Written by AbangNara | March 27th, 2014

Ya memang susah menjadi seorang pelakon lebih-lebih lagi sekiranya anda sudah berumah tangga. Kalau ada pelakon wanita yang cantik dan berlakon babak romantis dengan si suami, sedikit sebanyak pastinya si isteri akan cemburu. Kemungkinan besar lakonan Anzalna begitu ketika membawa watak sebagai seorang perempuan simpanan sehingga telah timbul desas-desus isteri Izzue Islam, Awin Nurin cemburu melihat keintiman mereka berdua.

izzue islam anzalna

Walaupun sebelum ini Awin Nurin telah tampil dan menafikan dakwaan cemburu tidak bertempat itu, ketidakhadiran Izzue Islam pada majlis pelancaran drama bersiri Aku Isterinya awal minggu ini menguatkan kembali desas-desus tersebut. Selaku seorang pelakon, Anzalna tidak menafikan dan kelihatan seolah-olah mengiyakan persengketaan yang timbul. Kata Anzalna menerusi Kosmo:-

Itu masalah dia. Sewaktu bekerja saya harus profesional. Kalau dia cuba mengelak dari- pada bertemu saya, ingatlah bahawa industri hiburan ini kecil saja.

Saya tiada masalah untuk bekerjasama dengan sesiapa saja termasuk Izzue. Kalau mahu menjayakan sesuatu kerja perlu ada profesionalisme dan tak boleh buat sesuka hati

Tidak semestinya babak romantik perlu berpeluk! Lontaran dialog saja pun sudah mencukupi. Kalau perkara itu pun tak boleh buat, baik jangan berlakon.

izzue islam dan isteriPedas juga kata-kata Anzalna itu bukan? Seperti yang kita tahu, sebelum ini Anzalna telah banyak berlakon dengan pelakon lelaki lain yang sudah berumah tangga, namun tidak pernah timbul isu sebegini. Kata Anzalna lagi:-

Sebelum ini saya pernah berlakon dengan Adi Putra dan Aaron Aziz. Watak saya lagi jahat dan penggoda tapi tidak timbul pula sebarang isu.

Saya cuba mengelak daripada babak berpegangan tangan kerana menghormati orang yang sudah berkahwin, kalau ada pun saya perlu kawal agar tidak melebih-lebih.

Selama ini pun teman lelaki saya tidak masuk campur urusan kerjaya saya, masalah saya biar saya sendiri yang uruskan. Masalah yang timbul bukan datang dari- pada pihak saya, jadi biar dia yang selesaikan. Kalau sesiapa mahu timbulkan masalah, saya tidak peduli asalkan saya buat kerja saya secara profesional

anzalna

Sebagai seorang isteri kepada pelakon, Awin Nurin seharusnya memahami tanggungjawab suaminya. Mungkin lain kali boleh baca skrip terlebih dahulu dan kalau ada adegan romantik yang melampau, boleh terus tolak tawaran tersebut. Hati pun pasti akan lebih tenang dan tidak terganggu emosi. Harap-harap jangan kerana persengketaan ini akan timbul masalah menyelesaikan baki penggambaran yang dijadualkan berlangsung di Perth, Australia tidak lama lagi.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

65 responses to Berlakon Dengan Adi Putra, Aaron Aziz Tak Timbul Pula Isu Sebegini – Anzalna

  1. K.A.A says:

    biasala cemburu tandanya sayang…

    0

    0
    • Baby Jane says:

      Cantiknya Anzalna :D

      0

      0
      • Anonymous says:

        humm.
        dah keje laki awok cmtu,knp nk jelos.
        awk msti dh duga bnda ni akn jd kn masa awok trima lamaran dia dlu..
        bnda2 cmni bole buat gado.
        jgn jelos sgt,laki xsuka.
        kdg2 bole la,kalo salu renyang dia.

        0

        0
    • antihipokrit says:

      sayang lah sgt….kalau takut sgt laki kena kebas, simpan jer kat rumah, pastu sendri keluar pergi cari makan….

      x pun, suruh laki tu berenti jadi retis, mintaklah kerja mana2 ke x pun buat business sendiri yang tak melibatkan pompuan…..

      0

      0
  2. safura says:

    Sependapat dengan Anzalna,yalah Awin tu biasa biasa aje…tentu dia tersentuh
    hati bila yang dok berlakon ngan laki dia,mengancam mengancam semuanya..
    Hati perempuan…kata je tak kisah tapi perbuatan dan gerak geri diri sendiri dapat
    membayangkan gelodak dalam hati..sabar ajelah Anzalna…..

    0

    0
  3. Mirai Suenaga says:

    Bini Izzue sedar kekurangan diri..

    0

    0
  4. nina says:

    mmg patut la cemburu pun. yg kau berlakon dgn aaron dgn adi, bini diorang tak jeles tu. bini diorg la yg pelik. ngok

    0

    0
    • anum says:

      nak rasa macam2 jangan keja belakon..suh je laki ko keje ikat bata…kompem tak jeles..keje sume ngan jejantan, banggela plak tu… bini aaron ngn adi bukan pelik… dah mmg laki dorang keje macam tu, telan je la jeles ke hape, kate professional… kalau keje pun marah suh je la benti keje… cari kje lain… si awin ni x berani nk suh laki die benti blakon..sbb tgh laku…harga pun tgh sedap…pastu tengok blakon ngn retis hot mula sakit mata,,,buat muka, pastu menyusahkan orang lain

      0

      0
    • ikan keli says:

      Kalo jeles laki berlakon dgn artis cantik simpan le laki awk 2 kat bilik jer dik non oooii…berhenti jdi pelakon dosa pun jdi kurang…buat perangai cam 2 lgi org suka mengata ,sdgkan sblom ni org kagum sgt dgn awk,ppuan yg kurang rupa dpt lelaki cun….jgn sbbkan muka tk berapa nk lawa,perangai pon tk lawa sama…bwk2 bersabar skit…esok2 periuk nasik awk jugak yg kering tk berisi….

      0

      0
  5. manusia biasa says:

    Hohoho..santa claus mari

    0

    0
  6. Punggok Boye says:

    owg Takot Bini cm2 lorh gamaknyew ~~~ alasan je si izzue 2.. hahahahahah…

    0

    0
  7. anzalna giler controversy.. tak payah burukkan orang lain. Awin tak ada keluarkan kenyataan apa pun… ke kau jeles sbb awin dapat izzue… ahaks….

    0

    0
    • Anonymous says:

      buat lawak ke ape? wakakakaakaka…. hanif tu jauh la lagi hensem lg kaya lagi romantik drp si izzue…pehal la nk jeles setakat si awin yg hmmmmm ni….hahhaha

      0

      0
      • der says:

        bweekk!! apa yg hot kat izzue tu? aku rasa anzalna pun nak termuntah berlakon ngan izzue. bukannya kacak pun.

        0

        0
        • sukatiaku says:

          tau xpe..dah pendek..macam tak sesuai jer berlakon dgn anzalna yg tinggi lampai..puiih

          0

          0
      • zie says:

        setuju!

        0

        0
      • olga 11 says:

        setuju! hanif bf anzalna jauh hensem dari izzue! sejak simpan jambang bagai (konon supaya tak nampak jambu ler tew.. kan dapat isteri tue) lagi aku nyampah nengok! sudah2lah buat hal hantu gigi hoiii! jangan ketat sangat rules utk suami ko cari duit. nanti ditinggal nya ko baru taw!

        0

        0
        • mulut jahat says:

          nak kena tinggal macamne.. mcm dah kena manderem je ngn bini dia tu.. izzue tu leh dpt lg cntik pd tu la

          0

          0
    • adeakukisah says:

      aku rasala kan anzalna nie nakkan perhatian je.sebab dia ade projek baru. cuba korang kenangkan kembali cerita kakak dia dengan shah iskandar tu,kecoh padahal kakak dia bukan artis pun (or tak popular kalau artis la)..saje nak ambil perhatian la tu…

      0

      0
  8. Anun says:

    Ini NORMAL..
    Bukan sebab cun x cun..
    Sabarlah Awin..

    0

    0
  9. dena says:

    kalau sampai menyusahkan org lain, kerja orang lain, tak payah la berlakon..ko gi je lah nyanyi ngan forteen sana…. bini aaron yg cantik pun x byk bunyi… tu bukan takut suami berdosa kalau cemburu sebab diri sendiri pun buat suami tanggung dosa.. tu takut suami beralih hati tengok yg lebih cantik.. ape lahh…

    this time tolong la jgn komen pasal dosa pahala sbb kalau dorang semua tu fikir pasal tu sumer dorang tak kan jadi pelakon2 macam ni at the 1st place

    0

    0
  10. mila says:

    normal la tu jeles.. sape x syg laki oi

    0

    0
  11. nana says:

    lain kali bagi je watak heroin tu kat awin.. senang…

    0

    0
  12. tipah lepat says:

    Awin tu bini Izzue. Kalau dia nak jeles pun sukahati awin la. Bini orang yang lain yang tak jeles tu kayu ke hapa??? Sengal sangat. Tak kisah la laki ko pelakon ke apa ke. Boleh je berlakon takde pegang2 tangan ikut cara islam

    0

    0
    • Mirai Suenaga says:

      hahahahahhh…semua penonton tutup tv terus, xder tukar channel. naik atas katil tidur terus.

      0

      0
    • minah jambu merah biru says:

      helo kalau dh jadi bini pelakon lelaki tk boleh nk cemburu2 sangattttttttttt ! kenape dulu sebelom kawin prangai awin ni okkkkkkkk je ! eksen bagos n baik ke pe !! bila dh kawin buat prangai pulak ingat bagos ke pe !! jangan kasi laki berlakon lagi lah kalau nk cemburu2 sangatttttt !! dh tau laki tu pelakon kenape nk kawin ngan dia !! kenape tk cari ustaz aje huh !! mengarot !!! belom kawin prangai baikkk aje ..bila dh kawinnnnnn ha engkau dia tunjokn la dia punye kaler yg orgnal !! helo bila2 laki bini boleh bercerai tau ! jangan nk eksen bagos sangat ! minah jambu paham perasaan bini2 ni semua tapi laki u tu pelakonnnnnn !!! hensemmmmmmmmmm n sweetttttttt ! pelakon pompan yg macmana yg laki u tu boleh berlakonnnnn ?????? u nk mak engku jadi heroin baru u tak cemburu ???????? helo awin u jangan nk mengarot lah !!

      0

      0
    • omakkk kauuu says:

      alah..awin tu pun xpakai tudung gak..laki xreti jgk nak jage bini…puiiii..nk ckp ikot islam konon…

      0

      0
  13. Pemerhati says:

    Mcm tak caya je spekulasi ni…
    Awin tu kan manager Izzue a.k.a isteri la kan… kalau nak jeles..dari dulu lagi sejak Izzue
    berlakon dia dah boleh control dah…
    naper skrang baru nak tuduh dia gitu….

    tak baik la kan…buruk2 kan org…
    i don’t think so…

    Maybe Izzue punye schedule tu tight sgt gamaknye…
    so, tak dpt nak dtg masa majlis pelancaran drama bersiri tu….
    kita think positive dulu la ye…

    0

    0
    • Punggok Boye says:

      Izzue 2 yg menade2… demand lebey sejak fofular!!! anzalna steady je… diaw yg lebey2… Awin..ko jgew Laki Pucuk mude ko niew.. Hhahaahaa…

      0

      0
  14. minah jambu merah biru says:

    Cemburu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ai dulu masa belom kawin okok aje tk cemburu ponnnn !! kenape sekarang cemburu pulak !! minah jambu paham tk banyak sikit pon bini mesti cemburu punye tapi si izzue ni kan pelakonnnnnn lagi pon dh jadi laki bini ape yg nk cemburu kan !! anzalna tau laaaa yg berlakon ngan dia tu laki oranggg n anzalna pon dh ada mateair hensem tkan dia nk mengatal ngan si izzue laki orang ni tol tak ! setakat rapat hero ngan heroin drama ok la tuuuu ape yg nk di kecoh n cemburukn ! lain lah kalau laki tu tk balek rumah cakap pegi buat pegambaran tapi dia gi Thailand kawin lagi satu sembunyi2 !!! ni laki hari2 balek rumah ! kalau nk cemburu2 sangat tk payah lah kasi laki tu belakonnnnn suroh laki tu simpan jangot n nyanyi lagu2 nashid je mesti tk cemburu kan ????

    0

    0
  15. miss a says:

    nampak sangat si awin nurin nie tergugat ngan anzalna.. maklum la.. suami muda.. anzalna pun muda.. suami hensem.. anzalna lawa.. confirm2 la si awin nurin nie takut suami dia berkenang ngan anzalna.. kan?

    0

    0
  16. nil says:

    izzue…….lepas ni jgn jadi pelakon dah..cukup2lah tu..jadi pelakon byk lak risikonya….kalau nak juga berlakon pilih berlakon dlm TV ALHIJRAH…di situ memang xde yg pegang2..kena lebih bersopan..
    lepas ni jgn nk salahkan sesiapa….pilihan ditangan anda

    0

    0
  17. bb says:

    aku rasa si anzalna tu yg propa… asyik cerita ni je keluar kat media..such an attention seekers

    0

    0
  18. Dani says:

    sebenarnya aku tak kenal pon sapa izzue islam dan isteri dia ni. pas baca smua komen dan google gambar dia. baru aku paham kenapa bini dia jeles giler. kalau aku jd bini dia pon aku jeles jugak sbb aku sedar rupa aku mcm mane kan. harus la tergugat

    0

    0
  19. aku says:

    Cakap macam tak ada agama artis artis nie semue!

    0

    0
  20. puntianak says:

    senang cerite… x yah brlakon, byk lg keja halal kt luar sna tu… mnusia tu sj yg suka nyusahkan diri sndiri.. otak ada, pakailah… huh!

    0

    0
  21. rebecca says:

    Dah…dah lah tu anzalna….stop selling cheap publicity….if you’re really innocent,you should’nt be affected by all these…..the industry is small……you’re bound to bump into each other…..tapi kenapa bila berlakon dengan tiz zaqyah,sharifah sakinah,dll pelakon takde pilak hal macam ni.Mungkin azalna memang terover kerana nak tunjuk scene romantik tu nampak real……tak payah….anzalna, you should know better.

    0

    0
  22. Annoyed says:

    If so Anzalza over acting pun, she is doing her best for the shoot. Tak ada istilah over or lebih2 coz she is acting in front of the whole crew. Maybe before Anzalna Madam Awin Nurin ni tak rasa tergugat dengan talented actress yang lain just sebab Anzalna got the aura that only Awin yang rasa insecure. She knows best coz she been living with her husband. Izzue dalam diam mesmerize with Anzalna mungkin? So Madam Awin, this is such a nonsense issue. You worked hard to put your hubby at this level. Jgn sebabkan cemburu you dragged his career, your periuk nasik to the ground. Izzue clearly loves you, Anzalna clearly beloved by her steady…apa nak pening?

    0

    0
  23. Aiman says:

    anzalna = cheap publicity
    awin = cheap sale

    aku pilih anzalna. muahahaaa!!

    0

    0
  24. Aida says:

    Aku rasa Awin nie memang okay je kot tapi selepas kes Hanez Suraya tu yang dia buat perangai. Gila kau tak terkesan!! tengoklah HS tu dia punya statement macam dia tak bersalah padahal terang lagi bersuluh yang dia tu betina sundal ha ha ha so skrg nie dia nak behave la hubby dia sebab skrg nie perempuan dah tak kisah dah sakitkan hati kaum sendiri. Lagi-lagi la plak dia tau dia tak se hot mana pon kan. Kesimpulannya, ini semua salah HS ha ha ha ha ha

    0

    0
  25. Mdm Poppy says:

    Awin tu insecure sebenarnya. Sebagai ppuan Mdm faham. Iyalah dah suami berlakon dgn perlakon2 yg cantik2. Awin patut maklum dgn smua ni sblm kahwin dan jadi pengurus suami. Jeles tu boleh tapi jgn keterlaluan. Kalau takut just letak syarat kat suami supaya dia tau limit dia. Jgn takut, kalau dia seorg suami yg baik & btul2 sayang Awin, dia takkan buat hal punya.

    0

    0
  26. Jadoo says:

    cemburu seorang isteri itu normal. mungkin bini aaron dgn adi pun jeles jugak tp xde la heboh2. tu yg tak kena hentam. yg si awin ni kecoh sikit kut..sampai ikut shooting kat lokasi. control habis

    0

    0
  27. tipah says:

    korang komen mcm xde agama. jonggang ke buruk ke cacat ke. tu kan Allah yang jadikan. yang korang persoal kan kenapa? nie nanti esok korang mati, mcm mana nak mintak maaf dekat awin? akal please.

    0

    0
  28. asha says:

    ye lah anzalna tu kan cantik meletops. mestilah awin tu takut izzue ter’jatuh’ kat anzalna. baguslah awin tu sedar diri. kpd izzue islam, baik bersara je la dalam bidang hiburan

    0

    0
  29. artis malaysia is beautiful, cool dan bertalenta

    0

    0
  30. aminah says:

    awin tergugat sebab anzalna lagi hot , cantik dari dia . haha . lebih baik awin bawak balik izzue ikat dekat rumah kurung dalam bilik jangan bagi dia berlako . 24jam boleh duduk depan mata . :)

    0

    0
  31. nana says:

    boleh pulak izzue nie ade krisis dgn anzalna sepupu kepada member forteen ariz…

    0

    0
  32. ... says:

    sudah laa anzalna.. asik2 ko je bagi statement .. byk sgt mengomel silap ckp nanti kena saman cik kak oi… tak serik2 ke?? ko pon mcm tak biasa kulu-kilir bawa bf..

    0

    0
  33. mulut celupar says:

    anzalna hot…euwww…!!

    0

    0
  34. Diva says:

    I sokong Anzalna..x professional langsung..Izzue jgn takot bini lah!!

    0

    0
  35. zebra crossing says:

    izzue, cari kerja lain je laa..lebih baik dari berlakon/nyanyi..industri ni penuh maksiat..and yr wife pun dah jealous tu..kpd anzalna pulak w/pun issue ni nampaknya timbul dr wife izzue, namun diharap jgn comment lebih2..awak tu ada kemungkinan akan over comment sampaikan menonjolkan kekurangan diri..satu msia gelakkan awak dulu masa kes dgn neelofa..jgn pulak digelakkan lagi..

    0

    0
  36. CIKDAYAH says:

    ni lah padahnye kalo bini tua drpd laki.. cemburu kuat!!

    0

    0
    • MH370 : waris China mmg bangang says:

      cemburu ni tak kenal umur dik oi..sapa lebih tua tak memainkan peranan pun..cemburu tu adat..suami isteri akan ada rasa cemburu pada pasangan..tapi jgn cemburu tak bertempat..itu bongok namanya..org yg cemburu terlampau ni mana2 pergi pun orang takkan suka..

      0

      0
  37. shira says:

    biasa la,semua pompuan ada sifat cemburu…kalau rasa x nak tengok laki sendiri bermesraan dengan orang lain, x payah terima job ni,habis cerita..x kan la x baca skrip dulu sebelum amik job ni…

    0

    0
  38. ninie says:

    terkejut aku tgk gmbr bini izzue kt atas tu…
    kenapa dia buat muka camtu lol..looks so creepy!!

    0

    0
  39. anje says:

    dlu belakon ngn tiz ok jek.. kamcing jek awin n tiz.. sajek la ni kan..

    0

    0
  40. fikir sejenak says:

    Adoi.. citer retis ni tak habis habis… klu nak komen pasal acting korang komen dngn panjang lebar tak aper la… ni korang kutuk rupa paras yg da di ciptakan Tuhan. Adik adik smua , jodoh tangan Allah. Smua da di tentukan… jangan kamu sentuh @komen rupa paras org.. dose besar Hak Allah yg tentukan rupe dia mcm mana. Saja jer lalu kat sini.. Istghfar smua.. bkn setakat dose dngn Tuhan dose dngn manusia lg. Awin buat ler keje berfaedah.. Haram tetap haram tak kan menghalalkan cara….

    0

    0
  41. loga says:

    benda paling sengal..aku tau r semua isteri marah dengan heroin yang berlakon dgn suami kite.. bohong r xjeles..xmarah or watever.. tp kan sinikan berlakon..semua krew pon ade.. pasal rupe antara awin or anzalna tu aku xkisah sgt r.. sornag cantik sorang tak..tapi kan izzue mmg dah klahwin..semuakan buat atas lakonan.. awin behalf yourself.. kau tgk kat industri seni ni berapa ramai hero2 ade wife masing.. aku rase kau patot belajar dgn org berpengalaman mcm mana nak atasi cemburu2 ni…

    anzalna mmg r cantik.. kalau dia bkn jenis menggoda pon..ruper dia pon aku rs dah rmai tergoda..tp ape yg aku tgk psl lakonan dia ok je.. jrg plak aku dgr citer gosip2 dia.. aku rs anzalna pon tau dia sdg berlakon.. si haniff tu..xkan xpernah cemburu..rasernye adekan..

    so awin…izzue suami anda..anda harus tahu ap yg terbiak utk hubungan korang.. belajar drpd ister2 hero yg diam xmasok campor dengan media bile issue suami anda diperkatakan.. melainkan mmg suami awk buat hal r…

    0

    0
  42. Mackenzie says:

    I loved as much as you will receive carried out right here.

    The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish.
    nonetheless, you command get got an edginess over thast you wish be
    delivering the following. unwell unquestionably come further formerly
    again as exactly the same nearly a lot often inside
    case you shield this increase.

    0

    0