Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Belum 24 Jam Pengumuman Rentas Negeri, Norman Hakim Kagum Memey & Abby Dah Siap Rancang Percutian

Norman Hakim, Memey Suhaiza, Abby Abadi

Pelakon dan pengacara, Norman Hakim menzahirkan rasa kagum kepada isterinya, Memey Suhaiza dan bekas isteri, Abby Abadi yang sering membuat persiapan rapi setiap kali mereka sekeluarga ingin berancang bercuti bersama anak-anak.

Advertisement

Kata Norman, setelah hampir dua tahun mereka sekeluarga tidak mengadakan sebarang aktiviti bercuti bersama, kini perancangan rapi telah pun dibuat dan ia dijangka berlarutan hingga hujung tahun.

Dalam pada itu, Norman turut memuji usaha yang dilakukan oleh ibu-ibu itu kerana sanggup meluangkan masa merancang setiap aktiviti dan perjalanan mereka.

Advertisement

Tak sampai 24 jam pengumuman, laju je diorang @memeysuhaiza @abby_abadi112 buat plan. Nampak macam sampai ke hujung tahun ekk?

Perkara tersebut dikongsikan oleh pelakon drama The Maid di dalam akaun media sosial, Instagramnya.

Abby Abadi, Memey Suhaiza

Dalam pada masa yang sama, Norman juga turut dilihat sempat berseloroh menasihati anak-anaknya supaya sentiasa peka dengan setiap perancangan yang telah dibuat oleh Memey dan Abby.

Mesti tak sabar nak bercuti bersama-samakan!

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

2 Comments

  1. Anonymous

    October 13, 2021 at 12:15 pm

    deni ade je d mn2.. x privacy langsung kuaga org tu.. walaupn ckp x ksh tp hati sapo tau oiii

  2. tabah

    October 13, 2021 at 10:41 am

    kuatnya abby
    pengkhianatan dari pasangan tercinta, hnya yg melalui nya shj akan faham
    tambahan masa tu abby tgh sarat
    betul2 kuatt

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top