Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Che Ta Tidak Kisah Dituduh Lalang Dalam Politik

Sebelum ini, Che Ta dituduh oleh seorang individu  yang mendakwa beliau selama ini “playsafe” dan mahu membodek Tun Mahathir selepas memuat naik ucapan sokongan buat perdana menteri ke 7 itu di akaun Instagramnya.

Advertisement

Terbaru, Che Ta menjelaskan sebab sebenar mengapa beliau dan beberapa lagi rakan artis tidak boleh menunjukkan sokongan mereka kepada Tun M sebelum ini.

Menurut Che Ta, rezeki mereka akan disekat oleh pihak atasan yang berkuasa sekiranya mereka menyatakan sokongan kepada pihak pembangkang terdahulu. Dalam erti kata lain, tidak boleh keluar di televisyen dan ia menjejaskan pendapatan mereka.

Nampaknya banyak pihak yang sudah berani bersuara dan meluahkan segala yang berlaku kepada mereka sebelum ini. Harapnya dengan penjelasan ini “haters” tidak sewenang-wenangnya mempertikaikan sokongan yang diberikan oleh orang ramai terhadap pembetukkan pemerintahan terbaru di Malaysia.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

25 Comments

  1. neelofa MMG CANTEK KAYA

    May 14, 2018 at 11:07 pm

    lain kali jgn angkuh, nek ta.. kutuk pendidik, kutuk netizen babi, org kutuk kau cakap “yg penting kami tak kacau orang”, hotak hang!!!!! aku cabar kau cakap macam tu kat malaikat…, angkuh dengan BEG FAKE BIRKIN KO TU… dah tak pakai kan sekarang sebab kantoi… bukan senang nak beli beg BIRKIN.. unless ko first lady and kena tunggu q… so, ko dengan BEG FAKE BIRKIN KAUUUU…dengan otak udang ko boleh blah.. kutuk orang lagi…. by the way, duit brim bukan dari duit tax ko.. sebab ko bayar mmg tak cukup… sebab tu sangkut kat airport… nek ta boleh blaahhhhhh

  2. Tah

    May 13, 2018 at 5:10 pm

    Lalang dia pun duit kepuk2 … kita bila lagi nak buat duit ? Jom visit https://www.ketamkecil.com/mulakan-bisnes-modal-rendah-elak-kerugian-banyak/

  3. ZMN

    May 12, 2018 at 1:16 pm

    Lalang ok lagi..jgn tunggul cukuplah?

  4. Hot stuff

    May 12, 2018 at 12:22 am

    Biasela melayu takde pendirian. Takut dgn manusia dari Allah. Yg tentukan rezeki manusia ke? Cuba guna akal sikit.

  5. Alanice

    May 11, 2018 at 11:16 pm

    Xyh r nk tipu netizen, sbelum Mahathir kuar Umno xde pn nk upload. Klau kau upload mse die dlm Umno bknnye kau kne ape2 pn. Dh mng Bru nk upload, pastu pusing cte npe x upload dlu.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top