Written by serenity | April 22nd, 2015

Sebelum ini kami menerima beberapa keping gambar gadis yang dikatakan bakal isteri Zizan Razak. Menerusi laporan akhbar tempatan gadis tersebut dikatakan bernama Nur Edora Diyana Hashim, seorang graduan Pendidikan Awal Kanak-kanak dari Management and Science University (MSU) yang kini bekerja sebagai pegawai khidmat sambilan di sebuah agensi kerajaan.

Nur Edora berusia 24 tahun dan berasal dari Kuala Terengganu.

 photo 10496989_663602720400696_4573128531189300322_o.jpg

Khabarnya keluarga Zizan telahpun menghantar rombongan merisik Nur Edora minggu lepas. Jika benar ini ialah bakal isteri Zizan memang benarlah beliau seorang yang cantik tanpa solekan, tak gitu?
 photo 581219_292734487487523_1043248419_n.jpg

Apa pun, bersama kita doakan segalanya dipermudahkan buat mereka berdua sehingga majlis pernikahan nanti. Amin.

Panggung Seni Tradisional 2015 membawakan untuk anda Dramatari Klasik India: Spiritual Journey of Aandal pada 24 dan 25…

Posted by Jabatan Kebudayaan dan Kesenian Negara on Sunday, 19 April 2015

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

143 responses to (2 GAMBAR)Inikah Nur Edora Diyana, Bakal Isteri Zizan Razak?

  1. dikcik says:

    apa laaa hampa ni duk buat dosa…..

  2. Glamorous says:

    wowwww…..da mcm kembar fazura la edura ini….

  3. amy says:

    tahniah zizan…cantik org nya like pelakon korea pun ada,,,,,,ermmmm jagai hatinya wahai zizanggggg…

  4. julia says:

    yalah macam pelakun korea….memang ori cantik like it…..

  5. awek ganu says:

    awek ganu lawo2…ni yg duk menyibuk ni mesti korang x secantik me and edora kn..k bye..

  6. cipmon says:

    Memang cantiklaaa jika betul bakal isteri ZR

  7. Anonymous says:

    urmm…bese je…harapkan putih je..cube klu gelap xde laa korg2 nk puji cntk ke ape kannn…tp dlm kamera 360 ni y de jerawat pun boleh hlg…hahaha….kkdg aku rs nyampah ngn pembaca BN ni bl org tu cntk skit je puji bkn main melambung2 tp bl org tu kurg cntk kutuk smpai x igt dunia cth cam bini TMJ tu….cantik di mata korg belum tentu cntk di mata aku..ape2 pun setiap org ade kecantikan masing2…

    • Anonymous says:

      Siapa yg mengutuk tu? Yg plg pelik,pembaca BN mcm ko.. Sorng dua mengutuk bini TMJ atau kutuk artis kurng cantik, alih2 buat komen frust mengatakan setiap perlakuan sorng dua tu kepada umum atau pembaca BN. Kenapa anon ko ada operate tukar otak dgn en udang ke…Cubala jgn main sembur semua..

    • mutiara says:

      anon purle neh cakap diri sendiri ke..

  8. Anonymous says:

    so kalau dia keja sambilan ke graduan ke apa masalahnya.. biar la dia nak kawen ngan sapa pun.. adoiii takda cite lain ke.. n perlu ke letak semua utk menyedapkan ayat … tak paham la… cukup la hanya tulis nama dia n bakal calon isteri zizan jika ada jodoh.. pelik toiii ayat nara ni….. MOTIPPPPPPPP!!!

  9. Cute says:

    elok lah dia suka budak2 mesti hatinya lembut…..lg pun org nya pun lawa…

  10. ainie says:

    berpelajaran ke tak berpelajaran ke? emma ke edora ke kalau dah jodoh nk ckp apa?

  11. Nanana says:

    Sapa yang kutuk profession cikgu taska tu semua bodohh.. Cikgu tadika tu yang akan membantu pembentukan akhlak dan moral budak-budak tu dari kecik ya..nak ajar budak2 tu kenal huruf dengan nombor lagi..ingat senang ke??. Tambah pulak mak bapak sekarang busy kerja manjang dan lepaskan bulat2 pada cikgu .. ye la dah bayar kan . So aku memang respek tahap tinggi pada cikgu2 tadika ni..Kene ada tahap kesabaran dan kesungguhan mengajar yang sangat tinggi..Sapa2 cikgu tadika yang baca ni, awak antara orang paling penting dalam dunia anak2 ya.. I love you all!

    • Anonymous says:

      SETUJU SGT….guru tadika/ taska la guru yang mula2x mengajar mengenal huruf dan plg berjasa jangan d perlekehkan.

  12. sensasi2020 says:

    Tahniah….Zizan Razak. Semoga kekal bila berkahwin nanti. Nur Edora pun boleh tahan rupa parasnya.

  13. ir zul says:

    Jiran saye tuu…adiknya perempuan nyajuge cntik sperti kakaknya

  14. edora says:

    Tunjuk ferari kuning terus cair dora…aper pon emma still the beutiful creature…may Allah love u always emma…emma sgt cntik,langsung xsepadan zizan…Allah merencanakan seseorang yg lebih baik,cerdik dan hansome utk emma..untung sape dpt emma,emma ank yg baik…keep it up emma…emma masih muda, jgn sedih2 nnt muka cpt tua tau…wanita yg baik utk lelaki yg baik jer…lelaki yg xbaik..hem hem fhm2 lah yek..

  15. mya haha says:

    Kwn aku dlu keje kaunter asb..tgk dlm akaun laki tu..fuh…byknye..terus pkt duk ngurat…ni keje kaunter lhdn..tgok akaun zizang fuihyooo byknya terus terpikat…hahaha..biasa la pompuan zmn skrg…