Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Caprice Balas Sindiran, Sharnaaz Ahmad Ajak Jumpa Tapi Kena Block?

sharnaaz caprice

Menerusi sesi live di Instagram malam tadi, pelakon Sharnaaz Ahmad dan Shukri Yahya membuatkan netizen terhibur apabila dilihat mengenakan filter berpakaian seperti pak arab berlatar belakangkan padang pasir. Dalam perbualan itu, Sharnaaz dikatakan meniru percakapan seorang penyanyi rap yang baru sahaja pulang dari Jordan.

Advertisement

Memberi respon kepada perkara itu, Caprice menerusi hantaran terbaru berkata pelakon berkenaan hanya berani daripada jauh. Malah dia turut menggelar pelakon itu ‘sotong’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caprice (@capriceofficial)

Tidak hanya mendiamkan diri, Sharnaaz dipercayai telah menghubungi Caprice di Whatsapp memintanya untuk datang berjumpa di lokasi dihantar. Pelakon drama Isteri Mithali ini turut mendakwa telah disekat penyanyi rap tersebut.

Advertisement

sharnaaz caprice

Petik nama orang tapi block orang. Lu memang penakutlah. Konon bawa panji Islam. Jarum pun nangis pegang tangan orang. Belum kena gegar lagi.

Sharnaaz turut meminta pengikut memaklumkan kepada Caprice bahawa dia sedang menunggu di sebuah restoran Cili Kampung yang terletak di Hartamas.

Meninjau ke ruangan Instagram, penyanyi rap itu memberi respon balas berkata ‘Mamu’ telah membuat kesilapan besar apabila cuba mencari masalah dengannya.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

10 Comments

  1. Anonymous

    September 12, 2021 at 9:44 pm

    dua2 sama. cakap hal orang wowww sedap…lancar je bercakap pasal org…bila jentik pasal dia…koyak…tak puas hati…oh hati org yg ko mgata tu takde lak nak fikir…

  2. tiger of al keychain

    September 11, 2021 at 10:03 am

    hahahahahahahahahahaha aku gelak dulu

  3. anonymous

    September 11, 2021 at 9:45 am

    mamak haprak mulot bangkai mengata orang fuhhh bombastik…tapi bila orang kata dia mengeluporr koyak rabak piiiirrrrraaahhhhh haprakk

  4. Jilake

    September 11, 2021 at 2:13 am

    Bisinglah mamak biar caprice dengan life die no need jealousy LAH

  5. Anonymous

    September 10, 2021 at 9:54 pm

    ok lg takot jarum n nangis sbb jihad tk kesampaian drp org yg tanam bulu nk bagi lebat koyak ke mattttt sekali kena serang da meroyan rilek mamu gugur bulu2 kat muka tu nnt

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top