March 9th, 2017

Selalunya kita jarang lihat Fasha Sandha melenting  meskipun dihimpit pelbagai gosip apatah lagi berkaitan hal penceraiannya dengan Jejai.

Sudah lebih setahun menjalani kehidupan sebagai ibu tunggal kepada dua orang anak, Fasha menerusi akaun Instagramnya mendedahkan beberapa foto yang menunjukkan seakan seseorang masih menagihkan cinta darinya.

Menerusi kapsyen yang ditulis Fasha, beliau sudah lama bersabar dengan hal berkenaan dan tidak mahu ia menjadi pengetahuan ramai. Namun, akibat sering diganggu beliau sudah tidak boleh berdiam diri lagi. Antara perkara yang turut dinyatakan oleh Fasha adalah berkaitan kebencian keluarga yang ramai mempercayai ia daripada pihak keluarga Jejai.

Malah, Fasha ada memberitahu beliau sudah beberapa kali cuba untuk menjauhkan diri daripada lelaki tersebut agar mereka tidak lagi bersama. Sebelum ini, Fasha menerima pelbagai cacian, herdikan serta hasutan daripada pihak berkenaan.

Kesabaran Fasha dicabar dan beliau selepas ini akan mendedahkan setiap apa yang berlaku, satu demi satu yang tidak pernah diketahui ramai sebelum ini. Fasha juga ada menyertakan #DramaSeribuEpisod berkaitan isu panas ini.

Difahamkan, Fasha juga bakal membawa perkara ini ke muka pengadilan dan menyertakan setiap bukti kata-katanya itu.

Kami tidak tahu apa yang terjadi tetapi berharap agar perkara ini dapat dibincang secara elok dahulu. Namun, satu perkara yang kami bersetuju adalah, jangan pernah mendesak dan mengganggu seseorang, setiap orang mempunyai tahap kesabaran masing-masing apatah lagi mereka yang sebenarnya melalui penderitaan sebelum ini seperti Fasha.


Comments are closed.

Loading...