikir tak??

      9

      0
  31. Taksukalalang says:

    Pelik aku bila takde seorg pun yg blame lelaki takde pendirian tu.. “Tanya sama pokok, apa sebab goyang…”

    11

    0
  32. Anonymous says:

    Bila baca gosip, baca sj sdh.. Jangan simpan dlm hati. Bila simpan jd emo, bila emo jd dosa duk kutuk sana sini, jd hakim sana sini.. Fkr sndri sdh la.. Buang yg keruh ambik yg jernih..

    2

    0
  33. Intai2 says:

    Mmg betul awk yg mengandung kn ank2 tu tp kalo x benih jejai shoot masuk boleh ke ngandung..itu fakta….jejai pun ada hak atas ank tu. Camne ank2 tu nk rapat ngan ank2 kalo cuba nk bolot semua nya….

    9

    1
  34. ingatkan pas fasha cerai ngn jejai tamatlah drama2 family nie..rupenyer ade sambungan.

    0

    0
  35. boboiboy says:

    Skrg ni masalah dia dengan jejai kan..nape asik nak kaitkan dengan hal2 lama. n kenapa nak kaitkan dengan org lain.

    12

    0
  36. Fasa sendat says:

    Siap kata jejai gila pulak. Ramai orang tau kut otak jejai memang tak betul lepas accident. Nak salahkan orang tapi dia jugak yang nak kahwin dgn jejai. Bkn kena kahwin paksa pun. apo punya janda. I mean, fasha, kalau marah mengadu dekat Tuhan je. Org lain tak akan faham.

    5

    0
  37. Mime says:

    Sindir2 ni not good…keluar statement terang lagi bersuluh..jgn guna media sgt luahkn isi hati…must be very careful…

    5

    0
  38. JejaiYangSalah says:

    Aku heran betul la.. semuanye kalo x kutuk Fasha, kutuk Nora, pehtu puji elokla Jejai ngan Nelydia biar padan muka Fasha. Come on la.. bila korang nak sedar pemangsa kat sini ialah Jejai tu. Dengan apa yang dia dah buat pada Nora and Fasha, aku rasa x patut semudah ini dia menemui kebahagiaan semula. Sedih bila perempuan yang beria2 kutuk perempuan (aku rasa ramai reader BN kaum hawa). Sbb tu laki mcm ni laku jee. Mentang2 kaya, buat pompuan macam tisu jamban, ada pulak yg sokong tu .. menyampah meluat

    27

    0
    • Anonymous says:

      aku sokong statement nie. pada aku isu sebenar kat sini adalah pemangsa yg sewel tu! playboy muka x berapa nak hado tu

      6

      0
    • Anonymous says:

      bodoh laa nely klu pilih jejai…mmg sj nk merosak masa depan…oiii nely ko cari laki y segak skit..ni jejai y pale botak asik pkai topi je..muke cam indon buat rumah je aku tgk..setakat kaya je…esok2 lusa nely di tinggalkan…kahkahkah….

      2

      0
  39. Hafis says:

    Banyak betul orang buat fitnah dekat Fasha ye..hmm kesian korang tanggung dosa berat. KALAU X TAU TRUE STORY BOLEH DIAM TAK, NI MAIN CKP/FITNAH MACAM2. FASHA DAH TEMPUHI MACAM2 DUGAAN & CABARAN. DAN SEKARANG MASA UTK TUNJUK KEBENARAN LAGI2 ADA PIHAK HATI HITAM MULA CAMPUR TANGAN. FASHA TIDAK AKAN DIAM LAGI2 MELIBATKAN ANAK DIA. SHE VERY STRONG. AND TO ALL HATERS KLU XDE BENDA BAIK NK CKP PLEASE TUTUP MULUT JGN CKP APA2…SUSAH NT NAK CARI FAMILY FASHA DI AKHIRAT…TQ

    2

    13
    • biarbetik says:

      @Hafis tgok komen2 lu….atas bawah back up penuh nampak…ahak2…kakak lu ke pe? Biasalah dia yg share2 gini mesti la org kasi opinion…mmm marah2 selalu ada sebab tau maybe nak menopause muda…hati2

      3

      0
    • Trigger Biar Bertempat says:

      Diamlah kau Hafis… lepas kau…kau! Lepas kau…kau! Xabis2 dok back up die kot! Nie dapat komisyen ker aper nie?? Hahahaha! Nampak sangat … Cerlah cover2 ckit … Aparahh!

      5

      0
  40. Anonymous says:

    rasa nye xde orang yang akan kutuk fasha pun kalau dia sendiri tak meroyan kat ig dia dan ex mil kan? so dia sendiri cari pasal …dia sendiri yang mulakan….bahasa dia dan mak dia pun teruk…maki2 orang.

    10

    0
  41. Vera says:

    TAK PYH NAK 1 MALAYSIA 1 DUNIA TAU KISAH U FASHA,U SELESAI DIAM2 SUDA LAH JGN MERAIH SIMPATI ATAU KEMENANGAN..BILA HAL SELESAI BARU ORANG AKAN SALUTE U BUT NOW,SORY NAMPAK SGT AWAK HYPO.

    7

    1
    • sfhie says:

      Dia x Perlukan meraih simpati , atau nak mintak org salute dia pd apa sahaja perbuatan dia tau … dia ada lagi ramai yg syg kan dia , setakat smpi anjing mcm kau kuman jer pd dia , kata dia public figure ofcourse lah kan 1 malaysia nak tau pasal dia , kau pg mampus lah dgn statement bodoh kau tu

      0

      9
  42. sfhie says:

    Ramai ny komen2 yang negatif drpd sampah2 keji dalam ni kan … dh mcm anjing kurap dh sampah2 yg komen NEGATIF ni semua , kesian sgt kat korang kan , kalau bercakap pasal life seseorang tu confident tu jgn over sgt tau , jangan nanti korang ibarat bercakap dengan cermin , nk mengata tu sedar diri dulu tau … apa sahaj yg dia buat x ada kaitan ny dgn u all kan , dia nk meroyan ker nk menggila mcm mana ker suka hati dia lah , itu antara dia dgn org yg ada masalah dgn dia , dan dia x perlu nak penat mulut nk explain kat korang kenapa atau mengapa , x buah kan apa hasil pun dia nk explain kat sampah.. sampah yg sedang membusuk , HAHA

    0

    7
    • Kapal selam says:

      Nok Sfhie Dan Hafis, gigih ko back up Fasha hahaha… Fasha Sanda boleh je DM ex husband dia dlm Instagram. Ko tahu tak DM tu apa? Direct Message. Tak pun settle je kat mahkamah. Tak yah heboh heboh kat public dlm Twitter or IG kalau tak nak kena kutuk berjemaah. Kitaorang ni bagi independent opinion. Kalau korang tahu banyak sangat cerita Fasha Sanda. Share lah… Back up kemain.

      8

      0
  43. minah leter says:

    gaduh jgn x gaduh…aku suke tgk hangpa lagu ni, gaduh demi seorang yg bernama nur fasha sandharan kahkahkah

    0

    0
  44. meleis says:

    adoi neli ko nk jantan tu ke. ku tgk pun tak lalu nok. tapi wang adalah segala galanya. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahaha

    0

    1
  45. ohyeah.. says:

    manusia ni memang tabiat semula jadi suka dan tertarik kpd hak org lain. bila dh dpt tk nk jaga lak. dah berpisah nampak segala mcm kelemahan walaupun sebesar hama.

    2

    0
  46. Ros says:

    Karma is a bitch isn’t FS? hehe. selamat meroyan a.k.a rita rudaini.

    1

    0
  47. Ros says:

    Karma is a bitch isn’t FS? hehe. selamat meroyan a.k.a rita rudaini. Tahniah.

    10

    0
  48. Salina osman says:

    Kenapalah nak berbalah pasal masalah org..biarlah dorg settlekan sendiri dgn cara sendiri. Perkara yg lepas biarlah berlalu tiada manusia yg terlpas dr membuat kesilapan. Sebagai manusia kita terima segala kesilapan lalu sebagai pengajaran. Semoga fasha sandha tabah lalui liku-liku hidup yg getir ketika membesarkan anak sendirian. Segala pemberiian dr jejaji itu sememangnya hak dia xyahlah nak ungkit2 sgt..

    1

    0
  49. Aduqa says:

    Allah maha mengetahui. Just keep & calm kak fasha sandha..kebenaran pasti akan terungkap jua..

    0

    3
  50. fasha gila says:

    masa nora kena cerai mengandung kau peduli apa kan anak yang dalam perut tu? hati isteri jejai masa tue? kau tak kesah kau tak peduli. tetap go head je couple ngan jejai. masa nikah ngan jejai terang-terang mak jejai tak restu.. kau peduli apa kan? terang-terang adik beradik suku sakat jejai tak suka engko tapi kau peduli apa kan? tetap go head je nikah ngan jejai. haa.. sekarang kau rasa kan.. anyway tak da siapa yang nak rampas anak-anak ko tu. ko sengaja cakap macam tu kat social media untuk raih simpati. kalau jejai, mak jejai, suku sakat jejai, nora tu salah.. upah lawyer pergi mahkamah je. kalau jejai tak beri nafkah kat anak-anak ko upah la lawyer pegi mahkamah. kerrrr.. ko meroyan jejai dah move on tak sanggup nak hadap kegilaan ko?

    2

    0
    • CikMunge says:

      betul lar awak..sy ni x back up sesiapa..tp kisah FS rampas suami ND masa ND tgh pregnant mmg viral suatu ketika dulu (cuma xde media sosial mcm skg ni).Pity her… now dia dah move on, sikit pun tak ngungkit ape yg berlaku between dia n jejai dulu. Kalau sy di tempat ND mesti sy xmo tgok dah ex sy.. tp dia kuat.. salute!

      1

      1