Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Berikanlah Kekuatan Buat Hati Seorang Isteri Dan Ibu – Doa Fasha Sandha Buat Diana Danielle

Agak berat dugaan yang menimpa Datuk Farid Kamil dan keluarga pada ketika ini, pelbagai spekulasi yang tercetus mampu meruntun jiwa.

Advertisement

Oleh itu, pelakon Fasha Sandha memohon agar peminat terus memberikan semangat dan mendoakan yang terbaik buat Datin Diana Danielle agar beliau kekal tabah menghadapi dugaan berat yang sedang menimpa.

Ramai yang memberikan sokongan kepada Diana menerusi posting Fasha dan mempercayai setiap apa yang berlaku mempunyai hikmahnya tersendiri.

Terdahulu, adik kepada Farid iaitu Fadzil Zahari mengakui abangnya itu berkemungkinan mempunyai masalah mental dan tekanan kuat kerana rindu untuk berjumpa dengan dua orang anaknya. Bagaimanapun, Diana menjelaskan beliau tidak pernah mengeluarkan sebarang arahan untuk menghalang Farid bertemu dengan anak-anak mereka.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

16 Comments

  1. Fidot

    January 13, 2018 at 10:03 am

    Dato’ sampah… len kali nk anugerahkan pangkat biar tgk btl2 jasa & sumbangan seseorg tu.

  2. JEMAH SEJUK

    January 13, 2018 at 9:38 am

    TAMPAR ORANG TUA TERUS LARI TAK TOLEH BELAKANG……
    KELAKAR LAH KO NI FARID
    HIHIHIHIHIHIH…..

    • Mira

      January 13, 2018 at 10:11 am

      Kan.. Habis polis pun ditamparnya.
      Memang something wrong la FK ni.

  3. hahaha

    January 13, 2018 at 1:14 am

    Pakcik ridzuan hashim yg macho tu pun ditampar nya…aduhai berat nanar nihh…

  4. anonymous

    January 13, 2018 at 12:20 am

    kalau org luar pun dia berani tmpar apa lgi org rumah hmmmmm

  5. minah jambu say NO to drugs

    January 12, 2018 at 10:31 pm

    kekuatan ?

    • Miss Unibes

      January 12, 2018 at 11:43 pm

      Aku hairanlah. Dari apa yg aku faham, seolah2 FK dan DD ada masalah rumahtangga lagi. Kalau tak, kenapa sampai timbul isu “jumpa anak”? FK ok ke tak dgn mertua dia? Diorang kan tinggal kat apartment yg sama cuma DD dan FK kat atas, dan mak DD kat bawah. Macam FK ni dah lama ‘keluar’ rumah. Mungkin masa dapat gelaran hari tu hari terakhir diorang bersama. Kesian juga aku baca post FK kat ig pasal “youre special to me”. Whatever.

    • Miss Unibes

      January 13, 2018 at 12:22 am

      Lagi satu, FK ni umpama Iqram Dinzly dan Sofi Jikan umpama Johan Asar. Aku tak redho! ID penutup berita panas dipenghujung 2017. FK pembuka kisah panas artis diawal 2018. Aku tak redho! Tapi tu lah… Aku dah dapat agak. Mesti ada yg spesis JA dan SJ. Salah tetap salah walau seribu kebaikan dia ada. Walau dlm diri FK ada sifat kepimpinan yg kuat dan keturunan Tun Abd Rahman, kata SJ. Eh keturunan Tun apa entahlah. Segala kebaikan, harta, darjat keturunan takkan mampu cover kesalahan yg nyata lah SJ. Kepimpinan yg kuat dlm diri FK? Masalah dgn mertua je dia tak boleh setel. Terus kata tak dapat jumpa anak. Padahal DD tak halang. Mak DD pun tak. Nampak FK yg bermasalah. Aku paham benda ni tak boleh buat main. Tapi kenapa ganja jadi pilihan dari mencari jalan penyelesaian dalam segala masalah? Ke FK ni mmg lama dah main ganja?

    • Miss Unibes

      January 13, 2018 at 6:00 am

      Ok ok ok. Mak DD kata diorang masih tinggal bersama. So DD dgn FK takde masalah. Mungkin FK masih tak ngam dgn mak DD. DD keluar kerja, FK pun sibuk. Anak2 mak DD jaga kalau DD keluar kerja. So dari situ kot FK konon ‘lama’ tak jumpa anak. Walau tinggal satu kondo. DD dan FK kat atas dan mak DD kat bawah. So FK lah yg ada ‘masalah’? Bayangkan DD kerja seminggu tak balik rumah, confirm FK akan kata ‘lama’ tak jumpa anak. Tu yg FK tertekan bila isteri kasi mak yg jaga. Kalau betul FK masih tak ngam dgn mertua, confirm pernah gaduh diorang ni pasal jaga anak kalau dua2 pegi kerja. Patutlah DD pegi kerja. Mungkin nak sara mak dia. Dulu DD pernah kata dia kena cari duit juga untuk masa depan anak2. Padahal FK aku rasa masih mampu kot sara diorang sefamily. Ke FK ni tak konsisten kasi nafkah? Moga ada jalan buat semua ni. Aku betul2 tak sangka FK sampai tahap ni. Kecewa betul aku. FK berbakat. Ada pelajaran. Handsome. Daripada Pattah Kayu Cendana bakat lakonan masih kayu. Walau penjilat dia kata dah improve. Cubalah tukar watak lain. Balik2 cinta. Kayu jugak. Mana tak terasah bakat kalau layan watak cinta je. Gerak Khas pun kayu jugak. Habislah kalau penjilat Pattah Kayu Cendana baca ni. Jgn kecam pelakon fav aku Farid Kamil ok.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top