August 13th, 2009

jojo struys

Hi nama saya Jojo Struys. Saya ialah salah seorang selebriti, deejay Mix FM dan pengacara rancangan Health Buzz di TV3. Kalau anda tak ingat saya, mungkin anda perlu baca artikel gambar Jojo Struys untuk recall balik memori anda.

Mesti anda tertanya-tanya kenapa saya menulis di sini kan? Sebenarnya saya dan BeautifulNara dah membuat satu kerjasama bersempena dengan pembukaan kedai baju saya di Plaza Damas di Hartamas Shopping Centre. Saya bagi nama kedai saya Global Gypsy sebab baju-baju dan fesyen-fesyen dalam tue unik dan datang dari banyak negara.

Berbalik kepada tujuan saya menulis di sini, saya sebenarnya nak bagi peluang kepada pembaca BeautifulNara untuk memenangi hadiah-hadiah lumayan bersempena dengan pembukaan kedai saya. Cuba baca hadiah-hadiah yang bakal anda menangi di bawah ini:-

  1. Diskaun sehingga 50% dengan sebarang pembelian di kedai Global Gypsy.
  2. Voucher membeli belah RM200 di kedai saya.
  3. Peluang nak bershopping dengan saya secara personal dan private.

Dengar betul-betul tau macam mana cara nak menang hadiah-hadiah nie. Untuk memang diskaun 50% tue, anda perlu pergi ke Plaza Damas di Hartamas Shopping Centre. Cari signboard kedai nama The Square Room”, berdekatan Kenny Rogers Roaster.  Bila dah jumpa kedai tue, masuk dalam dan carilah patung di dalam gambar di bawah.

patung kedai jojo

Bila dah jumpa patung nie, cuba anda ushar-ushar kat belakang patung tue. Saya dah lekatkan nama patung nie. Mungkin saya bagi nama dia Daisy, mungkin Lily, mungkin jugak saya letak nama BeautifulNara. Bila anda dah tau nama patung nie, apa lagi beli ajer semua baju-baju yang anda nak kat kedai saya. Time nak bayar nanti cuma sebutkan ajer nama patung nie kat cashier dan anda akan dapat 50% diskaun. Senang kan?

Untuk menang hadiah no 2 dan no 3 tue lagi lah teramat senang. Jangan risau saya nie jenis happy go lucky. Saya akan pastikan anda akan enjoy keluar bershopping berdua dengan saya. Takut-takut anda jer yang tak sanggup layan saya cakap nanti. Saya nie jenis cakap banyak skit. Hehehe..

Cara dia anda perlulah pergi ke kedai saya terlebih dulu. Beli baju ke apa ke yang anda nak (pastikan sebut nama patung tue untuk dapatkan diskaun 50%). Lepas dah beli, bawak balik rumah, pakai kat badan anda dan cerita pasal baju yang anda beli tue kat blog anda.

[UPDATED] Selepas tue jangan lupa hantar URL blog kat email saya (jojostruys.com [at] gmail.com).   {ni email yang betul. sebelum ni tersilap}

Kalau nak cerita pasal kedai saya tue pun boleh jugak. Lagi bagus kalau bawak kamera masa membeli belah kat Global Gypsy. Senang kan nak menang?

Oh ye terlupa pulak saya nak bagitau yang harga-harga pakaian kat kedai saya tue murah-murah jer. Semuanya bawah RM100. Tak mahal tapi kualiti terjamin. Lagi satu semua baju-baju nie hand-made dari Eropah, Jepun dan banyak negara lagilah. Saya berani jamin tak akan ada orang lain yang akan ada baju yang sama dengan baju yang anda beli kat kedai saya.

Mesti anda nak tengok sample-sample baju kat kedai saya kan? Bacalah artikel ini sepenuhnya untuk tengok gambar-gambar baju baju kat kedai Global Gypsy.

Korang boleh jugak usya website Jojo Struys dulu kat sini

jojo struys










Comments are closed.

Loading...