Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Berat Badan Naik Hanya 8kg, Ayda Jebat Hitung Hari Bergelar Ibu

Ayda Jebat Nabil Mahir

Pelakon dan juga penyanyi, Ayda Jebat khabarnya hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi untuk bergelar ibu.

Advertisement

Ujar Ayda, sepanjang kehamilan, berat badannya hanya naik sebanyak 8 kilogram.

Dia dalam pada itu turut memuat naik foto serta perkembangan terkininya di Instagram untuk tatapan peminat.

View this post on Instagram

A post shared by Ayda Jebat (@aydajebat)

Advertisement

Beberapa hari sahaja lagi! Dari 46kg ke 54kg. Ibu-ibu yang lain bagaimana?

Ayda yang sarat dengan ‘baby bump’ itu kelihatan ceria dan tidak sabar untuk melahirkan nampaknya.

Menjengah ke ruangan komen, ramai peminat yang bergelar ibu turut berkongsikan pengalaman serta peningkatan berat badan masing-masing ketika hamil dahulu.

View this post on Instagram

A post shared by Ayda Jebat (@aydajebat)

Ada juga yang tampil mengucapkan tahniah dan mendoakan agar urusan Ayda Jebat dipermudahkan kelak.

Difahamkan Ayda dijadualkan melahirkan anak sulungnya itu pada penghujung September ini.

Apa-apapun semoga urusan Ayda Jebat dipermudahkan!

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

3 Comments

  1. Anonymous

    September 21, 2021 at 9:09 am

    mmg tak pernah suka tgk dia dr dlu sebelom kawin…mcm perasan bagus sgt minah ni..dh kawin lg teruk..dia ingat dia dok korea ke org nak tgk dia terkinja2?

    mana tak anak tu naik berat…mak dia tak abis2 terkinja2…lotih tgk

  2. Syasya Dolla pak pung pak mustafe

    September 20, 2021 at 10:08 am

    makin mnyamaph perangai beruk ayda jebat ne.. mcm sakai!!!!!!!!!!! trlalu childish!

  3. tecit

    September 20, 2021 at 10:07 am

    betol tu. bersenam jgk bagus utk elakkan sembelit. habis klu dudukkk aje kejenye mengkome mcm mane xsembelit xde movement. org kate berak tu bowel movement. bile bdn bergerak dgn kerap bowel movement pon jd lancarrr. sape laa kate mengandung xleh menari. ade atlet larian pecut siap masuk liga dgn perot beso mengandung. depends pd bdn masing2 la. ade yg sensitif ade yg ok tgk la pada bdn die sblm ngndung aktif insyaAllah boleh aktif lepas 1st trim. kecoh nye netizen. tau la ayda tu nak buat ape. drpd die dptkan pendapat nitijen baik die mintak pendapat doctor yg die bayar. sengal nye nitijen.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top