“Block Si Diana Ni, Serabut” – Netizen Komen ‘F’ Buat Inai Lagi ‘Best’, Neelofa Suruh Suami Sekat Akaun

Hiburan

“Block Si Diana Ni, Serabut” – Netizen Komen ‘F’ Buat Inai Lagi ‘Best’, Neelofa Suruh Suami Sekat Akaun

Baru-baru ini, tular satu video di platform media sosial menunjukkan rakaman pendek live TikTok selebriti popular Neelofa bersama suaminya yang telah meraih perhatian ramai.

Melalui video rakaman pendek itu, Neelofa berasa kurang senang dengan seorang individu bernama ‘Diana’ hingga dia meminta suaminya, PU Riz membuat satu perkara kepada individu terbabit iaitu dengan menyekat akaunnya.

Advertisement

Semasa sesi live mereka sedang berjalan, ‘Diana’ telah meninggalkan satu komen berbaur memerli hingga membuat selebriti itu tidak selesa.

Tolong block si Diana ni, serabut betul komen dia.

Difahamkan, pasangan selebriti itu melakukan live terbabit kerana ingin menceritakan tentang produk inai mereka serta beberapa perancangan perniagaan baru yang sedang dilakukan.

Sekadar info, produk inai Nunha milik selebriti popular itu sememangnya mendapat perhatian ramai, bukannya hanya mendapat pujian tetapi produk berkenaan juga mendapat kecaman yang hebat dari kalangan pembeli.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending pada pautan di bawah.

neelofa tak hargai peminat?
5 bulan lalu

"I Tak Kisah Pun" - Peminat Bagi Hadiah Dalam Live TikTok, Tapi Neelofa Tak Hargai?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Twitter

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

8 Comments

  1. Anonymous

    August 14, 2022 at 10:11 pm

    Haah Lopa koyakkkkkkkkkkk

  2. anonymous

    August 12, 2022 at 9:07 am

    lopa kalau dengar nama misspajura dikaitkan naik antu lah dia…tapi kan kalau misspajura dia cool je itu bezanya ye

    • tecit

      August 12, 2022 at 10:43 am

      Stuju. faz sgt beradab. lopak harap niqab je. kebiasaan die mmg xberadab. so bile ade niqab pon masih terserlah kebiadapannye uhuhu

  3. Terpinga-pinga...

    August 11, 2022 at 7:29 pm

    Tenggelam tazkirah pak ustad… Macam xde fungsi pun ye juga. Huhu.

    • tecit

      August 12, 2022 at 10:44 am

      ujian lah buat pak ustad n isteri. samela cam kite jgk. ujian utk ngumpat tehehe. aku kalahhhh dgn napsu sndiri. adoiihhh

  4. brunes

    August 11, 2022 at 4:31 pm

    lobenak detected hahahahaha jilat dan puja lah wanita terpaling ni… insyaAllah kau pun akan berjaya macam dia

  5. Yan

    August 11, 2022 at 2:54 pm

    Kalau aku pon suruh block je. Gigih nak komen banyak2 kali nak provoke founder. Agent2 yg cepat koyak. Agent2 sendu ni customer reject tak nak beli dgn dia pon dah meroyan. Buat content sedihhh. Neelofa kena kecam rilek je. Sebab tu dia berjaya. Neelofa baru suruh block sikit je korang dah gelabah. Padahal kalau sendiri kena mungkin terjun bangunan.

    • rahsia kecantikkan

      August 12, 2022 at 7:28 am

      Oh eh? yeke? apa2 pun lopa koyakkkkkkkkkkkkkkk hahahhahahahahahahahahahahhahah

Tinggalkan Komen Anda Di Sini