Written by AbangNara | June 1st, 2015

So sweet!!! Romantiknyaa. Pergh!!! Kalau Abang Nara jadi Nora Danish, memang terharu sangat-sangat. Confirm mengalir air mata. Selepas desas-desus kononnya Nedim kini dilantik oleh Nora Danish sebagai pengurusnya dinafikan, teman lelaki pelakon comel ini telah memuatnaik satu gambar di Instagram dengan caption yang begitu power!!!.

\nedim

Tulis Nedim:-

Missing my Boss ????..Eh , I mean my love???? .. I don’t care what they want to label me , as long as whatever I do for you and with you makes us happy ! Oh yes bayaran saya utk menjaga Dia ialah Kasih Sayang that she gives me ?? .. Love u baby boo @noradanish . #NedNora #SIFM #theyCantaffordmyServicebutYouCan ???? P/S – don’t hate if you partner ain’t gentleman enough to send you to work ,pick you up from work and make sure you have all your needs .. It’s called being a boyfriend that truly cares ! … I know men of this kind is near extinction ,lucky Nora I guess ????

\nedim

Bak kata Nedim, sememangnya lelaki sebegini sudah jarang wujud di dunia ini. Memang Nora Danish beruntung mendapat teman lelaki yang begitu menjaga dirinya. Abang Nara paling suka part ‘bayaran saya ialah kasih sayang’. Memang sweet sangat-sangat. Nak guna ayat itu untuk wife tercinta nanti. Semoga percintaan Nedim dan Nora akan terus bertahan walaupun pelbagai rintangan melanda. Sama-sama kita doakan.
\nedim

P.S: Tengok tue betapa flawlessnya kulit apabila menggunakan Ridzskin Expert Whitening Foundation. Wajah anda yang dah cantik bertambah-tambah cantik. Paling best efeknya tahan berjam-jam lama. Guna sekali je terus kekal cantik seharian. Kulit makin mulus, gebu dan berseri-seri. Banyak lagi testimonial dan gambar mereka yang telah berpuas hati dengan produk ini di Facebook Ridzskin Official atau di Instagram Ridzskin.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

103 responses to Bayaran Saya Untuk Menjaga Nora Danish Ialah Kasih Sayang – Nedim Nazri

  1. AwanNano says:

    kaha kah kah…lawak dowh aku baca komen2 korang nih….kah kahkah..

  2. Anonymous says:

    YANG HARAM ITU SWEET
    YANG HALAL ITU PAHIT
    Tu yg payah nak nikah utk halalkan hubungan tu….

  3. semoga cepat kawin..byk fitnah kalau mcm ni..kesian ke mu..

  4. senyum says:

    ada yg ckp nora tumpang harta nedim, ada yg ckp nedim harap duit nora. So, kesimpulannya…anggapan korang saje.

  5. cilimanis says:

    diorang ni okay le…
    macam couple2 lain je…
    bezanya they loved to show off..
    org macam ni biasanya cakapnya melebih2..thats why org senang nak judge bukan2..
    ramai je couple yg depan org kemain alim…berpegang tgn pon tidak..
    belakang…kita pon takkan sangka apa yg diorang sanggup buat..
    nora dan nedim-kahwin jelah cepat…then klu you nak show off pon…semuanya dah halal…

  6. mojo says:

    Tahap…kemaruk teruk nih! bau kangkang.