“Copy Design Orang Lain Macam Takde Maruah” – Sahabat Puji Vivy Yusof ‘A Strong Person’, Terima Kecaman Netizen

Kehidupan

“Copy Design Orang Lain Macam Takde Maruah” – Sahabat Puji Vivy Yusof ‘A Strong Person’, Terima Kecaman Netizen

Posting rakan baik usahawan Vivy Yusof tentangnya mendapat perhatian netizen baru-baru ini.

Menerusi Instagram story, Asma Nasa berkongsi sebuah gambarnya bersama Vivy.

Advertisement

Katanya, sahabatnya itu adalah salah seorang manusia paling tabah yang dikenalinya. Perkongsian itu dibuat selepas Vivy dikatakan menerima kritikan hebat di media sosial.

Vivy Yusof
9 bulan lalu

Pernah Digelar Anjing Dan Perempuan J*lang, Vivy Yusof Akui Media Sosial Penuh Toksik

Jelas Asma, dia merupakan seorang individu yang akan mencari dan memandang dari sudut positif tentang sesuatu isu.

Menurutnya lagi, zaman sekarang orang ramai dilihat seolah-olah seronok dan enjoy apabila menyebarkan berita palsu atau berkata sesuatu yang buruk tentang orang lain.

Bagaimanapun, perkongsian Asma itu menerima kritikan dan kecaman semula daripada netizen di Twitter.

Ramai yang tidak suka dengan apa yang dikatakan oleh Asma tentang Vivy Yusof.

Antara isu yang dibangkitkan oleh netizen adalah kes ‘copy’ pereka tempatan yang dilihat berkali-kali berlaku selain ada yang membangkitkan isu di mana syarikat perniagaan Vivy mendapat suntikan dana daripada Khazanah selain dia juga datang daripada keluarga yang kaya.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Twitter

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

1 Comment

  1. anonymous

    February 24, 2022 at 11:10 am

    kau memang raja temberang …memang pun kau celik mata tengok dunia kau tak pernah sekali pun susah hokkkayyyyyy so jgn nak bullshit minah kawan kau ni jgn nak butter melebih pulak kau tak de life ker kerja kau dok butter kawan ko tu LOL stuupid

Loading...