August 6th, 2009

jojo struys

Kagum sungguh kami dengan anda. Ada jugak yang meneka dengan tepat nama selebriti yang bergambar dengan Apek dalam artikel kat bawah nie. Terasa malu-malu kucing plak kami sebab anda dapat jawap kuiz dengan selambanya.

Memang tepat sekali selebriti di bawah ialah Jojo Struys. Jojo Struys adalah seorang deejay Mix FM dan pengacara rancangan Health Buzz di TV3. Untuk pengetahuan anda, kami pernah berjumpa secara live dengan Jojo Struys nie. Memang sangat-sangat cantik, peramah dan ceria orangnya. Jojo memang banyak bercerita dan sangat happening.

Oh ya, untuk pengetahuan anda Jojo Struys dulu tak pandai langsung cakap Bahasa Melayu. Jadi, Dynaz sangat-sangat bermurah hati untuk mengajar dia nie cakap bahasa Melayu. Jadi sekarang nie Jojo dah boleh cakap sikit-sikit dah. At least dia dah boleh faham kalau kita cakap Bahasa Melayu dengan dia.

Jika anda berminat untuk mengenali lebih lanjut tentang Jojo, sila lawati website rasmi Jojo Struys di http://www.jojostruys.com. Jojo pun ada tulis blog tentang kehidupan harian dia yang boleh dibaca di http://jojosoulinspired.blogspot.com. Best jugak cara penulisan dia. Maintain sempoi orang kata.

Lagi gambar Jojo Struys dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

jojo struys

jojo struys

jojo struys

jojo struys

jojo struys


Comments are closed.

Loading...