Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Banjir Ke? Dah Macam Kain Pelikat..” – Intan Najuwa Dikecam Netizen Pakai ‘Skirt’ Pendek

Intan Najuwa

Perkongsian foto terkini pelakon yang kian popular, Intan Najuwa dalam Instagramnya menarik perhatian netizen yang tertarik dengan fesyen skirt pendek yang digayakannya apabila dikatakan seperti tuala mandi.

Advertisement

Menerusi hantaran tersebut, Intan Najuwa atau nama lengkapnya Intan Najuwa Abdul Wahid, 24, berkongsi beberapa keping foto menggayakan skirt potongan pendek paras paha dengan corak ‘plaid’ atau kotak-kotak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Intan Najuwa, 24 ?? (@intannajuwa)

Bagaimanapun, skirt yang digayakan pelakon drama Semua Salahku itu telah menarik perhatian netizen bukan sahaja kerana dianggap terlalu singkat, malah Intan juga dikatakan seolah-olah memakai tuala mandi yang dijadikan skirt kerana coraknya.

Advertisement

Malah ada juga netizen berpendapat corak skirt itu mirip seperti kain pelikat yang selalu dipakai oleh kaum lelaki selain berpandangan skirt yang digayakan Intan kelihatan sudah rosak (koyak).

Komen IG Intan Najuwa

Walaupun ramai yang memuji fesyen yang digayakan pelakon itu kelihatan cantik, namun ada juga segelintir netizen mengecam penampilan Intan yang dikatakan agak seksi dan keterlaluan.

Sebelum ini, Intan sebelum ini pernah beberapa kali ditegur malah dikecam netizen kerana berani tampil dengan imej seksi dikhalayak umum.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 Comments

  1. Anonymous

    October 5, 2021 at 8:26 am

    org lain yg moden pn xde la truk sgt smp cmni gayanye.. mmg la budak lg tp xde ke ahli kuaga yg boleh nasihat ko dik. syg btl. muda2 dh belanja umum mcm2′

  2. Anonymous

    October 4, 2021 at 2:50 pm

    .

  3. sajat susu sejat

    October 4, 2021 at 1:33 pm

    try hard sngt ko intan!! lepasne blh jumpa Ayah ATM baru nokkkkkkk…. agitewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

  4. UNKNOWN

    October 4, 2021 at 1:32 pm

    BINI POPEYE KE TU?

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top