Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO) ‘Bodohnya Aku Ni’ – Janna Nick Mohon Maaf, Menyesal Gaduh Dengan Netizen

Mempunyai rupa paras yang cantik, Janna Nick, merupakan salah seorang pelakon yang mempunyai pengikut yang ramai. Segala tindak tanduknya menjadi perhatian dan sesekali mencetuskan kontroversi hangat.

Advertisement

Terbaru, Janna Nick menerusi perkongsian video di Instagram membuat permohonan maaf secara terbuka kepada netizen. Janna Nick dengan penuh hiba berkata dia tidak sepatutnya berkelakuan tidak baik dengan peminat yang menyokongnya selama berada di dalam dunia hiburan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

Hai guys, so hari ini 1 Februari 2021. Kita buat video ni untuk buat permohonan maaf secara terbuka kepada semua yang tengok video ni, kepada semua yang sakit hati dengan Janna Nick. Kita minta maaf sangat-sangat sebab.. tak tahu lah. Kita rasa macam kita mulakan tahun 2021 ni dengan negatif. Faham tak? Gaduh dengan netizen. Bodohnya lah aku ni. Okay saya mengaku saya bodoh. Saya mengaku sayalah loser tu, saya tak patut pun gaduh dengan netizen.

Sebab bila drama saya keluar, bila you guys support drama tu, trendingkan drama tu and betul-betul suka. Kita rasa sedih sangat, aku ni gaduh dengan orang, gaduh dengan peminat, gaduh dengan orang yang support aku. At the end of the day, korang juga support. Jadi, Janna 1 – netizen 0 tu bullshit. I’m so sorry. I tak nak gaduh lagi. Statement pasal orang biasa dengan artis tu, betul-betul takde niat nak bezakan artis dengan orang biasa. Tapi saya mengaku salah saya. Saya nak bagitahu, artis pun orang biasa juga. Saya buat salah saya minta maaf.

Advertisement

Tambah Janna Nick, dia tiada niat untuk mengeluarkan kenyataan membezakan antara orang biasa dan artis. Sesungguhnya dia mengaku, artis juga orang biasa sahaja.

 

SUMBER : Janna Nick
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 Comments

  1. Lambert

    February 3, 2021 at 9:00 am

    Opening drama baru semalam takde orang tengok ke?

  2. sorry for not sorry

    February 2, 2021 at 8:00 pm

    kan. xnaklah tengok la drama dia..hmm..minta maaf sebab takut drama x laku ke janna?

  3. Anonymous

    February 2, 2021 at 2:47 pm

    rasa kau

  4. tecit

    February 2, 2021 at 12:26 pm

    takot kene gam ye. hehe. after all acting is your major

  5. unknown

    February 2, 2021 at 11:20 am

    takot org x tengok drama dia ler tuu.. ke kena warning dgn production house..

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top