Written by Bella | April 24th, 2015

Baru-baru ini, beberapa foto seorang gadis yang dikatakan sebagai bakal isteri Zizan Razak iaitu Nur Edora Diyana telah tersebar di Internet.

Menerusi akhbar Kosmo, bapa kepada Zizan Razak mengesahkan gadis dalam foto itu adalah Nur Edora.   Anaknya itu telah membawa gadis tersebut untuk berjumpa dengannya sebanyak tiga kali di bandar Kuala Terengganu pada sekitar tahun 2014 dan meluahkan hasrat untuk memperisterikannya.

Dia ada bertanya, abah ini (Edora) okey ke dan saya jawab okey saja. Lagipun sebagai bapa, saya sokong siapa saja pilihan anak saya.

Walaubagaimanapun,  bapanya menafikan dakwaan yang mengatakan Zizan sudah bertunang dan kahwin secara senyap-senyap dengan Nur Edora.

Berdasarkan maklumat sesetengah pihak,  rencana untuk bernikah dengan gadis tersebut berlaku sebulan sebelum konflik hubungan Zizan dan kekasihnya  Emma Maembong berlaku. Malah pada waktu tersebut keluarga Zizan dan Nur Edora sudah bertemu untuk membicarakan soal pernikahan anak-anak mereka.

Jika benar pertemuan dua keluarga ini terjadi sebulan sebelum Zizan Razak dan Emma Maembong menghadapi konflik dalam percintaan, adakah bermakna Zizan sebenarnya curang? Kami tidak menuduh tetapi  pasti ada sebab tertentu Emma sudah tidak mahu kembali pada Zizan.

Sumber Berita: Kosmo

 

172 responses to Bapa Zizan Razak Sahkan Anaknya Mahu Merisik Nur Edora Diyana

  1. jawapan aku says:

    taniah Zizan.smoga zizan terus tabah melalui dugaan yg mndatang

    0

    0
    • mutiara says:

      kawen je lah..tak jadi sok malu besar..
      kang saman menyaman pulak.
      agaknay emma kot yg tak mau kawen lagi..tu yg clash, carik laen.mendapat ler.

      0

      0
      • Kiah Kongo says:

        manis….

        0

        0
        • Nanan says:

          bagus juga la clash dgn emma.
          artis2 banyak yg x boleh dibuat isteri.
          life goes on…ada hikmah disebalik kejadian.

          0

          0
        • Cili Pedas says:

          baguslah cari isteri yg ada pelajaran sikit uolls. sekurang2nya boleh juga ajar anak2 subjek matamatik bila dah besar. ambil isteri yg x habis sekolah mcm mana nanti nk ajar anak2 dan tolong homework anak2 nanti kan? zaman sekarang homework/kerja sejolah budak2 makin komplikated. smart move zizan.

          0

          0
        • mutiara says:

          cili padi..teroknye ko neh..setakat ajar sekolah rendah tu ape lah sgt..
          bila masuk menengah, jarang anak2 tanya soalan math, fizik ke kat mak bapak. pls, la narrow minded ko neh..

          esok lusa ko yg dapat pasangan tak seperti yg ko harapkan neh, baru tau.

          0

          0
        • mutiara says:

          eh bella, nape ko tukar tajuk entry.
          tadi tajuk bapa zizan sahkan gambar yg tersebar adalah edura.
          sekarang dah laen pulak.
          jgn nakkan hits dari pembaca ko tukar tajuk lagi gempak.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Bagus putus ke,bagus xpyh dgn emamaembong ke,yg pasti cara camtu xbaik…Sesiapa pun wanita tdk patut ditipu begitu,even Rosmah…
          Org lain pun memilih jgk psngn hidup tp xde lah dgn cara tdk bermoral…

          0

          0
        • Pengarah baru says:

          Mybe mula dgn emma tp bila gaduh,knl2 org lain, pstu ok blk ngn emma, pstu kantoi knl dgn org lain gaduh lg. ptutnye trus stop kontek org lain bila dh ok ngn psngn krna klau truskn,hbungn yg dh ok jd rosak blk.
          aku rse dorg on off on off, buat zizan rpt ngn edora, time rse mcm dh x leh jdi ngn emma, try bwk blk edora tnjuk kt mk ayh ske ke x,tp just tnye je, btl2 nk pinang @ x,blm psti hbs. pstu tbe2 ok lg ngn emma,pstu gduh lg problem lg daaannn kali ini sudah x leh slamat. teruskan dgn edora dn berkenan buat bini bila makin knl skenal2nye dn terus khwin. ok x skrip drama tu, ini aku nk positif la ni tu psl buat skrip sndri yg positif. kekeke.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Manelah komen haku Bella oiiiii…Check la komen2 semua bagi keluarkan syg oiiii…Muahh

          0

          0
        • Bella says:

          anon syg.. ;) sabar yee kadang2 dia loading tu..komen auto keluar hehe..

          0

          0
        • in denial ker? says:

          ..tiada lain….msti sedare mare zizang atau edorang sibuk mendislike komen..brpa kerat je ler yg suka cara Zizang tu..tak logik la…
          yes! tak syak lagi sedare mare dh beroperasi..! LOL..

          0

          0
        • Anonymous says:

          I like komen2 zizan sbb aku suka lawak dia. personal life dia..biar la. aku bukan emma.

          0

          0
        • Kotak Putih says:

          Kalau personal life dia buat tak baik kat orang pun kau like????????????
          Aku pun bukan la tak suka zizan tapi takkan nya la aku sanggup bersetuju perbuatan yang tak patut ni.
          Seriously, boleh pengaruhi orang lain bila rata-rata orang tak kisah, kesannya merebak anak cucu cicit korang boleh terkena. Saborr je laaa.
          Apapun terserah laaa pada diri sendiri.

          0

          0
        • Haha says:

          Emma tu nampak seperti pompuan yg high maintanance. Jenis perempuan yg dahagakan perhatian dan kuat merajuk. Dislike? Ada haku kesah!

          0

          0
        • Apa Daaa says:

          Bercinta x semestinya akan kawin. Kadang2 bercinta kita tahu perangai sebenar pasangan masing2.

          0

          0
        • Osawa says:

          Famili Zizan xnak Emma. Maklumlah Emma tu kan gadis sosial. Life goes on la. Pasal curang tu, no komen. Zizan bujang dan berduit. He can choose whoever he wants. Yg sokong Emma ni mesti kerabat2 Maembong yg muka tua. Mereka kan terkenal dgn muka cepat expired. Umor baru 30an tapi semuanya macam Didie Alias …

          0

          0
        • Anonymous says:

          mesti la emma meraung. kan geng kerabat diraja maembong ni suka lelaki2 yg ada status dan berduit. cuba si zizang tu naik kereta honda accord buruk dan kerja mat dispatch…mau nya nk bercinta kan?

          0

          0
        • Mak Jemah says:

          Nk kawen kena la test drive dulu. Mcm nk beli kereta. Kalu x mantap, nk drive lama2 pun x sedap. Mungkin si Ema ni luaran je cantik, bila dah naik, rasa mcm naik kereta second- hand. Kekekeke

          0

          0
        • podahhhhhhh la! says:

          kalau bercouple tak sampai setahun jagung pastu nk harap ke jinjang pelamin, itu mmg salah konsep la. percintaan satu perjalanan bukan destinasi. Ngerto x wahai si tolol2 yg menyokong emma kt sini. Podahhhh!

          0

          0
        • konon je kaw ! says:

          Cop2, lari tajuk, cuma nk ckp pada haha kalo x kisah dislike tu x ade nye taip prktaan dislike siap tanda soal beriya camtu kahkahkah

          0

          0
        • dasar llki jns ote bercabang says:

          Memang la x smesti berkahwin tp ada ke kata perlu pasang dua skligus dan bagi harapan? Ko x suka dh, putus terus baru ko cari lain, bkn tgh sedap2 ko kehulu kehilir dgn org lain, blk kg kehulu kehilir dgn minah lain. Byk cntk dh tau “perangai sebenar” sgt tu, blah la cpt2 bkn simpan dulu tambah baru. Apedaaaa

          0

          0
        • Anonymous says:

          Podahh la ko mmg podahhhh laa. Ko tu yg slh konsep. Becinta tu dah mmg xelok tpi klu dah xtertahankan sgt tu,ko penah dgr x ayat ni –>HARAM jika jadikan wanita itu kekasih. Tetapi tiada niat untuk nikahinya.

          Boleh plk si podahhh ni ckp klu becinta stahun jagung klu hrp jinjang pelamin slh konsep, hei ngoks, itulah konsep yg betol bodo..Klu 3 bln ko becinta sakan pn dh patot la ko khwin cpt2 fkr utk bina pelamin tu. Melainkan ko cinta main2 tp kalau ko nk buat mcm tu ko check perenggan atas tu plk. Spesis sundal je bercinta main2 ni. Mmg perjalanan, tp smpi destinasi atau xsmpi je, bkn semata2 pejalanan yg xset destinasi. Ko ingat ini jalan2 cari pep**.? Biasala klu xmenjadi tp yg ckp mcm sng ni mcm dh biasa bersunda randa.

          0

          0
        • TENGAH CAKAP KUAT-KUAT says:

          EDORA NIH GF WAITING LIST ZIZAN..EW..NSIB BAIK PROBLEM DGN EMMA, KALAU X, MASIH DI DLM WAITING LIST GAMAKNYA…EMMA DAN ZIZAN MASIH BERSAMA, DIA SGGUP MENYELIT, WAITING LIST LA TU..EW..KALAU MASA TU DORANG DAH PUTUS X APA LA JGK..

          0

          0
        • ChiChi Maembonk says:

          Baik cari pak Arab ja Emma , handsome , tinggi , manly , kacak , berduit , stakat Zizan ? Hahahaahhaa tk ensem pendek karier nak lingkop !!
          What ? melayu pedengki ? Sorry syg I bukan Melayu i berketurunan Bani Israel

          0

          0
      • Abang sado says:

        Ya allah….Jodohkanlah aku dengan janda yg kaya raya….Jauhkanlah aku dari janda yg miskin harta dan miskin muka….Amin….amin ya robbal alamin…..

        0

        0
      • Anonymous says:

        mungkin zizan tak tahan ngn bapak emma yg byk songeh letak syarat2 utk berkahwin.. atau mungkin zizan xsuke ngn badan n muka berjerawat emma skang ni?? kena make up baru cantik.. hehe..

        0

        0
    • Anonymous says:

      OMG Zizan teruk giler ko nie, masa tu masih hangat kisah percintaan ko dgn Emma. Dah tu siap menipu kata baru rapat dalam tahun ini iaitu 2/3 bulan lepas?
      Sedangkan dari tahun lepas lagi dah niat nak peristerikan, masa tu pun ada juga rencana nak kahwin Emma, ke dia dah plan nak berbini dua dari awal2 lagi ke Zizan nie? Kalau x, mmg teruklah ape dia buat kat Emma tu.

      0

      0
      • Mat Bunga says:

        Berkawan tak salah… Aku pun ramai kawan2 perempuan. Awek satu je. Kalau jodoh x kemana!

        0

        0
        • Fakta Keras says:

          curang pemende nya. bukan mereka buat skandal pun atau dating berdua-duan belakang emma. si anak ikan kaembong tu yg ditimpa perasaan @ illusi tahap kronik!

          0

          0
        • Anonymous says:

          Mat Bunga, siapa yg cakap berkawan tu salah?

          0

          0
    • Anonymous says:

      mungkin zizan tak tahan ngn bapak emma yg byk songeh letak syarat2 utk berkahwin.. atau mungkin zizan xsuke ngn badan n muka berjerawat emma skang ni?? kena make up baru cantik.. hehe..

      0

      0
      • Anonymous says:

        Emma pun bukan baik sangat kan?

        0

        0
        • Haslinda says:

          Emma yg over. Aku bercinta 3 orang. Yang ke 4 ni baru sesuai. Next year kitaorang nikah. Kalau timing tak kena atau aura masing2 tak ngam, tak menjadi juger!

          0

          0
        • Anonymous says:

          Kau bercinta 3 org serentak ke? Kalau ye nmpk sgt ko ni jenis pmpn mcm mana..tapi kalau putus, bercinta baru tu xpe la gk tp yg itu dh xsama dgn zizan sbb zizan ni blm putus dh psng lain.

          0

          0
        • Pmpn gtl mmg low class says:

          Haslinda insecure ler tuh..perempuan pasang ramai2 ni sebab x yakin smaada psngn dia nak kekal hingga kahwin ngan dia..Sian..Takut direject..ada ciri2 amat mudah utk direject ler tu…Sdr sendiri…
          Lagi satu jenis pula ialah pmpuan gelenyar kemaruk jantan…

          0

          0
    • manusia says:

      HM.CIPTAAN TUHAN SEMUA CANTIK.TAPI PADA PANDANGAN MATA AKU.LAWA LAGI EMMA.SEMOGA BAHAGIA LA ZIZANG OI

      0

      0
  2. Anonymous says:

    patut la asyik luah perasaan.. n zizan diam menbatu je.. rupanya dh ada psg lain rupanya.. x baik bcinta pastu mcm bg harapan n last bye2.. knape perlu buat mcm tu?? ke ema jd sandaran lpas zizan putus cinta dulu?? for edora awk pun tau dh zizan kekasih org.. masih nk trima..sstg ppuan zmn skrg bkn kisah.. suami org ke tunang org ke apa ntah lg kekasih org yg blom ada ikatan..

    0

    0
    • Anonymous says:

      #patut la ema asyik luah perasaan

      0

      0
    • mutiara says:

      jgn buat telahan sendiri, dah tu telahan macam fitnah.
      ade la sebab tu antara die dan emma.
      ini kerja Allah..manusia hanya merancang.

      0

      0
    • ZIZANG SADIS says:

      Yg aku pelik ni bkn ke dorang putus tahun ni? Edora tu dh itu tau kekasih org knpe tk confirm btl2 zizan tu serious dgn mne 1, dh putus atau blum, ni trng2 masa tu tk putus lg kan, relax plk ada hubungan siap pergi umah kuarga si lelaki utk diperkenalkan, klu aku lah mesti aku suruh dia putus dlu ngn pmpn lain klu btl2 nk aku. Ini dh mcm backup plk, klu tk jadi ngn emma, khwin dia. Klu tk jadi dia, khwin emma. Problm d sini, jgn bg hrpn dn serious kapel klu masih nk pilih2 sbb menganiaya org lah woii.
      emma cantik tu aku rsa boleh buat zizan mcm tu gk tp memilih utk setia, yg edora ni pn lurus aje mntg2 dh diperkenalkan yakin confirm ke, dh tk kira masih pkwe org atau belum, alih2 klu skdr backup je habis frust nnti, risiko bercinta dgn pkwe org, nsib baik lahh menjadi gk dh nk khwin.

      0

      0
    • Minah says:

      Sebagai perempuan, aku bersimpati dengan Emma Maembong, tak kira la org kata dia gedik ke, tak berpelajaran ke, serius aku simpati…… semoga Emma bertemu kebahagiaan yg dicari,….

      0

      0
      • kawin la dulu says:

        sbb pompuan ni banyakperangai oi…laki nk satu jek…pompuan yg hormat die..

        cantik ke tak…tu no2.no 1 perangai…zizan camana pn akan cari bini yg kurang2 akan jaga die mcm mak die jg die time kecik…

        kalau hari2 nk bergaya di ig…nak makan luar jek…party kawan2 birthday kamal adli cam budak2 x ckp umur tu…

        mmg bukan ciri2 jd ibu soleh la…stakat stok gf boleh la emma ni..not calon isteri…bnyk merajuk…buatkan stress la oi bg laki kalau bende bodo2 pn nak merajuk..

        0

        0
        • gg says:

          KAWIN LA DULU
          klu dah tahu bukan bole buat bini, jangan bagi harapan pada orang.

          0

          0
        • Simpan bodoh tu banyak2.... says:

          Yg heran ni kau pernah kapel ngan emma ke sampai bleh tau dia jenis camna sbnrnya…suka2 hati kau nak anggap dia camtu, mcm la apa2 yg dia buat tk pernah dibuat oleh mana2 pmpuan yg dh jadi isteri yg baik… Ke kau jenis macam zizan, penuh penafian terhdap perangai buruk sendiri, mulalah buat anggapan bodoh konon2 diri tu tk ada buat salah…Ntah hape2…Selama kau hidup, pernah ke kau jumpa perempuan yg sebaya emma yg lgsung tk akan suka atau happy main2 tepung atau buat ape2 dgn kawan2 semasa kwnnya brthday?Bkn buat ape yg jahat pn..Kau ni umur 100 tahun ke masa mengomen ni? Aku rasa kau sendiri pun pernah hapy2 ngan kwn..semua manusia pernah makan luar…adamasa kau nampak mereka2 tu sesekali makan luar atau pergi main tepung dgn kwn, tk semestinya akan datang jadi isteri yg tk guna..Ape bodoh sgt kau ni..Sendiri nak kapel dgn budak baru nak naik, kau faham2 sendiri lah perangai2 kebanyakan mereka…Beri mereka masa, tkkan mereka dh umur 50an baru nak main tepung2 atau ape2 yg remaja buat..Dah sendiri nak sgt yg baru nak naik kan, kalau dah tau tak boleh tunggu atau nak yg ala dewasa amat dan tk mcm budak2, apakata awal2nya lagi kau pilih dan pikat yg dewasa tp jgn lupa pilih yg tk pernah makan luar dan tak ada sejarah happy2 dengan kawan2…Ataupun paling senang kau cari macik2, itupun banyak je makcik2 hapy2 ngan kawan..Kau fkir dora tu tk pernah makan luar dan tk pernah pergi birthday kawan?Lagi2 student macam tu ntah mcm2 buat dgn roommate/houstemate..Senang je ceritanya, kalau rasa tk masuk dah, berambus dulu, baru kapel lain..Itu je pun barulah tk kelihatan bangsat sgat

          0

          0
      • sokong minah says:

        aku sokong tak patut zizan buat emma camtu..zizan xikhlas langsung dalam perhubungan.

        0

        0
    • Anonymous says:

      Takpelah…Emma senang dapat lelaki, bagi jelah Zizan kat Edora tu…
      Edora ni aku rasa awek express atau bekap, banyak kes ok last2 kau kahwin dengan bekap..Kawan2 gatal aku kata bekap plan..Kawan2 suci aku tak buat…
      Tapi biasanya yg ada bekap ni sebab hubungan tu turun naik putus sambung berulang2 jadi tak pasti dah hubungan tu ke mana akhirnya…
      Tapinya, ada je yg hubungan tengah bahagia pun pasang bekap plan..Yang ini bahaya, perati pasangan anda…

      0

      0
  3. LAURA says:

    nak kawin. kawin saja lah. tak payah nak canang-canang sana sini. takot last- last nanti tak jadi pulok..
    manusia zaman sekarang ni..

    0

    0
  4. sssss says:

    bercinta dengan orang lain
    kahwin dengan orang lain
    kesian emma….xpe la emma..ade hikmah semua tu…hope emma dpt pasangan yg btl2 menghargai hubungan..

    0

    0
  5. Jemah says:

    Menarik!! Bang Nara, cepat2la korek kisah diorg ni.

    0

    0
  6. Anonymous says:

    lama tak nampak olga komen kat blog beautifulnara.

    0

    0
  7. Anonymous says:

    pandai zizan sembunyi kan kesalahan diri sendiri,pas itu buat muka sedih last2x sekali nak khawin, cerita enkau ini zizan dah boleh buat novel dah ,

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Dulu menyampah sebab rasa emma tu childish when it comes to relationship. Tapi kalau berita ni betul,memang kesian la. Ye la, eventhough belum kahwin tapi dah ada niat kot, ada perasaan sayang. Siapa tak sedih kan.

    0

    0
  9. bella says:

    Aku tgk pompuan ni asal senyum je mulut dia mesti senget. Semua gmbr dia cmtu. Dah cm Ina Naim pulak. Btw emma lg cntik walaupun aku x minat emma. Zizan ko main2 kn hati emma fmly zizan pun walau da tau zizan dgn emma pun boleh gi risik pompuan tu. Xpe la ingt la ye dunia tu berputar harini ko buat ank org esk2 org lain buat ank ko pulak..
    Peringtn utk diri sendiri jgk

    0

    0
    • aku says:

      Bila tgk cita apt tu setiap hari isnin ade emma maembong… aku ckp dgn suami aku…ah ni lah emma maembong ex zizan…den suami aku ckp…huh ini ibgat kan mcm mana lawa lah muka jerawat gemuk mcm makcik2 jer harap kan putih jer…hahaha den aku google tunjuk lah muka emma kat suami aku lalu dia kata…harap kan makeup jer nampak lawa…aku ckp lawa ape dia… den suami aku ckp emma nie menang kulit putih jer n makeup baru nampak lawa…tk make tk lawa biasa2 jer…aku ckp mata u nie something wrong ke….hahaha

      0

      0
      • lakiakukata says:

        Amboi laki ko tu ensem sgt ke….
        Laki ko dapat bini lagi lawo dr emma ke…
        Puiiii

        0

        0
        • Anonymous says:

          nak jaga hati bini dia la tu…tu yg kutuk emma.,mgkin bini sendiri x cantik katerkan…

          0

          0
      • emma yg dulu says:

        sebenarnya dia cantik..sekarang je macam comot dan berisi..kalau gelap pun dia cantik..Awal kemunculan dulu berapa ramai tertanya2 dan puji melambong..
        gambar dia video dia lakonan dia dulu, cantik je nak tipu susah la sebab memang cantik..sekarang je ermm macam serabai sikit dan berisi..tapi takdelah buruk pun cuma kurang berbanding dulu..berjerawat sebab banyak fikir agaknya…

        0

        0
      • aida says:

        @aku, suami kau jaga hati kau je tu. kalau cakap lawa kang terbang pinggan mangkuk periuk belanga.. “mata u ni something wrong ke?” muahaha. ke kau nak suami puji kau? muahaha

        0

        0
      • daun hijau says:

        Cantik bah emma maembong ni..

        0

        0
    • Lynn says:

      Aah kan, ptut thn lps dulu gitau smua, ni mesti nk bg zizan timbang2 tote dlu nk fikir, atau mgkin emma dh tau ada lain so emma yg nk putus terus

      0

      0
    • Lia says:

      Aku x suka Eudora tp aku rsa bila dia snyum yg mulut senget ckt tu la yg slh satu tarikan jgk..klau cantik tu snyum la cmner pn cantik la jgk..tp still aku x suka zizan dn dia..mcm desperate je dua2..sorng desperate nk pkwe org, sorng lg desperate cari gnti khwin trus sbab nk tutup prngai huduh dn cerita buruk kontroversinya

      0

      0
  10. la 2014 bukan time b’cinta ngan Ema ke???? b’cinta ngan org lain tp bwk g jmp keluarga utk jdkan istri org lain….dah mcm mempermainkan perasaan wanita lak…nk2 si kekasih ati yg kononnye cinta sakan dlm ms yg sm pdhal dah ada pilihan hati utk jdkan istri..jgn nanti bile dah ada istri pun jd lagu nie lak..istri depan msyarakat lain belakang lain….yg merananye perempuan gak

    0

    0
  11. menyampah says:

    x minat btul spesis jns mcmni. Kau dah tau xnk, dah ade calon lain, putus la awal2. Ini biar je si emma tu terkontang kanting cari jawapan sendiri. Pastu asek nk nmpk good2 je mcm x berslh. Diam je wpun si emma tu asek kene kutuk org. Mmg kesian la dpt knl laki gini. Lantak la kau punye calon baru tu lg cantik n bpelajaran or bgus dr emma ni tp cube la sesekali jgn huru harakan org pmpn. Xnk ckp la xnk. Mnyampah pulak aku dgn zizan ni. Budget sgt. X minat la aku spesis2 gini.

    0

    0
    • Anonymous says:

      ak bukan fans emma tp ak sebagai perempuan rasa kesian sgt kat emma kalo dy kne tinggal dengan zizan sebab zizan ade hati dengan edora, Tambah2 lagi masa mula2 dulu semua salahkan emma sebab dy la zizan putuskan hubungan. Sebab Ferrari lah ape lah..semua salahkan emma tp emma diamkan diri je..xde pon nak balas2 kate zizan itu zizan ini..last2 keluar cerita camni..siann ooo

      0

      0
      • bukan emma ke yg nk putus hr tu? says:

        Aku rse bkn kena tggl la, mcm emma je yg dh tawar hati, zizan tu dh nk tutup sgalanya kisah dia, kutip je la mana yg nak kt dia..cari lain belum tentu jadi lg2 dh nak jatuh dh tu..baik kawin cpt dr melepas..,setakat zizan tu nk tggl org pun x pdn dgn orgnye bukan best mana pn..

        0

        0
  12. Miss Bunga says:

    Hebat x permainan si zizan ni konon nyaa baru kenal 2 bulan top2 dah bawa pun jumpa mak ayah tahun leps hujung tahun!

    Tengok siapa juga yg sakit hati perempuan juga !! ptut laa emma meroyan je xape emma x rugi pun x jdi bini dkt si zizan nie !

    0

    0
  13. Olgacantik says:

    Ok. So Edora, ingat. What u give u get back. Dkt Emma pon Zizan boleh buat mcm ni apatah lagi kat kau Edora weh. Nampak sangat ko ni dijadikan kambing hitam utk tutup cerita pelawak kontroversi. Kesian kau Edora.
    Satu2 kebenaran akan muncul lagi

    0

    0
    • ... says:

      kesian aku tengok komen2 korang nih ..emosi lah sangat mengalah kan 3 orang terbabit tuh .

      masing2 single lagi .. ini semua masalah percintaan sahaja. bukan masalah keluarga , mcm rampas suami orang or suami curang etc.

      adoii.. sudah2 lah blame dan hina orang.

      0

      0
  14. abc says:

    mari layan lagu Mira edora dari kump Wicitra

    0

    0
  15. ismaiza says:

    Lelaki ni akan cari perempuan gedik,seksi dan tak ade maruah tuk buat stok geli-geli je tapi kalu nak buat isteri cari yang suci murni dan bermaruah tinggi. So wahai perempuan jagalah maruah anda daripada tercemar……

    0

    0
    • bella says:

      Ko nk ckp emma pompuan xde maruah ke. Xbaik ko kak. Jahat nau komen tu

      0

      0
    • ismaiza hakak telenovela says:

      Awk bekas emak ayam si emma ke..Mcm dah tau sngt orang tu buat apa…Ramai je aku nmpk pmpn gedik x seksi & pmpn gedik seksi yg dah jadi isteri org..Ramai je berubah jadi x seksi dah pun…Awk ingat emma tu pelacur jual badan ke…Terlebih baca novel dan tengok drama sendu beginilah jadinya………

      0

      0
  16. pompuan says:

    JAHAT ko Zizang, permainkan hati perempuan

    0

    0
  17. khaty says:

    adui….what happen to zizan ni..ni buat tak nak flw dia lagi…macam x respek perempuan aje dok canang cinta dgn minah ni tp dalam masa sama dok usha lain…x paham..takpelah tak sentiasa kita diatas…moga ini jadi pengajaran dan iktibar..

    0

    0
  18. lulu says:

    Aku perasan (ms tgh tulis ni) setiap komen yg kutuk zizan mst ade satu thums down..ekekeke sape tuuu???

    0

    0
  19. kembong perut says:

    tak dpt la pan-asian ye zizang, aku tau test kau. tp elok la tu sbb emma tu bimbo, time shoot iklan maybeline kan main gedik, tak padan dgn muka suci yg kt ig tu

    0

    0
  20. melah jambu says:

    takde ke kisah lain ke nk letak kat sini, balik2 kisah dia ni dari dgn emma maembong sampailah dgn budak ni pulak, tak habis2 lg ke…dah bosan la wei

    0

    0
  21. Nora Majidin says:

    Walaupun aku tak minat dgn emma or zizang, tp klu hal ni betul kesian dkt emma. What goes around comes around zizang!

    0

    0
    • Sofia says:

      aku pun kesian dkt emma walaupun tak minat dia. aku pnh mengalami benda yg sama, faham bagaimana rsnya dikhianati.

      0

      0
  22. conpius says:

    masih tanda tanya. siapakah pelawak kasanova.. dia atau bukan?

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko rs??bl dh jd camni aku pun dh dpt agak zizan ni jenis y camne…so anugerah pelawak kasanova di menangi olehhhhhhhhhhhhh zzzzzzzzzz…………….pikir sendiri..hahahah….

      mmg btl laa org kate dlm drama LELAKI KASANOVA LELAKI HENSEM DAN KAYA tapi REALITINYA kebanyakan y aku tgk laa LELAKI KASANOVA ADALAH LELAKI MUKA ALA2 MAT REMPIT O MAT KILANG…tu bhs baik skit,bhs kurg baik lelaki MUKA PECAH RUMAH…hahahaha…

      0

      0
      • conpius says:

        kalu betol die.. harap bakal bini die tau kebenaranya seblum jadi isteri.. yela. naty kene pikul aib laki same2

        0

        0
  23. dina says:

    G lh risik utk dia pakcik..pesan kat zizang pasni jgn mainkan perasaan pompuan lg..tak elok mcm tu..semua org ada perasaan dan harga diri..nanti klu dh jd suami org tu tinggalkan lah perangai lama tu ye..

    0

    0
  24. weng weng says:

    jangang memilih sgt zizang..nanti kena buku dengang ruas..

    0

    0
  25. sofia says:

    betul.rezeki, jodoh dan ajal kan ketentuan Allah. Move on saja. nnti sok2 dah tua sure gelak besaq bila teringat balik zaman muda2. alahai.

    0

    0
  26. Anonymous says:

    kalau betullah cite ni..kesian emma…die kena hadap mulut2 org di Malaysia tp die tak buka pun aib zizan..akhirnya segalanya terbongkar…

    0

    0
  27. melly says:

    “Saya sudah bersedia berkahwin pada usia sekarang kalau sudah sampai jodoh dan waktunya. Keluarga Zizan belum datang berjumpa saya lagi, mustahil sudah ada tarikh kahwin. Jika sudah ditetapkan nanti, kami akan adakan sidang akhbar.” luhan Emma dalam kosmo yang Bang Nara posted pada 18.4.2014.

    Menerusi akhbar Kosmo, bapa kepada Zizan Razak mengesahkan gadis dalam foto itu adalah Nur Edora. Anaknya itu telah membawa gadis tersebut untuk berjumpa dengannya sebanyak tiga kali di bandar Kuala Terengganu pada sekitar tahun 2014 dan meluahkan hasrat untuk memperisterikannya.

    “Apakah Benar Zizan Razak Di Ambang Kejatuhan?” – posted 22.4.2015

    Mengikut pengalaman org-org lalu… lelaki/ppuan yang suka permainkan hati pasangan ni.. mmg selalu nya akan ditimpa musibah.. ini lah karmanya..

    Zizan je yang tau dan Emma je yang lebih mengetahuinya…. tapi dengan apa yg dok baca yang Bang Nara post ni.. kesian kat Emma dia da ready nak kawin tapi Zizan dok bawak ppuan lain lak yg tak tau ready ke dop nak kawin tu jumpa ayah dia pada masa yang sama tahun “2014”

    Tak leh blaaaaaaaa

    0

    0
    • bunga says:

      Betul…dulu aku pun x brape suke ngn emma nie..mcm budak2..pemikiran x matang..tp skrg bila keluar citer nie tiba2 hati aku tersentuh n kesian sgt kt emma…..mungkin dia terlalu meluahkan perasaan dia tu sbb dia x mampu tanggung lg dah bila selalu sgt d permainkan oleh kekasih hati…mudah meminta maaf dan terlalu mudah mengulangi kesilapan….mungkin hati emma x tertanggung lg dgn kesedihan….tp bgus jugak si emma nie x citer perkara sbnr dekat public yg sbnrnya jantan tu dah ade scandal lain…mustahil emma x taw cuma dia x nk bukak aib org lain….ape2 pun perempuan yg baik tuk lelaki yang baik…mungkin skrg nie EDORA EXPLORE tu seronok sbb menang…tp lps nie dia akan rasa la plk mcm mana emma nie rasa…sakit suami curang lebih perit dr kekasih curang…so renung2kanlah dan selamat bermain dengan api..

      0

      0
    • Anonymous says:

      Dulu suka sgt kat zizan sbb ad org tganu jd artis terkenal. Tp skrg rse malu ad artis tganu mcm tu.dah tak minat zizan. Minat kat johan sbb setia pd isteri .

      0

      0
  28. Dia says:

    sesetengah org akan berperangai giler2 bila dia ada masalah coz tuk pujuk hati yg luka, walaupon ramai yg kata emma mcam budak2 tp dlm masa yg sama dia seorang yg matang, dah di perlakukan camne skali pon ngan zizan dia tetap tak buka mulut tuk buruk2 zizan… kalau ikutkan sakit hati macam2 boleh citer kan…. takpe emma, setiap perbuatan ada balasan tak kira laa [email protected]… teruskan kehidupan seperti dia bkn lelaki terakhir kat dunia nee. percaya pd JODOH di tangan ALLAH. dia dah aturkan yg terbaek tuk kita.

    0

    0
  29. miss R says:

    janda ke perempuan ni ?

    0

    0
  30. Edoring says:

    Macang muka wang Sakinah ashraf muslim lah zizang kekasih gelap mung…. untung emma putus sebelum kahwin……… nampak betul perangai lelaki yang tidak boleh dipercayai…. artis memang begitu tunggu jak berapa tahun bertahang

    0

    0
  31. buahdoyot says:

    eyyy nara… ko fitnah sana sini tak takut neraka ke…anak bini ko makan duit dari sumber mcm ni ko rasa ok ke?

    0

    0
  32. cipmon says:

    sebbaik putus sebelum kahwin.

    kita doakan yg baik2 shj.

    nak tgk tak anak perempuan beckham yg comel x? jom tgk sini cipmon.blogspot.com

    tq!!!!

    0

    0
  33. Syaz says:

    Agaknya akhir tahun 2014 la kot. Tak baik fitnah cakap dia curang tu semua. Bukan masa akhir tahun 2014 zizan dengan emma dah ada masalah ke?

    0

    0
  34. laramelara says:

    bercinta dgn org lain kawen dgn org lain heheh

    0

    0
  35. sakitnya tuh says:

    i love u zizan………………………love zizan………………………

    0

    0
  36. anonymous says:

    Kami tidak menuduh. tetapi kami suka kuarkan statement bagi org bgado.

    0

    0
  37. kebenaran says:

    akhhirnya kebenaran terbongkar..selama ni aku dgr dr org2 lain jer..ni ayah die sendiri yang bgtaw..pda org2 y duk kutuk2 emma sebelum ni..itulah kita x tau hal sebenar jgn cepat sgt mnghukum..x semestinya yang diam membatu tu x bersalah..to emma sy respect awk,xde pon cte kat wartarwan psal menda ni..semoga awk bertemu jodoh dengan org better seribu kali dr zizan..

    0

    0
  38. Anonymous says:

    Manis cik adek ni…kalau nak cari isteri lagi molek lah kalau yang bukan artis..tapi kena ajar dia la pulak mcm mana bersuamikan celebrity nanti gossip bukan2 keluar gaduh plak rumahtangga

    0

    0
  39. unknown says:

    akhirnya.. ko memang biadap zizan!!

    0

    0
  40. Maka sentap butthurt lah segala perempuan Melayu Islam Malaysia yang majoriti tak kahwin lagi tapi dah tak dara. Buat penyedap je dah, jgn buat bini.

    Bertabahlah Edora menghadapi cemuhan.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Termasuk adik beradik perempuan kau kan?
      Ke adik beradik perempuan kau termasuk mak kau suka family dia kena macam tu? Bodohnya…Semua perempuan pun tak suka la…

      0

      0
      • Apa kene mengena adik beradik pulak.
        Memang la sekarang ni byk mangkuk2 yg terpakai dah lobos pastu nak kawin pakai tudung konon. Hipokrit. Penipu.

        Zizang bagus mung pandai carik bini. Bini wei sehidup semati tkkn la nk cuci mangkuk. Aku dh mkn garam tu sbb nasihat.

        0

        0
  41. Anonymous says:

    X baik qat ank org mxm tu zizan…if 1 day u ada ank girl n dia diperlakukan mcm apa u wt kt emma..masa tu baru u rasa sakit nya dalam hati tu. To edora,if u ikhlas dgn zizan wish u luck. Bt if u nk kt IAn zizan coz duit n publisiti..well enjoy it! U win!congratulations. Bt remember girl… ada “harga” dgn niat u ni. Wait n c..

    0

    0
  42. takdenyekuhadapmukazizan says:

    plissssssssssssssssssssla zizan
    muka kampung
    lawak tak kelas( harapkn johan jekkk)
    style kolot
    nyanyi rap tangkap muat
    berlakon sendu
    mengacara cipan
    Byk duit?? family kayaraya ke? Haha….bykle sgttttttttttt
    2 tahun lg abislaaa
    Femes? 5 tahun lagi malap le……
    semoga emma dapat pengganti yg lebih KELAS dari jijang

    0

    0
  43. Miss ungu violet says:

    aku faham gila perasaan emma..sebab jadi kat aku benda ni..bercinta 4 taun..kenal famly sume..tapi tup2..remove aku kat fb.tunang ngn org lain..aku mintak explanation diam mmbatu. aku pelik ape salah aku?kalau ye lah aku ada salah bagilah tau. bukan blah mcm tu je. siries rasa terhina sangat2..memang aku block orang terengganu pas ni.perangai serupa zizan!

    0

    0
    • Rexona says:

      Mungkin mulut awak busuk? Atau ketiak awak basah ….who knows. There are always 2 sides of the story!

      0

      0
      • Miss ungu violet says:

        korang tak rasa ditinggal tanpa sbab bole la ckap..kalau ye pun aku ade kurg..bgtau..aku boleh je faham..jgn blah cm tu je..dlu time nak bukan main tinggal mcam tu je..tak baik..kalau tanak..ckp trus trg..aku bukan makan org pun..hmm..

        0

        0
    • google says:

      tu maknanya Allah nak hadiahkan orang yg lebih baik tuk kau..jgn nak salahkan asal usul tempat lahir org tu plk..kecewa dgn org terengganu, pastu terus boikot lelaki terengganu..bagi aku semua negeri pun sama jer..yg setia yg curang tu sebab sikap & perangai manusia, bukan sebab negeri..aku dulu pun pernah kecewa jgk, tapi last2 dapat org yg lagi baik lagi bagus dari yg sebelumnya..dah kawin, cuma belum ade rezeki dapat anak lagi..yg penting jgn pertikaikan takdir Allah..ade hikmah ape yg berlaku kat kau..

      0

      0
      • Miss ungu violet says:

        punya la aku taip panjang2 tadi tak klua pulak. cis.

        to you google.maaf la sbb aku terlebih emosi. sebab benda baru jd n aku msih dalam fasa ralat n kecewa. stiap hari aku fikir apa slah n kurang aku. tp aku buntu tak de jawapn. aku tnye elok2 kat dia..kenapa jd mcm ni.dia diam seribu bahasa.tak reply. hmm. sampai aku terpaksa terhegeh2 tanya kat famly dia. n family dia pun terkejut sbenar nya masa dorg hanta rombongan tu tengk2 bukan aku perempuan tu. n mamat tu sdp cakap kt famly dia, dah jodoh. mudah nya jd lelaki. thats y ak cakp aku faham perasaan emma.bercinta bagai nak rak.last2 blah n nk kwin ngn org lain. tk adil. at least bincang elok2 n stle elok2.aku boleh faham je.aku tak kan mengamuk.tp tak pe la.dah nasib aku mcm ni. sori uols sbb teremosi pulak. bengang je bila baca cite cm ni.

        n to you google, aku doakan kau dilimpah kan rezeki dan diberi rezeki menimang cahaya mata yg sihat, soleh n solehah. thanks doakan aku. peace. :)

        0

        0
        • Terpaksa Rela says:

          Agaknye…….dia terlanjur ngan pmpuan tu? Imagine la family dia sendiri terkejut tak sangka…Macam tiba-tiba tak ada rancang tak ada pengenalan tak ada sebab kuat, main redah macam tu jek….Ntah2 pmpuan tu ugut dia hehehe…

          0

          0
    • Anonymous says:

      itu maknanya kau terjumpa orang bangsat. syukurlh dia blah, kalau terkahwin, kau yg rugii

      0

      0
      • Miss ungu violet says:

        tpi slama kenal dia tk pernah tunjuk sikap bangsat dia walau sebesar hama. that y aku pilih dia. but at the end. hampeh. hmm

        0

        0
        • Anonymous says:

          Pandai berpura2 biasalah…Nak dapat kau punya pasal, jadi lelaki paling perfect dalam dunia pun sanggup…Semoga kau dapat lelaki berganda2 lebik baik dari dia..

          0

          0
    • ismaiza says:

      kau terlebih gedik kot.. lelaki Terengganu tak suka perempuan macam gitu

      0

      0
      • Anonymous says:

        Lelaki Terengganu sendiri macam zizan tu lagi tergedik gedik terkinja kinja ada hati nak kata orang…hahaha…

        0

        0
  44. emma frust says:

    klu bercinta tak boleh ke kawan dgn orang lain? tak semestinye yg bercinta 10 tahun tu boleh kekal.. klu takde jodoh takde lah, n siapa sangka yg bru kenal kejap boleh ajak kawin.. bgus lah zizan nak kawin, die nak halal kan hubungan die.. lgi pun edora ni manis, amik gmbr tak gedik mcm emma, dok pegang tgn lah manje manje lah duck face lah padahal hijabster.. yg edora ni bgus pandai jaga harga diri, amik gmbr pun jauh.. yg penting muke tak MENGGERUTU mcm emma tu LOL

    0

    0
    • Anonymous says:

      mmg boleh..tp bkn psg lbh bg hrpn pstu pilih ingt itu baju ke ape eii npe bengap sgt ni..pisah dlu bru cari lain la bengap…

      0

      0
  45. Oh pleaseeeeee! says:

    Emma kononnya sedih la. Kalu sedih kenpa dah dapat pengganti si pelakon muka jawa tu weiii.

    0

    0
  46. mrs pip says:

    ish ish …. terbuka juga cerita kebenaran … ni ayah zizan sendiri yang bg statement hokey … hurmmmmm … alahai zizan, bukan susah pun untuk buat statement yg kau suka cinta giler dgn si edora tu , ni lagi mau tutup tutup malu malu ngaku , siap jadikan si emma tu mangsa … suka jer tengok emma dlm crita isteri separuh masa … yeah, to emma, just move on … lupakan zizan … to zizan, wish you all the happiness … peace everyone.

    0

    0
    • Anonymous says:

      dalam soal ni takde sape salah sape betul….bercinta bermakna mengenali pasangan dengan lebih dekat…mgkn tiada keserasian…bukan mudah pilih bakal isteri yg nak sehidup semati yg matang yg lebih professional, yang faham situasi susah senang mana kita tau….hanya mereka berdua je yg tahu. so tak payah nak blame mereka. kita doa yg bebaik je…moga emma bertemu jodoh dengan org yg dia sayang, nmpk dah dengan kamal adli tu….serasi teruskan..

      0

      0
    • Anonymous says:

      mungkin keserasian sudah tiada…………..

      0

      0
  47. tambelina says:

    Dulu biasa2 jerla dgr emma n zizan kapel.okla dorg kapel kan.suka tgkemma comel.pastu ada video yg emma soh zizang ckp i luv u emma ke hapa ntah..mcm gedikla plak paksa2 zizang ckp gitu.pastu tgk rancngn paknil tu ada jemput emma ,adk n kakak dia.punyala byk ckp si emma ni.mcm dia jer best adoii..terus rasa dia x comel kuikui semoga berbahagia la utk zizang n emm bersama psngn masing2

    0

    0
  48. manusia says:

    HMM.CIPTAAN TUHAN SEMUA CANTIK.TAPI PADA PANDANGAN MATA AKU.LAWA LAGI EMMA.SEMOGA BAHAGIA LA ZIZANG OI

    0

    0
  49. aku says:

    CAYA LA ZIZANGGG…….malu la si emma kembong tu hahahaha

    0

    0
  50. deftoness says:

    Bagus la dirikan masjid…alhamdulilah

    0

    0
  51. Anonymous says:

    Tingkatkan prestasi, kurangkan kontroversi!!
    Tapi kontroversi makin lama, makin byk, menutup prestasi. Aku konpem kluar melodi nnti

    0

    0
  52. kesian emma…sebak jgk tgk dia nangis2 dkt hlive hari tu…sebak terkenangkn cinta&zizan xksampaian…tp zizan xabis2 menafikan&mberikan hrpan kpd emma..hurmmm…

    0

    0
  53. syg says:

    kesian emma rupanya selama ini zizan da ada niat nak clash ma emma walaupun emma gitu janlah bwat dya gtu.dya pun ada hati dan perasaan….

    0

    0
    • anon says:

      Emma kena tipu selama ni….. kalu aku susah dah nak maafkan kalu dah kena tipu bertahun2

      0

      0
  54. ye la says:

    Emma kat KLIA pagi tadi, gi London dgn family dia, tengok kat twitter…..semoga temui cahaya dan sinarnya wahai Emma Maembong

    0

    0
  55. Euwww says:

    klu based on mata kasar, nmpk sgt Zizan pasang ppuan lebih drpd satu.
    yang aku tak paham:

    – ramai kutuk2 emma x abes skola, and ppuan edora ni lg bagus pandai. hina ke klu tak pandai?
    – zizan tu bagus sgt ke? smpi nak kata lg bagus pilih edora banding emma. silap2 bg soklan matematik, emma leh jawab, zizan fail. ahahaa
    – klu betul zizan is the pelawak kasanova tu, and mmg curang dgn emma with edora, i really wonder nape edora ni nak terima zizan. klu lps kawen tak berubah, mmg sesia je jadik pandai.

    aku serius xminat emma, pelakon kayu bg aku. tp tak suka jantan yg menipu camni. and my best wish is cuma hrp, klu betul kawen, hrp stop la yg jahat2 dulu tu. jgn aniaya bini plak lg.

    0

    0
  56. Anonymous says:

    tak jadi kawen pon tak aplah, kalau dengan lelaki macam ini, emma ni lawa, masih muda, masih banyak stok lelaki baek dan kaya beratur nak tunggu

    0

    0
  57. ankel sikers says:

    Cari cari carilah…pasangan hidup betul2 oh zizang,
    bahagia berseri, rumahtangga akan harmoni……

    0

    0
  58. aku says:

    pelikla
    ckp frust gila bila putus dgn emma. ni baru brapa bulan, dh nak kawin??? bila bercinta? xbercinta tp terus kawin? macam takkkk je

    nasibla ko edora

    0

    0
  59. Lilinputih says:

    Aiman hakim redza yang hensem kacak tu pun perangai elok dari si zizan muka bangla ni.. Ni la jadinya org kampung baru nak naik.. Hahaha bagus la emma cari yg semenggah sikit.. Emma tu punya la cun, setakat pelawak maharaja megah tu buat doormat je.. Cari vvip tu jari je la emma! Laki melayu bodoh mmg macam ni..

    0

    0
  60. terry89 says:

    ok..cm mane pulak crite die terbalik..
    Emma duk gedik2 dgn Kamal Adli, on off on off dgn Zizan, Zizan dpt tau…Zizan pun carik kawan perempuan lain..slalu laki keciwe die duk balas2..(ohh..ko blh rapat dgn Kamal Adli, haku x blh rapat dgn kawan perempuan??)..Emma kaver baikk punye..buat baik dgn Zizan, ptus smbung balik..pastu putus lagiiii…Mgkin time Zizan dgn Edora tu berkawan…and dari care aku tgk die tnye bapak die tu pasal Edora tu..mybe gurau2 jek..(sbb aku rase, zmn skrg jarang sgt org bwk blik awek n pakwe tnye bpk bpk ok ke x..)..then, Emma n zizan pts selamanye..n Edora pun muncul la..

    *ni Crite rekaan jek..slalunye perangai laki n pempuan gini la..

    0

    0
  61. PagiPetangSiangMalam says:

    Sebbaik Juliana Evans xlayan ko Zizan oui. Kalau tak, Ju pon kena auta dgn ko. Poyolah ko Zizannnnn. Ko ingat ko hot sgt, nk main2kan perempuan mcm tu? Puiiiiiii, aku sumpah kes pelawak kasanova terbongkar, biar kau jatuh lagi. Poyo!

    0

    0
  62. greenscarf says:

    bercinta xsemestinya berkahwin…kadang2 cinta bagai nak rak tp tuptup kawin dgn org yg br kenal…itu semua Allah dah aturkan…bukankah perancangan Allah lebih baik…

    0

    0
  63. puteri says:

    Jadi klu berkawan dgn niat nk kahwin rasa mcm x boleh serasi clash terus baru cari yg baru. lepas tu nak kahwin cepat ke x lantaklah. Jgn pasang 2 atau 3 serentak dgn harapan yg best itu menang. itu permainkan harapan dan perasaan orang.

    0

    0
    • Krystall says:

      Setuju…Dan best pada dia tdk semestinya best pada org lain…Best pada org lain tdk semestinya best pada dia…Lebih kpd keserasian dan kebahagian…
      Namun,busuk sungguh cara zizan,padan lah dengan orang nya…

      0

      0
  64. niki minah says:

    Jgn la kte judge dorang klo kte x taw cter sbenarnye.. Dlu sume benci emma..skrg sume sokong plk..mcm lalang.. Slpas baca cter dr paparazi yg suke sgt bikin panas sesuatu cter.. Slagi x taw kebenaran nye x pyh la kte suke2 hukum sesapa.. Maybe zizan jumpe bdk ni mse dorang clash jap dlu.. Besa la mse gtu fragile sgt hati..pastu emma lak byk sgt dramanye..igtkan nk smbung dgn emma tp zizang sdar still x bole gk.. Jd dia fokus la kt bdk ni.. Itu i rse la..tp slagi i x dgr dua2 pihak i xkan judge. Lgpun pyh brcinta klo dua2 artis ni..byk godaan..emma pn Kite blh ckp ati x kuat gk..mse baik jap dgn zizan aritu dh ad gosip dgn kamal adli.. Klo dia btul syg msti lme gk utk ubati ati dia.. Sama je la dia n zizan…

    0

    0
  65. Anonymous says:

    Lawa lagi Emma OK mix blood. Perempuan pilihan zizan ni muka biasa jer muka melayu mati jer nothing lah. Mmang Emma tak padan dgn zizan. Emma ..dah carry on with her life.Emma dah diselamatkan DRI simata keranjang ni. Mmang aku tak minat zizan ni tak pernah tgk lawak dia pun. Tenguk muka dah tak suka.. All the best Emma.. Will always support you

    0

    0
    • plainmalayje says:

      setuju..budak ni biasa2 je. Sweet. Kalau cantik pun, cantik mcm org melayu kebykan. Typical. Tapi emma cantik dia at a different level n class. Opkos dora xleh celen emma.
      N i suka sggttttt jijang clash dgn emma sbb jijang low class tak padan dgn emma.

      0

      0
  66. kent says:

    Tahniah Zizan. Manis orangnya. Semoga berkekalan.

    P/s: Semakin bagus cara penulisan Cik Bella. serenity… sila take note hokeh… :)

    0

    0
  67. inomi.my says:

    zizan lawak cam dah xberapas sekrang..banyak dengar problem dia je

    0

    0
  68. Qiqi lala says:

    Sesungguhnya zizan ni mmg kaki betina… dlu dgn juliana evans pun mcm tu bercinta pastu tinggalkan… sebelom tu mase baru hangit2 taik anjing pemesnya…. bercinta ngan pelakon bawah ketiak bini… pun …. ke laut… senang cite bangla idung bengkok ni hanya tau amik kesempatan kat pempuan jer… minah getik edora tu pun satu… biji kelentit gatal nak bangla tu….padahal da tau dia couple dgn maembong …. tp menggedik gak dgn jantan tu… muka n education is not enough if ur personality is suck!!! ok edora … hambikla zizan tu… da kawin n preggy nanti kompom zizan cari bantal pelok lain…byeeeee

    0

    0
  69. curang? ohhhh. ini lah dunia…

    0

    0
  70. Klia says:

    Anggaplah sudah jodoh mereka. Cinta giler2 pun klu allah kata bukan jodoh, buatlah camner pun xkan bersama. N, appearance tidak menjamin hati bahagia. Wajah tu menarik kita kali pertama sahaja, bila kita dah serius nk berkahwin, orang yg memberii keselesaan dan ketenangan kpd hati jua yg kita cenderung pilih. Doa kan jelah yg terbaik. Zizan n emma mungkin terbaik utk pasangan masing2 tpi bukan utk satu sama lain.

    0

    0
  71. Anonymous says:

    semalam tgk tv suria singapore ada rancangan pertandingan nyanyian kanak2 yg dari Astro. (tak ingat rancangan apa). ada juri Zizan, Dato’ AC , Hafiz Hamidun (juri jemputan). Pelik tgk perangai zizan dlm tu.. Org nyanyi lagu ketuhanan boleh pulak buat badan terkinja2 ikut rentak.
    Hafiz dgn Dato’ AC relax je..

    0

    0
  72. Anonymous says:

    aku perati dari dulu lagi kalau si Bella ni yg tulis pasal Zizan, dia mmg suka buat ayat2 salahkan Zizan…nampak sgt laa si bella ni tak suka zizan…kalau Nara tulis, lain caranya…

    0

    0
  73. mya edora says:

    Xpe edora xkisah camana pon edora suke ferari kuning tu….pasni jd milik edora selamanyeeee

    0

    0
  74. hana says:

    Emavangers serbu komen hebat weii

    0

    0
  75. Anonymous says:

    Tulah..kbanyakkn llaki mmg mcm ni…bcinta bthun2 da usung awek tu khlu khlir..tup2 kawin ngn org len…tgok pmpuan tu pn bcukur kening bagai….

    0

    0
  76. Anonymous says:

    Edora ko cukur bulu kening ke???…bkn haram ke…

    0

    0