Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Buat ‘Prank’ Lempang Orang Di Eskalator, Youtuber Mohon Maaf Setelah Dikecam Hebat

Youtuber mizan

Semalam, seorang Youtuber yang dikenali sebagai Mizan Majid tampil memohon maaf kepada orang ramai berikutan tularnya video yang memaparkan dia dan seorang lagi rakan dikenali sebagai Man Woww dilihat telah melakukan aksi keterlaluan terhadap orang ramai lalu mengundang kecaman hebat oleh netizen.

Advertisement

Ujar Mizan, video tersebut dibuat hanyalah semata-mata untuk menghiburkan orang ramai dan bukanlah untuk mencederakan orang awam.

Advertisement

Kami mohon maaf dan tahu prank macam tu bukan budaya orang Malaysia dan orang Melayu kita. Harap korang maafkan kitaorang lah, yelah semua manusia melakukan kesilapan. Sebenarnya tujuan kami buat video tersebut untuk menghiburkan korang. Lagipun kitaorang dah plan walau apa pun yang terjadi jangan sentuh body atau muka orang.

Mizan kemudiannnya menjelaskan bahawa mereka telah memohon maaf kepada semua mangsa kerana merasa bersalah dengan tindakan yang dilakukan.

 
 

Sementara itu, rata-rata netizen menganggap Youtuber tersebut cuba menaikkan pengikut di media sosial dengan melakukan kandungan bodoh seperti itu.

Malah ada juga yang mencadangkan agar mereka berdua dikenakan tindakan undang-undang kerana telah menganggu ketenteraman awam.

Terdahulu, tular di media sosial mengenai seorang Youtuber dan rakan bertindak melakukan ‘prank’ dengan menggertak seperti mahu menampar orang ramai yang sedang menggunakan escalator dipercayai berlokasi di pusat membeli-belah Mid Valley.

Video tersebut walau bagaimanapun telah dipadam daripada saluran Youtube Mizan Majid namun sempat dikongsi oleh netizen di media sosial.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

8 Comments

  1. Anonymous

    October 15, 2021 at 3:07 am

    Capi- capi.. kambangan..

  2. Mat Aussien

    October 14, 2021 at 10:21 pm

    inilah dia melayu kitaaaa

  3. Anonymous

    October 14, 2021 at 3:15 pm

    aku tak perlu hiburan sampah macam nie.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top