Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Baik Awak Berhenti!” – Nabila Huda Beri Amaran, Individu Pertikai Saiz Badan

nabila huda

Pelakon popular Nabila Huda baru-baru ini memberi amaran kepada orang-orang diluar sana yang seringkali suka membandingkan atau mempertikai saiz badan seseorang.

Advertisement

Menurut anak kepada penyanyi rock lagenda Amy Search ini, dia memberi amaran bagi pihak perempuan mahupun lelaki yang melalui perkara yang sama yang dilalui olehnya sekarang ini.

You better stop kalau tak nak saya keuarkan kata-kata kesat yang boleh menyakitkan anda dan keluarga anda. Saya boleh! Awak tak kenal saya! Saya cakap ini mewakili semua wanita dan lelaki yang lalui benda ini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu)

Walau bagaimanapun, Nabila tidak menyatakan secara terperinci mengenai individu ataupun pihak yang membuat dirinya marah seperti itu.

Advertisement
nabila hudaSumber : Instagram Nabila Huda  

 

Melihat di ruangan komen hantaran hantaran tersebut, rata-rata pengikut dan juga rakan selebriti Nabila turut menyokong pertanyaan yang dibuat oleh pelakon tersebut, dalam pada masa yang sama mereka juga meninggalkan komen-komen yang positif buat Nabila.

SUMBER : Gempak
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

3 Comments

  1. Anonymous

    June 21, 2021 at 7:46 pm

    Amy pun tak jaga dia dulu kan …also this is second husband kan ..kan kan kan

  2. Anonymous

    June 21, 2021 at 4:48 pm

    Nabila ..apa u ada tu biasa biasa aje ..actress kat msia ni actually nothing to be proud of .

    ????

  3. Kai

    June 21, 2021 at 4:33 pm

    There’s a part when she said saya anak Amy search.. Kalo bapak dia mufti negara tak pe jugak…kalo nak proud sangat… Bukan ker dulu dia kena halau dpd umah oleh bini Amy yang skrg ni..? Lots of sad stories… Ape yang tu Nabila banggakan… But for body shamers..srsly stop mulut puaka tu

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top