Written by Bella | January 24th, 2018

Sejak bercerai dengan Hafiz Hamidun, pengasas kosmetik, Joy Revfa kerap menerima jambangan bunga daripada seorang individu yang hanya dikenali sebagai Mr J. Ramai juga yang menyangka mungkin ada seseorang yang sedang cuba memikat hati beliau.

Namun, ada juga pihak yang mendakwa Joy sebenarnya membeli jambangan bunga itu sendiri untuk menarik perhatian ramai.

Sebenarnya sebelum berkahwin lagi saya sudah terima tetapi sejak nama terpalit kontroversi dan hidup solo, saya kembali menerima jambangan bunga ros. Ada orang kata saya yang membeli bunga ini tapi kalau fikir secara logik buat apa saya nak membazir. Tambahan pula saya lebih selesa hidup solo.

Sehingga hari ini, Joy sendiri masih tidak tahu siapakah gerangan jejaka yang sering mengirim bunga ros kepada beliau. Joy pernah beberapa kali mengajak “secret admirer” beliau itu bertemu tetapi masih tiada jawapan.

Sumber Berita : Harian Metro

38 responses to Bunga Itu Saya Terima Dan Bukan Beli Sendiri Untuk Tarik Perhatian Ramai – Joy Revfa

  1. Anonymous says:

    Blog ni untuk pemborong krim krim kilo ke mcm Sajat Diva Aliff Safiey n Joy sabun ni ?????…..

    41

    0
    • mek nok says:

      krim kilo halal sis….mek siam saudara kita yg proses…kalau kat kaunter tu nanti menyumbang kat yahudi…nanti menjawablah kat akhirat k….kihkihkihhhhh

      1

      29
      • Ken says:

        Bodoh sungguh awak ni … Dapat cancer kulit baru pandan muka …

        20

        0
      • KimK says:

        Halan hotak kau

        0

        0
      • Anonymous says:

        Pernah ikuti 1 ceramah, ustaz bagitau urusan kita dan penjual, kita beli barang dan bayar pada penjual. Stop sampai situ. Kemana dan macam mana duit yang kita bayar tadi, penjual nak manipulate, even untuk sumbang ke yahudi, kita tak termasuk. Sebab aqad kita sewaktu jual beli. Tapi ustaz sarankan kalau da tau penjual tu memang keuntungan dia sair ke yahudi, seeloknya kita elakkan.

        Betulkan saya kalau saya salah

        17

        0
      • Anonymous says:

        halal bukan dari segi ingredient sahaja… kalau bahaya untuk manusia dan haiwan, jadi haram. kalau memudaratkan orang lain charge melampau2, jawab la diakhirat nanti.

        1

        0
    • Kapal Selam says:

      Beriya riya dia ingat ada Jantan bagi bunga kat dia… Tengok tengok Lesbian gersang yg hantar… Geng lelaki dah takut dah nak “bersama” dengan Joy Repah ni….nanti masuk kakak lampir dan mak lampir dia interframe… Selisih bas mini no. 44.

      1

      1
  2. dear khan says:

    tak kisah lah nak beli bunga sendiri ke, syok sendiri ke. jangan hutang along sudah.

    5

    0
  3. wekkkkkkk says:

    biasanya org yg “secret admirer”ni x yakin pada diri sendiri, bukan gentelman punya org, kenapa kalau suka, jumpa dn tekalah, kenapa nk sorok2. JR tu bukan bini org. Cubalah tekel, kalau berjaya berkali2 diajak dating, maka ko bernasib baiklah. Tapi dating je, jodoh x tau lagi.
    Lelaki mcm ni x guna sbb penakut dn x yakin pada diri sendiri…entah2 muka pech rumah…hahahahahhaa atau pun org niger……..
    hati2 JR kuatkan smgt…jgn lemah sgmt.

    13

    0
  4. Anonymous says:

    krim kilo

    4

    0
  5. Perasan je cntik says:

    Prangai ko ni pn ade org nk ekk.??bru knal,blm pe2 lg ko da aib kn org tu.

    1

    0
  6. Anti joy says:

    Tan sri rauf dh tukar name jd J plk.. bongak je ko ni joy.. org yg follow miss kepoh tahu sgt la dy ni cm mane.. budget laku sgt ler tuuu

    13

    0
  7. anon says:

    dah start dah dia punya ” ilusinasi ” syok sendiri bermula
    dah2 lah tu joyah
    org dah tahu dah mental ko tu …hahahah

    18

    0
  8. melati says:

    Aduiiii Blog aper ni…!!! Artis kah..????? Semak jerrr

    4

    0
  9. xxx says:

    bleh tau le joy yg tu bunga ko beli sndirii..ketara sgt deco bunga n color bunga tu mmg pilihan joy…psycho betull minah nii

    12

    0
  10. x kuase says:

    bipolar disease?

    2

    0
  11. joyah indon says:

    attention seeker..indon yang berlaki dua….crop gambar google keluar dgn tan sri bayangan…

    3

    0
  12. Mina chi says:

    Bunyik lagi dia nih…aku rasa nk hempok..tp tk tau nk hempok dgn apa…

    6

    0
  13. KimK says:

    Syok sendiri ..

    3

    0
  14. Mug Kuning says:

    Produk tgh xlaku la tu..

    2

    0
  15. Joyah says:

    dulu2 Joy gigih up gambar google konon bercinta dgn Tan Sri. jd tak pelik kalo bunga ni dia yg beli sendiri utk diri sendiri hahahaa

    2

    0
  16. wekkkkkkk says:

    mental ni ada org mau ke. gmbr dgn face to face mana sama.

    3

    0
  17. wtf says:

    dia ni artis ke. next

    0

    0
  18. MAK JEMAH says:

    HURM,
    APE KATE KALAU BETUL NAK TAHU KEBENARANNYA, \
    CER SESAPE TANYE ORG TERDEKAT YG JUAL BUNGE TU, SAPE YG DOKJ HANTAR BUNGE KAT MAKCIK JOY NI,
    DAH DAPAT CONTACT, TERUSLA TANYA SIAPA?
    HAHA ! MANE LAA TAHU YG TUKANG BELI NYA ADIK BERADIK JUGEK ANAK BERANAK ATAU DIE SNDRI KE? KAN ?
    TAPI TAKKAN DIRI SENDIRI NAK BG CONTACT KAT ORG BUNGE TU,
    MESTI DIE SURUH MEMEMBER TERDEKAT DIE JUGAK YG BUATKAN KALAU BETULLA DIE MMG ADE MASALAH ‘ATTENTION SEEKER’

    6

    0
  19. Alia says:

    Taukeh2 jamu skrg ni sakit mental ….gila glamourkan diri sendiri…..nk jadi perhatian mcm artis2….drama laaa sngt ….makin meluat tgk kelaku depa ni

    5

    0
  20. Jojo says:

    Dulu lepas cerai 1st hubby dia buat fake fb account dgn nama Tan Sri Abdul Ra’uf dan dia post gambar (tanpa muka) dan puisi dan kata2 romantis konon nya Tan Sri ni hantar kat dia…Sebab nak buat ex hubby jealous. Rasanya bunga ni pun sama lah. Dia hanta sendiri sebab nak tunjuk kat HH dan 1st hubby dia yang dia dah ada admirer. Tak betul sikit dia ni…

    2

    0

Leave a Comment

Optional