January 24th, 2018

Sejak bercerai dengan Hafiz Hamidun, pengasas kosmetik, Joy Revfa kerap menerima jambangan bunga daripada seorang individu yang hanya dikenali sebagai Mr J. Ramai juga yang menyangka mungkin ada seseorang yang sedang cuba memikat hati beliau.

Namun, ada juga pihak yang mendakwa Joy sebenarnya membeli jambangan bunga itu sendiri untuk menarik perhatian ramai.

Sebenarnya sebelum berkahwin lagi saya sudah terima tetapi sejak nama terpalit kontroversi dan hidup solo, saya kembali menerima jambangan bunga ros. Ada orang kata saya yang membeli bunga ini tapi kalau fikir secara logik buat apa saya nak membazir. Tambahan pula saya lebih selesa hidup solo.

Sehingga hari ini, Joy sendiri masih tidak tahu siapakah gerangan jejaka yang sering mengirim bunga ros kepada beliau. Joy pernah beberapa kali mengajak “secret admirer” beliau itu bertemu tetapi masih tiada jawapan.

Sumber Berita : Harian Metro


38 responses to “Bunga Itu Saya Terima Dan Bukan Beli Sendiri Untuk Tarik Perhatian Ramai – Joy Revfa”

  1. x kuase says:

    bipolar disease?

  2. xxx says:

    bleh tau le joy yg tu bunga ko beli sndirii..ketara sgt deco bunga n color bunga tu mmg pilihan joy…psycho betull minah nii

  3. melati says:

    Aduiiii Blog aper ni…!!! Artis kah..????? Semak jerrr

  4. anon says:

    dah start dah dia punya ” ilusinasi ” syok sendiri bermula
    dah2 lah tu joyah
    org dah tahu dah mental ko tu …hahahah

  5. Anti joy says:

    Tan sri rauf dh tukar name jd J plk.. bongak je ko ni joy.. org yg follow miss kepoh tahu sgt la dy ni cm mane.. budget laku sgt ler tuuu

Loading...