“Belum Selesai Lagi” – Izreen Azminda Dakwa Intan Saleh Haramkan ‘Post’ Gambar Anak Di IG

Hiburan

“Belum Selesai Lagi” – Izreen Azminda Dakwa Intan Saleh Haramkan ‘Post’ Gambar Anak Di IG

Sekian lama tiada berita membangkit, rupa-rupanya kemelut diantara pelakon Izreen Azminda dan bekas madunya, Intan Liana Saleh masih belum berakhir biarpun kedua-dua pihak sudah bahagia dengan pasangan sendiri.

Advertisement

Kerana masing-masing berbalas kenyataan di media sosial mengenai soal anak-anak, ia kembali mendapat perhatian netizen.

Melalui temubual bersama pihak mStar, Izreen memberitahu Intan tidak membenarkan dirinya untuk memuat naik foto beliau bersama anak-anak tiri di Instagram.

Dia juga haramkan saya post gambar anak-anak dia di IG saya.

Konflik bermula apabila Intan membangkitkan hal berkenaan dan mereka berdua memilih untuk luahkan serta berbalas rasa tidak puas hati di IG masing-masing.

Sebelum ini, Izreen ada membuat satu hantaran bahawa dia sentiasa terbuka untuk berjumpa dengan bekas madunya itu bagi menyelesaikan konflik yang berlaku di antara mereka berdua selama ini.

Sekadar info, Izreen telah mendirikan rumah tangga bersama pemuzik Muhammad Radzi Abdul Wahid atau lebih mesra dikenali sebagai Ude pada tahun 2017, namun ketika itu Intan masih sah bergelar sebagai isteri pertama dan bermula dari itu, pergaduhan di antara dua wanita ini berbangkit.

Intan Saleh
1 year lalu

Intan Saleh Akui Masih Belum Bersedia Maafkan Izreen Azminda

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : mStar

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

7 Comments

  1. Anonymous

    April 13, 2022 at 8:25 am

    mcm budak2 r korang berdua ni.. xpuas ati je p hebohhh p canangggg kt media. xleh ke bincang cara dewasa xyah melibatkan media kn bagus!! masing2 bole jaga aib masing2.. yg ni kate tu yg tu kata org ni.. adoi cm budak tadika la korang ni. tp yg aku x paham laki korang memasing ni xckp pape ke xde nasihat sesama sndr ke?? ke malas nk layan drama korang

  2. Anonymous

    April 11, 2022 at 1:45 pm

    suka hati dia la nak bagi ke tak. banyak cakap pula ko ye. dia yang lalui macam mana sakit hati hancurnya hati bila ko rampas suami dia lagi plak time tu dia tengah mengandung. banyak bunyi seolah olah ko plak dipihak benar. hakkkkktuiiiiiiii

  3. Anonymous

    April 8, 2022 at 6:44 pm

    Anak dia sukati la dia bagi post ke tak? Puasa puasa pun nak cari gaduh amendela

  4. Li

    April 8, 2022 at 11:22 am

    Izreen. Minta kamu peka dan sensitif sikit pd perasaan org lain. Aku perempuan, hak pada suami klu di rampas oleh org mmg sakit. Bl org yg sm buat tindakan mcm anak2 kita hak diorg. Uih sakit dia sgt parah. Hormat sikit tu anak2 yg lahir dr rahim dia. Kamu pun dah ada anak sendiri. Xde barah pun klu ko hormat perasaan org lain

    • rizah

      April 9, 2022 at 12:28 pm

      kalau sya ditempat Intan tu pun saya akan buat perkara yang sama..Harap izreen bersikap rendah diri dengan apa yang berlaku,,jangan anggap semuanya “past is past” .Kekdang buat muka tembok pun payah juga sebb tak memikirkan perasaan org lain

  5. Anonymous

    April 8, 2022 at 10:36 am

    gaduh2, pastikan ank2 x jd mangsa ye
    izreen, kamu x tau laa sejenis suka bakar line ke apaaa
    nnti ex husb kamu bwk ank2 jmpe mama baru, lps tu amik gmbr bergalak bersama, kamu plis jgn sentap. gitu lah
    tp mebi kamu x sentap kot sbb ex husb kamu bkn curang kt kamu

    • a

      April 8, 2022 at 10:57 am

      bahasa apa lah yang kau guna nih….badigol samdol kau masuk darjah 1 balik lah belajar bahasa semula

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...